rip
R. I. P.
Otišla je još jedna legenda...
Počivao u miru, Steve.
Žao mi je njegove obitelji jer su izgubili oca i supruga itd...itd....A ne treba tugovati jer se čovjek mučio s bolešću....Mnogi fanovi jabuke su od njega radili božanstvo a to je krivi načičin jer i sam Jobs to ne bi želio....Bio je velik vizionar ali ni blizu humanist kao Bil Gates....
Kad sam to prvi put procitao na teletekstu bio sam , sad sam nakon potvrde toga
. RIP Steve (ipak sam Apple Fan boy iako to dobro skrivam)
Laka mu zemlja, počivao u miru.....
Žao mi je njegove obitelji jer su izgubili oca i supruga itd...itd....A ne treba tugovati jer se čovjek mučio s bolešću....Mnogi fanovi jabuke su od njega radili božanstvo a to je krivi načičin jer i sam Jobs to ne bi želio....Bio je velik vizionar ali ni blizu humanist kao Bil Gates....
Slažem se.. ali nemožeš uspoređivati Bill Gates-a sa njime, ako ništa drugo gledaj financijski! (mislim da s obzirom na količini love Bill nedaje ništa više nego što je Steve davao)
Jedan dobar komentar s twittera :
Steve Jobs was born out of wedlock, put up for adoption at birth, dropped out of college, then changed the world. What's your excuse?
Pojedine ovdje treba biti istinski sramota. Nije uopće bit u tome volite li vi Stevu ili ne, bit je u tome da je ljudski život svet i sa time se ne treba izrugivati.
Iphone 4S = Iphone for (4) Steve.
Počivaj u miru, i neka ti je laka zemlja, legendo.
RIP Steve.... najbolji si
Iako sam znao da je bolestan, nisam očekivao ovako naglu smrt. Voljeli ga mi ili ne voljeli kroz prizmu Applea, čovjek je postao legenda i prije smrti, počivao u miru.
R.I.P.
Da te nije bilo pofalilo bi tehnologije u svijetu.
"Nitko ne želi umrijeti. Čak i ljudi koji žele ići u Raj, ne žele umrijeti kako bi došli tamo. Pa ipak, smrt je odredište kojeg svi dijelimo. Nitko mu nikada nije umaknuo. I to je tako jer tako to treba biti. Upravo zato jer je Smrt vrlo vjerojatno jedno od najboljih izuma Života. To je agent životne promjene; raščišćava staro kako bi napravio mjesta za novo. Trenutačno ste vi to novo, ali jednog dana, ne predugo od sada, i vi ćete postepeno postati stari i nestati. Žao mi je što sam tako dramatičan, ali to je istina."
- Steve Jobs
R.I.P.
R.I.P.
al' fakat ima bolesnih komentara
Inače nisam neki fan Applea, ali ovaj čovjek je zaslužio ogroman respect zajednice za sve što je napravio u području it-a posljednjih 30 godina.
Geniji umiru a ostali se rađaju.
R.I.P STEVE JOBS
R.I.P. za oko 300 radnika u Kini koji su umrli zbog raka i ostalih komplikacija proizvodeći vizionarske proizvode...
R.I.P. :(
R.I.P.
Neman ništa drugo za reć, ostavilo me bez teksta.
Počivao u miru!
R.I.P.
R.I.P.
Pocivaj u miru.....LEGENDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R.I.P. za oko 300 radnika u Kini koji su umrli zbog raka i ostalih komplikacija proizvodeći vizionarske proizvode...
ajde nemoj flejmati, barem ne dok je ova vijest aktualna - a radi se o odlasku najvećeg vizionara 21. stoljeća i osobe koja je promjenila svijet. O tome je ova vijest.
A da li znaš da su tipkovnicu na kojoj upravo tipkaš slagala djeca u kini ?
R.I.P