Molio bi procjenu za navedene komponente pod garancijama, stare 2 mj
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
CPU: 1.850 Kn,
MBO: 1.050 Kn.
Ni manje ni više od toga.
Ispod 2 proc ne daj!
CPU: 1.850 Kn,
MBO: 1.050 Kn.
Ni manje ni više od toga.
po cemu proc toliko gubi na vrijednosti a tocnije kupljen je sredinom 9 mj
Ja bih ga radije razvalio bejzbolskom palicom nego dao ispod 2 soma. Pa čovječe 2 mjeseca je star.
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=i7+4790k
-25% je 1.844,25 Kn.
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=asus+z97+pro
-25% je 1089 Kn.
Sad vidim da sam malo zeznuo procjenu ploče, realna procjena je približno 1.100Kn.
Kao prvo, po meni nema potrebe skidati toliko cijenu jer je toliko star da se praktički nije ni zagrijao kak spada, pa koliko bi mu onda cijena trebala ići dolje da je godinu-dvije star... Kao drugo šanse da se ta komponenta pokvari je jako mala i kao treće u tom Extreme Digitalu koji je najjeftiniji ne bih ni žvakaće uzeo zbog reklamacija. Znam, rekao sam kolike su šanse da se procesor pokvari ali svejedno, nikad ne znaš.
po kom pravilu skidaš 25%? zašto ne 30% ili 21%?
Znači ja svog i7 3770K starog godinu dana ne bih mogao prodat ni za 1000 kn,pa ljudi moji šta je ovo došlo,koje su to sheme izračunavanja!
Procesor star 2 mjeseca prodavat 600-700 kn manje od nove,ja bi mu istog trena pljunija 2 soma bez da razmišljam i sekunde,ali onda se nađe jedan pametnjaković i provali glupost !
Omg!
po meni sve što izađe iz dućana, i šta se raspakira iz orginalne ambalaže gubi 25%, jbg. al tako je, ne vidim razloga zašto bi u informatici bilo drugačije...
Đabe sve naše preporuke kad opet možeš za njega dobiti i 2100kn i 1800kn.. sve ovisi koliko kome što treba, koliko nešto želi itd. Jednostavno kreneš s najvećom cijenom i ako ne bude išlo a želiš ga prodat lagano spuštaš.. jednostavnije ne može.
ma nije baš 25% za svaku robu. treba se malo konzultirat ostali oglasi, vidit koliko takvih procova uopće ima na prodaju, koliko je hitno prodavatelju, valjanost garancije, neki cijene i mogućnost isprobavanja komponente... tako generalno nikad ne bih skidao cijenu.
koliko vidim na njušci ih nema, već ima 3 konfe koje ga sadrže...
proc ne bih dao ispod 2000 nikako, osim da mi baš gori pod petama.
stvar je u tome da je većina ljudi bez keša pa svi kemijaju i kartice i slične kerefeke, tako da trebaš ponudit dobru cijenu da se neko iskešira, ovi pak kaj imaju viška love, vjerovatno rađe opet kupe novi, jer bilo je slučajeva krivotvorenih računa i sl, pogotovo ako još kupuješ od nekoga za različitim prebivalištem pa ako se ne može isprobat, al kao što rekoše kreni sa nekom cijenom pa ak netko naleti super, ak ne spuštaj....
ok hvala na procjenama. da uvidu mi je prodati u kompletu jer ce biti tesko prodati maticnu kasnije.. da nebi bilo pitanja raznoraznih prodaje se iz razloga sto sam nabavio i7 5820k pa reko idem vidjet koliko mogu dobiti za navedeno.
lp moze lock
edit: ako nekog zanima prodaja neka se javi na pp
Ljudi su danas laki na okidaču kad se radi o kritiziranju, defakto pljuvanju procjene pojedinca, a kad pojedinac postavi upit o procjeni, nitko se ne javlja maltene. Krajnje nekorektno.
Ljudi su danas laki na okidaču kad se radi o kritiziranju, defakto pljuvanju procjene pojedinca, a kad pojedinac postavi upit o procjeni, nitko se ne javlja maltene. Krajnje nekorektno.
Slažem se sa tobom u potpunosti, da bi netko procijenio (nebitno koja je procjena) treba cekati po nekad i danima, onda imamo komentare ''itko ? '' i slicno i onda kad netko procjeni pocmu ispravljanja...