Windows 8 CP dostupan za skidanje zaključana tema

poruka: 854
|
čitano: 132.243
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 CP dostupan za skidanje".
16 godina
odjavljen
Windows 8 CP dostupan za skidanje

Ima li još netko problema sa instalacijom u VirtualBox-u? Probao sam i 32 i 64 bitne (da ima nebitne probao bih i njih {#}), međutim, uvijek dođe do ribice nakon restarta (završi instalaciju i u tom paljenju bi trebalo biti ono preparing for first use ili tako nešto), međutim, samo stoji ribica i neće dalje. Pokušao sam orginalno na vhd kako bih pokušao bootati poslje instalacije na pravo HW-u direktno s vhd-a. Onda kad nije išlo sam mislio da je do toga, pa opet nije htjelo ni sa virtual boxovog formata diska.

Kako sam imao problema sa SATA kabelom, mislio sam da nije do toga, pa sam nakon reinstalacije 7-ice pokušao ponovno sa zadnjom verzijom Virtual Boxa (izašla u međuvremenu), međutim opet ništa.

Jednom sam uspio dignuti mijenjajući postavke virtualnog sistema (ekstenzije procesora, broj jezgri, grafička akceleracija), međutim, s istom postavkama drugi put opet nije moglo bootati sad već inicijaliziran system.

Nakon reinstalacije windowsa sam izbrisao stare virtualne diskove i provjerio hash iso file-a kako bih bio siguran da nije posljedica kabela.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni je bez problema radilo u VirtualBoxu.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jesi li probao da čekaš? Meni je iz nekog razloga "na ribici" stajalo dosta dugo, da sam ozbiljno mislio da se zablokiralo, i to na fizičkoj mašini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Windows 8 CP dostupan za skidanje
Ivan(4) kaže...

Jesi li probao da čekaš? Meni je iz nekog razloga "na ribici" stajalo dosta dugo, da sam ozbiljno mislio da se zablokiralo, i to na fizičkoj mašini.

Otprilike 20-ak minuta sam jednom čekao.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
16 godina

Evo ovako imam vec dugo instaliran win 8 i sada bi htjeo bi igrat jedu igru ali ne radi zbog windowsa pa me zanima kako da instaliram opet windws 7 da ne brisem 8 htjeo bi imati 2 windowsa  (8 i 7) pa  bi win 7 izbrisao kada pređem igru

znaci dali postoji mogucnost da instaliram 2 windowsa  da nista ne brisem sa kompa i kako??

mogu li dobiti detaljne upute jer to nikada nisam radio?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dual Boot.

Na jednu particiuju / disk instaliraj sedmica a na drugi osmicu.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kod instalacije win 8 Cp mi se javlja, kod expanding files: 

Error code 0x80070570

vec 2x sam skinuo i isto. Memorija je u redu(testirana sa Memtest-om).

Pomoc!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Loto kaže...

Error code 0x80070570

Pomoc!

Loše spržen disk? Kojom brzinom si pržio?

Jesi s Microsoft stranice skidao ili?

15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Loto kaže...

Error code 0x80070570

Pomoc!

Loše spržen disk? Kojom brzinom si pržio?

da jesam. sa onog linka koji je bio objavljen tu u Bug-u.

nisam przio disk. radio sam usb boot 

14 godina
neaktivan
Loto kaže...

Onda si negdje pogrješio u pravljenju bootabilnog sticka

15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Loto kaže...

Onda si negdje pogrješio u pravljenju bootabilnog sticka

radio sam ga sa windows 7 usb dvd download tool sa njihove stranice

16 godina
neaktivan
Loto kaže...

U 99% slučajeva ,problem je u grešci kod downloada - ponovno downloadaj .iso i ponovno napravi usb.

Ako imaš bilo kakav sekundarni storage kontroler (poput ovih na slici)

,isključi disk sa njega i priključi ga na glavni i probaj ponovno.

Meni recimo ,instalacija stoji na boot screenu ako je bilo koji disk priključen na Marvell komtroler. čim isključim disk ,instalacija se pokrene bez problema.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 15:48 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Loto kaže...

U 99% slučajeva ,problem je u grešci kod downloada - ponovno downloadaj .iso i ponovno napravi usb.

Ako imaš bilo kakav sekundarni storage kontroler (poput ovih na slici) ,isključi disk sa njega i priključi ga na glavni i probaj ponovno.

Meni recimo ,instalacija stoji na boot screenu ako je bilo koji disk priključen na Marvell komtroler. čim isključim disk ,instalacija se pokrene bez problema.

dobro budem probao. a da pitam: dali mozda moze biti readyboost usb koji sam imao u utoru tokom instalacije?

16 godina
neaktivan
Loto kaže...
dobro budem probao. a da pitam: dali mozda moze biti readyboost usb koji sam imao u utoru tokom instalacije?

Sve je moguće! Isključi sve nepotrebno - pisače ,vanjske diskove ,itd! I uostalom, kaj će ti ReadyBoost kod instalacije sistema?!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Loto kaže...

Sve je moguće! Isključi sve nepotrebno - pisače ,vanjske diskove ,itd! I uostalom, kaj će ti ReadyBoost kod instalacije sistema?!

haha a nista pametno...ostalo od 7-ice...iz navike...makar imam 4 gb dd3 1600 mhz pa neznam sta ce mi uostalom...

ostalo iz navike od  "starih dana" dok se nije imalo memorije za 7-icu i od tad ne micem taj stick :D

ok skidat ponovno pa cu probat.

14 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Jutros sam skinuo ovaj win 8 CP  i uopće nisam morao instalirati preko BIOS-a jer se instalacija sama prokrenula nakon downlaoda...kada se sve završilo primjetio sam da se prelazak iz metroa na desktop jako sporo odvija tj gotovo nemoguće bez da ga refresham pa me zanima da li je moguće da sam skinio 64-bitnu verziju pa da se to tako sporo odvija ili??

Kako mogu provjeriti koju sam verziju skinuo

I da, pola programa kao npr Tune Up Utiliies 2012, Auslogics Disk Defrag, Skype i sl. ne mogu pokrenuti.. (piše: "the extended attributes are inconsistend")

Što da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kule93 kaže...

Pozdrav svima!

Jutros sam skinuo ovaj win 8 CP  i uopće nisam morao instalirati preko BIOS-a jer se instalacija sama prokrenula nakon downlaoda...kada se sve završilo primjetio sam da se prelazak iz metroa na desktop jako sporo odvija tj gotovo nemoguće bez da ga refresham pa me zanima da li je moguće da sam skinio 64-bitnu verziju pa da se to tako sporo odvija ili??

Kako mogu provjeriti koju sam verziju skinuo

I da, pola programa kao npr Tune Up Utiliies 2012, Auslogics Disk Defrag, Skype i sl. ne mogu pokrenuti.. (piše: "the extended attributes are inconsistend")

Što da radim?

Mozda ti je sporo zbog toga jer ti fale neki driveri (npr. graficke kartice), pogledaj u Device Manageru (ako znas).

Provjera verzije: Cotrol panel-system

Ja imam Auslogic D. Defrag. i radi sasvim normalno.

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
14 godina
neaktivan

Ne fale mi driveri (kao što se može vidjeti na slici) a i sustav je 32-bitni samo mi nije jasno zašto mi nije bilo ponuđeno pri instalaciji formatiranje C particije nego su mi ostali svi programi i sve...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kule93 kaže...

Ne fale mi driveri (kao što se može vidjeti na slici) a i sustav je 32-bitni samo mi nije jasno zašto mi nije bilo ponuđeno pri instalaciji formatiranje C particije nego su mi ostali svi programi i sve...

Formatiranje diska se ne nudi,to moraš sam otvoriti opcije diska i formatirat(ako želiš).Postupak instalacije je sličan onom za instalaciju win.7,ako ne i isti.

x
14 godina
neaktivan
zzz kaže...
kule93 kaže...

Formatiranje diska se ne nudi,to moraš sam otvoriti opcije diska i formatirat(ako želiš).Postupak instalacije je sličan onom za instalaciju win.7,ako ne i isti.

Hvala ali toliko glup baš i nisam...jasno mi je kako bi se sve to trebalo odvijati ali nije uopće imalo ponuđen taj pregled particija ni ništa slično kao na sedmici...nije ni bitno, maknit ću tu osmicu i vratiti se na staro...

13 godina
neaktivan

Kao što je i zzz rekao kod biranja particije prije same instalacije(tokom instalacije) windowsa ima ponuđeno drive options(advanced) gdje nakon što klikneš možeš odabrati formatiranje željene particije.

Evo i slika pa da vidiš što si propustio.....

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 17:42 (Galiante).
15 godina
neaktivan
nakon instalacije 8-ice sam zakljucio da se vracam na 7-icu i cekam 9-etku. :) ovo je njesra zesce. barem za sada mi se tako cini. mozda je stvar navike, pa cu probat se prisilit jos koji dan bootat 8-icu al prvi dojam weak.
17 godina
neaktivan
Loto kaže...
nakon instalacije 8-ice sam zakljucio da se vracam na 7-icu i cekam 9-etku. :) ovo je njesra zesce. barem za sada mi se tako cini. mozda je stvar navike, pa cu probat se prisilit jos koji dan bootat 8-icu al prvi dojam weak.

I meni je bilo slično tako. Prvo me živciralo to što sam navikao na start, ali sad evo skoro 4 tjedna kasnije osmica mi je primarni os i mogu ti reći da sam naviknuo na nju :)

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
13 godina
neaktivan

Sutra ga instaliram.
Kakvi su dojmovi?
Jel dobar?

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan
IMVK kaže...

Sutra ga instaliram.
Kakvi su dojmovi?
Jel dobar?

Itko?

Neznam se potpisat..xDD
16 godina
neaktivan
IMVK kaže...

Itko?

Imaš ih nekoliko kroz ovu temu samo ukucaj dojmovi u tražilicu gore desno.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
13 godina
neaktivan
Ima li kakvih najava o malo vecoj zakrpi za win 8 :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
igortehno kaže...
Ima li kakvih najava o malo vecoj zakrpi za win 8 :D

Ima. Puna verzija je najavljena za Listopad {#}

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!
14 godina
neaktivan

Mislim da sam u ovoj temi vidio da je netko isto imao problema sa crnim ekranom nakon instalacije tj na prvom bootu windowsa..

E pa.. Nakon shto sam jucer instalirao 3x win8 svaki put sa tim istim black screen i kursorom danas pri 4x pokushaju uvidjeh kakav sam imbecil. Pri prvom bootu nakon instalacije win mi je iz nekog chudnog razloga odlucio korisiti tv kao primarni monitor (2x dvi izlaz kartica) tako da sam ja na monitoru vidio nist a na tv sve lijepo veselo. 

Znachi ili odstekajte drugi video out na grafi i ostavite samo monitor ili upalite hdmi na tv i problem solved.

Btw, josh uvijek se osjecam ko blesan.

Poz,

D.

.. barkin' up the right tree.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Boston kaže...

Mislim da sam u ovoj temi vidio da je netko isto imao problema sa crnim ekranom nakon instalacije tj na prvom bootu windowsa..

E pa.. Nakon shto sam jucer instalirao 3x win8 svaki put sa tim istim black screen i kursorom danas pri 4x pokushaju uvidjeh kakav sam imbecil. Pri prvom bootu nakon instalacije win mi je iz nekog chudnog razloga odlucio korisiti tv kao primarni monitor (2x dvi izlaz kartica) tako da sam ja na monitoru vidio nist a na tv sve lijepo veselo. 

Znachi ili odstekajte drugi video out na grafi i ostavite samo monitor ili upalite hdmi na tv i problem solved.

Btw, josh uvijek se osjecam ko blesan.

Poz,

D.

Ha,ha  meni se instalacija uvjek završi na tv-u,bez obzira radilo se o Win8,ili7.Zato palim tv,ili čupam kabel iz grafe.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice