[Procjena] Asus z97 pro & i7 4790k

poruka: 17
|
čitano: 1.880
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Procjena] asus z97 pro & i7 4790k

Molio bi procjenu za navedene komponente pod garancijama, stare 2 mj

H2O Forever
14 godina
neaktivan

CPU: 1.850 Kn,

MBO: 1.050 Kn.

Ni manje ni više od toga.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
13 godina

Ispod 2 proc ne daj!

AUDIOFIL
15 godina
Re: [Procjena] Asus z97 pro & i7 4790k
Caesar et Brutus kaže...

CPU: 1.850 Kn,

MBO: 1.050 Kn.

Ni manje ni više od toga.

po cemu proc toliko gubi na vrijednosti a tocnije kupljen je sredinom 9 mj

H2O Forever
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 16:55 (zagy15061984).
14 godina

Ja bih ga radije razvalio bejzbolskom palicom nego dao ispod 2 soma. Pa čovječe 2 mjeseca je star.

14 godina
neaktivan

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=i7+4790k

-25% je 1.844,25 Kn.

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=asus+z97+pro

-25% je 1089 Kn.

Sad vidim da sam malo zeznuo procjenu ploče, realna procjena je približno 1.100Kn.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
14 godina

Kao prvo, po meni nema potrebe skidati toliko cijenu jer je toliko star da se praktički nije ni zagrijao kak spada, pa koliko bi mu onda cijena trebala ići dolje da je godinu-dvije star... Kao drugo šanse da se ta komponenta pokvari je jako mala i kao treće u tom Extreme Digitalu koji je najjeftiniji ne bih ni žvakaće uzeo zbog reklamacija. Znam, rekao sam kolike su šanse da se procesor pokvari ali svejedno, nikad ne znaš.

11 godina
neaktivan

po kom pravilu skidaš 25%? zašto ne 30% ili 21%?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
13 godina

Znači ja svog i7 3770K starog godinu dana ne bih mogao prodat ni za 1000 kn,pa ljudi moji šta je ovo došlo,koje su to sheme izračunavanja!

Procesor star 2 mjeseca prodavat 600-700 kn manje od nove,ja bi mu istog trena pljunija 2 soma bez da razmišljam i sekunde,ali onda se nađe jedan pametnjaković i provali glupost !

Omg!{#}

AUDIOFIL
13 godina

po meni sve što izađe iz dućana, i šta se raspakira iz orginalne ambalaže gubi 25%, jbg. al tako je, ne vidim razloga zašto bi u informatici bilo drugačije...

17 godina
neaktivan

Đabe sve naše preporuke kad opet možeš za njega dobiti i 2100kn i 1800kn.. sve ovisi koliko kome što treba, koliko nešto želi itd. Jednostavno kreneš s najvećom cijenom i ako ne bude išlo a želiš ga prodat lagano spuštaš.. jednostavnije ne može.

11 godina
neaktivan

ma nije baš 25% za svaku robu. treba se malo konzultirat ostali oglasi, vidit koliko takvih procova uopće ima na prodaju, koliko je hitno prodavatelju, valjanost garancije, neki cijene i mogućnost isprobavanja komponente... tako generalno nikad ne bih skidao cijenu.

koliko vidim na njušci ih nema, već ima 3 konfe koje ga sadrže...

proc ne bih dao ispod 2000 nikako, osim da mi baš gori pod petama.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
13 godina

stvar je u tome da je većina ljudi bez keša pa svi kemijaju i kartice i slične kerefeke, tako da trebaš ponudit dobru cijenu da se neko iskešira, ovi pak kaj imaju viška love, vjerovatno rađe opet kupe novi, jer bilo je slučajeva krivotvorenih računa i sl, pogotovo ako još kupuješ od nekoga za različitim prebivalištem pa ako se ne može isprobat, al kao što rekoše kreni sa nekom cijenom pa ak netko naleti super, ak ne spuštaj....

12 godina
neaktivan
Onaj tko ce ovo kupovati ce najvjerovatnije i imati love za to, tako da treba razmislit, opet ovo je gotovo novo a svatko zeli ustedit plus sve ima garanciju, najbolje bi bilo "krenuti" sa određenom cijenom koja je pozelja za prodavaca sa mogucnoscu dogovora, i sigurno ce otic, po meni vrijedi između 2000 / 2200 cpu a mata oko 1000kn / dakke krenuti sa cijenama od 1100 i 2200 i prodavati iskljucivo u kompletu, mogucnost spustanja na cca 1000kn za matu i 2000kn za proc, ako dobijes 3000 za oboje prosal si dobro i ti i kupac.
15 godina

ok hvala na procjenama. da uvidu mi je prodati u kompletu jer ce biti  tesko prodati maticnu kasnije.. da nebi bilo pitanja raznoraznih prodaje se iz razloga sto sam nabavio i7 5820k pa reko idem vidjet koliko mogu dobiti za navedeno.

lp moze lock

edit: ako nekog zanima prodaja neka se javi na pp

H2O Forever
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 21:33 (zagy15061984).
14 godina
neaktivan

Ljudi su danas laki na okidaču kad se radi o kritiziranju, defakto pljuvanju procjene pojedinca, a kad pojedinac postavi upit o procjeni, nitko se ne javlja maltene. Krajnje nekorektno.

12 godina
neaktivan
Re: [Procjena] Asus z97 pro & i7 4790k
Caesar et Brutus kaže...

Ljudi su danas laki na okidaču kad se radi o kritiziranju, defakto pljuvanju procjene pojedinca, a kad pojedinac postavi upit o procjeni, nitko se ne javlja maltene. Krajnje nekorektno.

Slažem se sa tobom u potpunosti, da bi netko procijenio (nebitno koja je procjena) treba cekati po nekad i danima, onda imamo komentare ''itko ? '' i slicno i onda kad netko procjeni pocmu ispravljanja...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice