Xbox One ili PS4? Pa naravno - PS4!

poruka: 92
|
čitano: 21.096
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xbox One ili PS4? Pa naravno - PS4!".
17 godina
neaktivan

pa ne mora se čovjek (ili životinja druge sorte) baš na svemu igrati (hladnjak, štednjak, hladijator, radio, TV, perilica...). obična računaljka je i više nego dovoljna, a "usput" se s njome (kao alatom) može učiniti i štogod korisno. nema tu dileme: nikakva "konzola". bez konzole je barem TV slobodan (za one kojima je to... nešto). s njom - niti to. 

recite NE! konzolama. PC-om protiv konzola! itd.{#}

Moj PC  
3 13 hvala 0
13 godina
odjavljen

ti si samo igraj na PC-u nitko ti ne brani ,al zato nemoj branit drugima koji bi igrali na konzolama

http://revohd.blogspot.com/
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina

Najbolji su mi padobranci poput vas..... moja je stvar odnosno stvar pojedinca sto ce igrati i sto mu se svida od igara tako da te price: "samo PC" ili "samo konzola A" zadrzite za sebe jer to vec odavno ne drzi vodu.

PS4 je imao najbolju prezentaciju (ukupno gledajuci) i to je to.

nVidia je malo ljubomorna pa odmah mora podmetati AMD-u (sad su kao PC only i pljuju po konzolama i AMD-u), a nekada su se kleli u konzole, se** sada svako malo samo zato sto niti jedna konzola nije temeljena na gefroce-u.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
7 1 hvala 1
15 godina

Meni je najveća fora koja se vuče još od prvog XBoxa...

On se proizvodio u Flextronicsu u Austriji i imao je u sebi zalemljen Intel P3@733... U to doba udio ispravnih procesora u proizvodnji je bio 15-20%, a naravno oni su morali dobiti potpuno ispravni procesor da ga zaleme na matičnu..

Vrhunac gluposti je bio da NIJE postojala kontrola kvalitete u proizvodnji po koracima nego se samo na kraju XBox palio da se vidi radi li, a malo manje od 50% nije radilo...

I sve 5, M$ je zarađivao na igrama, ali je ipak nekog kopkalo kako k vragu ipak puše previše lovuše na neispravnim konzolama..

Onda su našli jednu firmu u Zagrebu, tam negdje na Maksimirskoj (nažalost, zaboravio ime), koja je provjeravala i popravljala otpisane XBoxe i navodno uspjela više od pola otpisanih vratiti u ispravno stanje...

Flextronics je izgubio poslije par poslova od Motorole od cca 35 x 10na9 $ uglavnom i zbog loše reputacije s XBoxom, te izgubio poziciju br.1. kao svjetski prouzvođač elektronike....

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Re: Xbox One ili PS4? Pa naravno - PS4!
Deus ex machina kaže...

Mogu li, molit cu lijepo, saznati cime sam zasluzio 14 TD-ova kad sam napisao da ce se jednostavno kupiti obje konzole? ...

Možda je jednostavno riječ o klasičnom green eyed monster scenariju. Anyhow, ne bih volio da mi je itko od tih ljudi susjed ako i kada kupim novi auto :P 

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina

Ja sam definitivno za gtx780 sli i vozi misko

Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

I koga boli qrac jel igraš na PC i anti-konzolaš si? Dolaze li konzolaši u 700 GTX temu i govore "ma kakava 780, PS4 i vozi miško"? Sjašite. Nikome nećete promjeniti mišljenje i natjerati ga da kupi grafiku koju vi planirate ili već imate.

Ontopic;

znači Hrv neće biti podržana za XBone? Malo smo tržište, al opet... I jedini izbor je između PS-a i Wii-a...

Ma samo kad bi PS imao gamepad kao XB, ne bi se ni sekunde predomišljao!

Ke?!

5 2 hvala 0
17 godina

Pa imat ces gamped ko za xbox imas i sad za ps3 hrpu gamepada koji su kopija onog od x360 i radi za ps3 cak mislim da je moguce i orginal gamepad od 360 spojit

You got to lose to know how to win
16 godina
neaktivan

Nitko ga nikada nece nadmasiti...

... ...
Moj PC  
26 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

To su bili dani, igram nogomet na ps-u, u usporedbi s danasnjom grafikom katastrofa, a opet nitko sretniji od mene nije bio
17 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

hehe, pere nostalgija....

....vrijeme romantike :)

15 godina
neaktivan

Šta je moj sve proživio, izljevanje 5 vrsta pića po njemu. {#}

A PS4 čekamo slim :)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

1. Xboxov gamepad je znatno ugodniji za korištenje, raspored gljiva je prirodniji

Stvar navike!  Ono što je tebi prirodno, meni je nakaradno. Zbog tog odvratno, ogromnog gamepada nikad nisam poželio kupiti xbox. Ne mogu si pomoći, ali je tako..

13 godina
neaktivan
jedina razlika zasto imam xbox360 a ne ps3 je u cijeni igara. ako bude tako i sa novim one i ps4. uzimam xbox. jer nemam bas naviku igrat 1 igru pola godine. a i nemam bas para svako malo davat 400-500 kn za igru.
17 godina

Pa to je bila glavna prednost PS3. A sada i PS4.

Ja nijednu igru osim sada The Last of Us nisam platio više od 20 funti (180kn max). Strpiš se mjesec-dva i sve igre padnu na tu cijenu. Prođeš ju i prodaš ju kasnije ili trejdaš. Imaš već jako rašireno tržište kod nas.

Pa to je jedan od glavnih razloga zašto su svi protiv XB1 sada jer oni ne daju prodaju used igara.

13 godina
neaktivan
ne kuzis ti sto hocu rec. ne zelim biti direktan

0 0 hvala 0
17 godina

Ak pricas o piratluku, da, ondak kuzim.

Ali ljudi, kolko god pljujemo po Microsoftu, upravo je to jedan od razloga zbog njihovog DRM-a.

Al eto. Cemu placati, kad mozemo besplatno skidati.

17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Danny_HR kaže...

MS-ove dosadašnje ekskluzive nisu pretjerano uzbudljive i nekako je kompletan dojam koji je MS na mene ostavio više manje mehastičan.

Boldano: Ovo ti je kontradiktorno, ne?

Pa i nije. Kroz godine sam postao Xbox fanboj i ovaj MS-ov fail me ždere na osobnoj razini. :)

MS je bio "meh" na E3 sajmu, do sada najavljene igre (uz pokoju iznimku) također su takve.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
HR_The_Butcher kaže...
"Danny_HR kaže...

Xbox ima Alan Wakea, ako ga Remedy najavi gotov sam, doduše to je samo osobna stvar"

Ok.
Ali: Naughty Dog > Remedy 

{#} 

Tru dat, međutoa Alan Wake > sve. U tom je poanta. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
odjavljen

ako ga ne sje8u sa regijama deinitivno uzimam xbone. da ljudi malo više čitaju a manje slijede popularno nebašopravdano pljuvanje, malo više stvari bi bilo jasno. 

sad me možete napunit glavičima

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen

Stvar je u tome da nitko ne zeli steam na konzoli

PS3 i Xbox 360 su bili skroz ok kaj se tice DRM-a i rabljenih igara
nema potrebe mjenjat to

Ako je pak igra dobra zaradit ce dovoljno bez obzira na to sto gube novce sa rabljenim igrama

http://revohd.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
za 20 funti kupis 22 igre za xbox. a ovi sto mi daji td su vjerojatno noobovi koji znaju samo ubacit igru u konzolu i jedva je pokrenut.

0 4 hvala 0
16 godina
mile1989 kaže...
jedina razlika zasto imam xbox360 a ne ps3 je u cijeni igara. ako bude tako i sa novim one i ps4. uzimam xbox. jer nemam bas naviku igrat 1 igru pola godine. a i nemam bas para svako malo davat 400-500 kn za igru.

1. Pirat

Slozio bih se jer je Xbox360 davnih dana probijen, manje su muke kod piratiziranja igara itd.

2. Legalni korisnik

Ne bih se slozio i to:

- Pretplata na PS+ ce biti jeftinija

- Dobivati cemo svaki mjesec besplatne igre (cak i po dvije)

- Moci ces kupovati rabljene igre ali bez one 50-60$ naknade za aktivaciju lol.... eventualno mozda nesto tipa "online pass" za desetak dolara kod odredenih izdavaca.

- PS4 ce biti region free konzola tako da ces moci naci igre za jos manje novaca

- Ako igras iskljucivo SP igre i/ili free to play, neces morati placati PS+ pretplatu

- PS4 je u startu jeftiniji tako da za tu razliku mozes kupiti dvije igre

Dakle, ako zelis jeftinije igre opcenito.... mislim da ti je svakako bolji izbor PS4

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
16 godina
odjavljen
http://news.xbox.com/2013/06/license
ajmo ne pricat gluposti...
15 godina
neaktivan

Jesi procitao ti to? Koliko gluposti tu

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ne moras je kupit, jel tako? Ali ni ne pri caj price o aktivaciji od 50$.
16 godina
skank666 kaže...
Ne moras je kupit, jel tako? Ali ni ne pri caj price o aktivaciji od 50$.

Pa govorilo se da treba toliko platiti..... jbt tu je** lud zbunjenoga.

16 godina
odjavljen
To ne znaci da je tako, jel da? E, i tko je govorio?
17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

Stvar je u tome da nitko ne zeli steam na konzoli

PS3 i Xbox 360 su bili skroz ok kaj se tice DRM-a i rabljenih igara
nema potrebe mjenjat to

Ako je pak igra dobra zaradit ce dovoljno bez obzira na to sto gube novce sa rabljenim igrama

Nitko ne želi plaćati online multiplayer pa ga plaćaš

Ljudi su spremni trpiti drakonske DRM-ove ako im je igra odlična i puno nudi. Sada da li x1 puno nudi ovisi o korisnika do korisnika

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice