Debljina nije navedena. Prema tome, na utakmicu se može unjeti "cigla" dimenzije 10x10x15 cm u koju stane 1.5 l exploziva.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ova i svaka slična odluka su po moijem skromnom subjektivnom razmišlajnju über glupost i udarac na prava svakog navijača Manchester Uniteda, zaljubljenika u nogomet, ali i zadiranje u neka osnovna ljudska prava, ako već imamo društvene mreže, pravo podjeliti sa drugima zadovoljstvo prisutnošću na stadionu.
Osobno, onaj detalj sa prikazom uključenog gadgeta kojim dokazuješ da je funkcionalan je savim u redu i uvrh glave dovoljan.
Pa koji ku*ac će ti tablet na utakmici uopće? Jesi doša pogledat balun i navijat ili gledat u tablet?
Pa koji ku*ac će ti tablet na utakmici uopće? Jesi doša pogledat balun i navijat ili gledat u tablet?
Svojedobno je ekipa iz vrha svjetskog nogometa željela produžiti pauzu u poluvremenu na pola sata, a pogodi zašto; "da kompletna obitelj ima vremena u miru ručati na tribinama stadiona", a sve to po uzoru na američki football i njihove evente koji su prisutni prije utakmice, za vrijeme utakmice, u poluvremenu posebice, a grand finale je poslije kraja utakmice.
U svezi neke nogometne utakmice i baluna, meni je SVE jedan Über veliki događaj, i da propusti priliku ovjekovječiti prisustvo moje malenkosti u participiranju stvaranja povijesti, ne želim to propustiti niti zbog kakve "GLUPE, IDIOTSKE" restrikcije.
I da, nije niti namjera niti intencija blejat u tabletu, već samo u iskorištavanju mogućnosti koje mi se pružaju samim time što ga imam, i ja ih želim koristit, koristim ih i koristitiću ih u budućnosti koliko želim, a o restrikcijama, možda ih navijači restriktiraju nekupovanjem više godišnjih ulaznica, recimo.
Svojedobno je ekipa iz vrha svjetskog nogometa željela produžiti pauzu u poluvremenu na pola sata, a pogodi zašto; "da kompletna obitelj ima vremena u miru ručati na tribinama stadiona", a sve to po uzoru na američki football i njihove evente koji su prisutni prije utakmice, za vrijeme utakmice, u poluvremenu posebice, a grand finale je poslije kraja utakmice.
U svezi neke nogometne utakmice i baluna, meni je SVE jedan Über veliki događaj, i da propusti priliku ovjekovječiti prisustvo moje malenkosti u participiranju stvaranja povijesti, ne želim to propustiti niti zbog kakve "GLUPE, IDIOTSKE" restrikcije.
I da, nije niti namjera niti intencija blejat u tabletu, već samo u iskorištavanju mogućnosti koje mi se pružaju samim time što ga imam, i ja ih želim koristit, koristim ih i koristitiću ih u budućnosti koliko želim, a o restrikcijama, možda ih navijači restriktiraju nekupovanjem više godišnjih ulaznica, recimo.
Djeca piju sok, ližu sladoled, a tebi savjetujen lipo da uzmeš onako da popiješ 2 velie ladne pive na poluvremenu i da se opustiš od sve te tehnike i bedastoća šta su nan glupi ameri dotrali odi. Sve će amerikanizirat. Iman 2 rodijaka iz Kanade, odvea san ih na poljud, nisu još sebi došli kad su vidili šta je navijanje. Čovik ode na stadion da se opusti i zaboravi na probleme a ne da gleda u usr*ni tablet.
A jos dodatno, sad su tableti jeftini pa ga se mozda isplati zafrljiti protivnickom igracu u glavu i tako ga onesposobiti
Normalno...ljudi vise ni pivu ne piju ako nisu online..debili fejsbuški i onaj drek tvitersko-instagramski.... sta me boli ona stvar di ste bili i sta ste radili...
Nemam ništa protiv takve odluke, zapravo je potpuno logična i vrlo vjerojatno čak i rezultat zahtjeva samih navijača. Da ja imam godišnju kartu na Old Traffordu i da čovjek ispred mene na svaku utakmicu dolazi s tabletom kojeg drži iznad glave da bi snimao valjda cijelu j****u utakmicu, šutnuo bih ga niz tribinu zajedno s tabletom.
Strašno je u što su se pretvorili odlasci na utakmice ili na koncerte. Tamo gdje si nekad uživao u nogometu ili u dobroj glazbi sada gledaš u zaslone tisuću mobitela ili tableta jer svatko mora snimiti nešto što vjerojatno više nikad neće ni pogledati. Pretvorili smo se u sluge uređaja koje nosimo po džepovima, umjesto da uživamo s prijateljima ili članovima obitelji samo gledamo u te proklete ekrane, a događaje koje bismo trebali osjetiti svim osjetilima mi gledamo kroz zaslon mobitela ili tableta iako smo tamo, na licu j*****g mjesta.
Hipnotizirana generacija.
Ovaj potez ne samo da podržavam nego se nadam da će ga pratiti i većina ostalih klubova.
Jednog dana kad odem na Old Trafford(navijac Man Utda) sigurno mi nece past na pamet da koristim tablet ili telefon..
Pijevat cu i slaviti s navijacima,logicno kao sto bi i svaki navijac trebao..
I ova udluka je sasvim ok!
Boli me k,tko hoće neka nosi,tko ne želi netreba.
Sav taj pokret snimanja apsolutno svega mi ide na jetru. Na koncertima, utakmicama i sličnim događajima vidiš mobitele i tablete kako snimaju. Mater mu, ako nećeš to doživiti u tom trenutku kad ćeš? Vjerojatno kod kuće na laptopu dok sve krešti na cvrčak zvučnicima, budeš davio ekipu: Vide kako je bilo hebeno!
Sad su tableti odjednom postali esencijalni dio navijanja i doživljaja nogometne utakmica? Sumnjam da je netko od takvih bedaka opalio loptu u životu.
Ako već nešta nosiš na utakmicu, nosi mobitel.
Više-manje imaju bolje kamere od tableta a ne tribaš nosit rusak za njih :)

Znači, ako se nisi "locirao" dođe mu skoro na isto kao da nisi ni bio na utakmici?
I, ako se već moraš "locirati", zar to ne možeš učiniti i s mobitelom?

Uskoro u apotekama tablete protiv kronične bolesti lociranja! :)
Mora se locirati, lol što ima debila na ovom svijetu. Sječam se iz vojske jednog iz Otočca koji nam je dokazivao kako je on cool faca u svom selu jer on i frendovi nabiju narodnjake, otvore prozore i onda se u nabrijanom kadetu (ima samo nekakav auspuh koji proizvodi onaj duboki zvuk, al po njemu brat bratu bar 50 konja dobije više + široke gume još 30 konja, zatamljena stakla bar 15 konja) provozaju centrom grada, a 3.14ckama klecaju koljena i spadaju gaćice kako prolaze.
prvo su navijatorima zabranili oružje pa alkohol/troge a sad i tablete! što je sljedeće?! primitivizam, nasilje i glupost?