Umro je Steve Jobs zaključana tema

poruka: 353
|
čitano: 50.891
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Umro je Steve Jobs".
16 godina
protjeran
Umro je Steve Jobs

Bio sam kratkovid, nisam ga stavio na deathlist. Šteta...

Pošto je bio budista, ne moramo ga žaliti, jer ovo nije smrt nego prelaz. Samo što od sada moramo raditi je ne ubijati male životinjice.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
7 12 hvala 1
14 godina
protjeran
Umro je Steve Jobs

Jedan mason manje.Idemo dalje.

Semtex H brzinom od 7.4 km/s ubija sve dušmane.

2 11 hvala 0
15 godina
Re: Umro je Steve Jobs
cekpi kaže...

nije stvar u izrugivanju al niti sam znal čovjeka, niti sam mu znal familiju pa nemam niti potrebu izrazit saučešće s druge strani niti je taj čovjek riješio problem gladi u svijetu da bih imao moralnu obvezu osjećat divljenje prema njemu

Nisu ni tesla ni einstein riješili problem gladi u svijetu pa se svejedno smatraju jednima od najvećih genijalaca svojih doba. Kao što je jobs bio genijalac svog doba.  

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
Umro je Steve Jobs

pa zasto bi on uopce rjesavo glad u svijetu? zato da se u novinama pise kako je on dobar covjek zato sto je doniro neke pare u afriku? znaci ako covjek koji je poznat i bogat nije rjesavo glad u svijetu onda je on kreten,sebican,gad? to su gluposti.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
protjeran
maxym kaže...
opcom kaže...

prvo to uopće nije vijest. drugo-hoće li i moju smrt objaviti tako "na svim portalima" ? 

jesmo li svi jednaki ? 

što je on to napravio osim komade plastike prodavao po stostrukoj cijeni ?

1. Prvo, to jest vijest, i vrlo je bitna (možda tebi ne, ali ne budi egocentričan, ne ravnaju se drugi po tebi).

2. Ne brini, tvoju smrt vjerojatno neće objaviti niti jedan portal, a kamoli svi, što bi rekao onaj lik iz BB-a:"nebitan si".

3. Naravno da svi nismo jednaki, ima važnijih i manje važnih. Jedino su u ex komunističkim državama svi bili 'kao' jednaki (iako je i tamo bilo 'jednakijih').

4. Koji to komad plastike je on prodavao po 'stostrukoj cijeni'?

Ako nemaš ništa pametno za reći, bolje je da šutiš, možda onda netko i pomisli da si razumna i pametna osoba.

ako ti je "lik iz BB"  uzor,onda me uopće ne zanima tvoje mišljenje...

Članak 12. Ustava Republike Hrvatske: U Republici Hrvatskoj u službenoj je uporabi hrvatski jezik i latinično pismo.
17 godina
protjeran
PrisojeTG kaže...

Žao mi je njegove obitelji jer su izgubili oca i supruga itd...itd....A ne treba tugovati jer se čovjek mučio s bolešću....Mnogi fanovi jabuke su od njega radili božanstvo a to je krivi načičin jer i sam Jobs to ne bi želio....Bio je velik vizionar ali ni blizu humanist kao Bil Gates....

ovako i ja razmišljam. to što ste svi popljuvali moj komentar-boli me neka stvar. ja nisam balavac koji je fan jabuke ili mikrošrota... imam dijete invalida i veće probleme u životu ! zbog toga ne razumijem dizanje u nebesa neke ljude koji su nam nametnuli da baš oni proizvode baš ono što nama navodno treba. a bolnice su nam jadne ,sustav jadan . može li netko za moje dijete izdvojiti samo desetinu onoga što je izdvojeno za njegovo liječenje ? zato mi nemojte pametovati...

Članak 12. Ustava Republike Hrvatske: U Republici Hrvatskoj u službenoj je uporabi hrvatski jezik i latinično pismo.
17 godina
Umro je Steve Jobs

R.I.P

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nixass kaže...
najvec vizionar je bio tesla, vjerojatno i svih vremena..

Najveći vizionar bio je Žil Vern...

Ali o tome u nekoj drugoj temi.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
opcom kaže...

ovako i ja razmišljam. to što ste svi popljuvali moj komentar-boli me neka stvar. ja nisam balavac koji je fan jabuke ili mikrošrota... imam dijete invalida i veće probleme u životu ! zbog toga ne razumijem dizanje u nebesa neke ljude koji su nam nametnuli da baš oni proizvode baš ono što nama navodno treba. a bolnice su nam jadne ,sustav jadan . može li netko za moje dijete izdvojiti samo desetinu onoga što je izdvojeno za njegovo liječenje ? zato mi nemojte pametovati...

A ko je izdvojio za njegovo liječenje osim njega samoga?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 12:27 (segregator).
17 godina

smirite strasti ljudi...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Umro je Steve Jobs

upravo tako, on je zasluzio te pare i zato moze izdvojit za takvo lijecenje nije mu nitko pare poklonio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
opcom kaže...
PrisojeTG kaže...

Žao mi je njegove obitelji jer su izgubili oca i supruga itd...itd....A ne treba tugovati jer se čovjek mučio s bolešću....Mnogi fanovi jabuke su od njega radili božanstvo a to je krivi načičin jer i sam Jobs to ne bi želio....Bio je velik vizionar ali ni blizu humanist kao Bil Gates....

Dobro nemoj svoj bijes bacati po temi i tako trolati, dođi u temu Birc BUG foruma pa cemo trolati...

16 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

Možeš imati sve novce ovog svijeta ali spasiti te ne mogu od usranog raka, eh, nisam appleovac ali žao mi čovjeka, da je znao, znao je, da je rak đubre to isto znamo, ne daj Bože nikome

bug caruje, um klade valja

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

R.I.P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

Covjek je ostavio traga u svijetu zauvijek, zajedno sa svojom firmom. Sminkerska firma sa femi proizvodima, ali koji su uvijek ispred svoga vremena funkcijom i dizajnom...

rip

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 12:40 (Dragon23288).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Poslije svih vasih komentara covjek nezna sta bi rekao,Steve Jobs je bio jedan od onih rijetkih kojio imaju viziju i zive ispred svog vremena treba ce dosta vremena da se pojavi neko takav i zbog toga mi je zao,njegovim odlaskom cjelo covjecanstvo je na gubitku.

Pocivaj u miru Steve!!

16 godina
protjeran
Dragon23288 kaže...

koji su uvijek ispred svoga vremena funkcijom

Mobitel -zove.

Mp3 player -svira.

Računar -uredski rad (nema funkciju igranja).

Laptop -pretraživanje Internet-a.

16 godina
neaktivan
opcom kaže...
PrisojeTG kaže...

Zao mi je zbog tvojeg djeteta, ali ono je barem jos zivo, a Jobs nije, tako da ovo nije niti vrijeme, niti mjesto da lijecis svoje frustracije. Jobs po kome pljujes i kojeg omalovazavas nije kriv za tvoje osobne probleme ili probleme sustava, niti ih je na bilo koji nacin mogao ili trebao rijesiti. Uopce mi nije jasno sto si zelio postici svojim komentarima ovdje, a sudeci po broju negativnih ocijena tvog komentara, nije ni mnogim drugima.

16 godina
protjeran
RobertS kaže...
Zao mi je zbog tvojeg djeteta, ali ono je barem jos zivo, a Jobs nije, tako da ovo nije niti vrijeme, niti mjesto da lijecis svoje frustracije

Jesi li ikad razmišljao o životu? Krajnje je glupo plakati kad netko umre.

14 godina
protjeran
Umro je Steve Jobs

I google je odao počast:

( ˘͡ -˘͡)

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Umro je Steve Jobs

Počivaj u miru, Steve. Apple više neće biti isti bez tebe. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

hmm

da umre elison, hurd, apotheker, fiorina, balmer i ko vec ne od likova pa i mlade snage zuuckenberg, page, brin, i to svi oni zajedno  mislim da bi manje sve zajedno bilo osvrta nego na smrt Jobsa.

Ko kaze da covjek nije bio vizionar i poslovni genijalac taj je idiot i ignorant.

R.I.P. Steve iako si znao zacijeniti tvoji proizvodi su i vrijedili.

0 0 hvala 0
17 godina
Umro je Steve Jobs

Krao/kopirao je od drugih isto kao i bill gates, napola vizionar napola lopov.

Svejedno bez njega danas bi svijet bio drugačiji vjerovatno u lošijem smislu.

Neznam jel "Rest in Peace" prikladna s obzirom da je budist pa ću reći:

Good luck in the next life.

EDIT: Također pokažite neko poštovanje i ne raspravljajte o iphone vs android phones u ovoj temi.

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 13:05 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Umro je Steve Jobs

R.I.P Jobs. On je bio ispred svih jer rijetki znaju prodati jednu stvar pod drugu. 

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

Ma što je vama,OPCOM žao mi je zbog tvoje situacije stvarno je .............. i nemojte se tu vrijeđati i vrijeđati Jobsa , iz ovog primjera se vidi da nije sve u prama i da je zdravlje najbitnije.........žao mi je svakoga tko izgubi život mlad..................zato sretno Steve u sljedećem životu.................

!SPREMAN SAM NA INVAZIJU....KUPIO SAM PUNO KONZERVI!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Umro je Steve Jobs

R.I.P.

Izkazujem njegovoj obitelji: Moja sućut.

Bilo bi potrebno, ali nije zgodno...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Voljeli ga ili mrzili, bio je velika ličnost u IT svijetu tehnologije...
R.I.P. Steve Jobs :(

EDIT: kaže prijetelj: "otišao u iCloud" :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 13:14 (eterna luchar).
15 godina
Umro je Steve Jobs

velika senzacija što je umro, što je s ljudima koji umiru od razih bolesti  za koje se nikad ne čuje. Što je s ljudima koji ginu u liniji posla? Umre tamo neki Stevo Poslić i to je senzacija, umre tamo neki vatrogasac spaseći familiju pa tko ga j*be bit će kratko na vijestima i do svidaniya.  Kud ovaj svijet ide...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
Moj PC  
0 8 hvala 0
14 godina
protjeran
dj_renny kaže...

velika senzacija što je umro, što je s ljudima koji umiru od razih bolesti  za koje se nikad ne čuje. Što je s ljudima koji ginu u liniji posla? Umre tamo neki Stevo Poslić i to je senzacija, umre tamo neki vatrogasac spaseći familiju pa tko ga j*be bit će kratko na vijestima i do svidaniya.  Kud ovaj svijet ide...

Oduvijek se najviše pažnje pridavalo poznatim osobama. To je jednostavno tako. 

17 godina
neaktivan
Umro je Steve Jobs

R.i.P

I got my weed from the west,my pills form the east....Young Money
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice