Ima li još netko problema sa instalacijom u VirtualBox-u? Probao sam i 32 i 64 bitne (da ima nebitne probao bih i njih ), međutim, uvijek dođe do ribice nakon restarta (završi instalaciju i u tom paljenju bi trebalo biti ono preparing for first use ili tako nešto), međutim, samo stoji ribica i neće dalje. Pokušao sam orginalno na vhd kako bih pokušao bootati poslje instalacije na pravo HW-u direktno s vhd-a. Onda kad nije išlo sam mislio da je do toga, pa opet nije htjelo ni sa virtual boxovog formata diska.
Kako sam imao problema sa SATA kabelom, mislio sam da nije do toga, pa sam nakon reinstalacije 7-ice pokušao ponovno sa zadnjom verzijom Virtual Boxa (izašla u međuvremenu), međutim opet ništa.
Jednom sam uspio dignuti mijenjajući postavke virtualnog sistema (ekstenzije procesora, broj jezgri, grafička akceleracija), međutim, s istom postavkama drugi put opet nije moglo bootati sad već inicijaliziran system.
Nakon reinstalacije windowsa sam izbrisao stare virtualne diskove i provjerio hash iso file-a kako bih bio siguran da nije posljedica kabela.