Slaba prodaja Xooma

poruka: 28
|
čitano: 3.276
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Slaba prodaja Xooma".
17 godina
Slaba prodaja Xooma

A što su očekivali...

7 0 hvala 0
17 godina
Slaba prodaja Xooma

Baš, s obzirom na cijenu koju drže!

4 0 hvala 0
17 godina
Re: Slaba prodaja Xooma

Ipad 2 u Best Buy košta $629, Ipad obični $399 a Xoom $799, nema tu puno razmišljanja

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 8:35 (segregator).
17 godina

To je tak kad oče imat zaradu 100% na svakom uređaju.
Nek se spuste na zemlju skupa s cijenama pa možda prodaju koji uređaj.
Ljudi su glupi ali tak glupi nisu da ne bi vidjeli razliku između 629 i 799, a Apple je praktično izmislil tablete, tak da ne kužim kak su si to oni zamislili.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 8:46 (NEW_MAN).
16 godina
neaktivan
Slaba prodaja Xooma

pa radije dam 799$ i imam bolji uredaj, a to da je honeycomb nedoraden pricajte djeci u vrticu i penzicima.   ja i dalje cekam ljeto i htcov 10" tablet.

0 10 hvala 0
17 godina

Za 799$ u USA dobiješ više nego solidno prijenosno računalo ..
Prije svega meni je tablet ništ korist uređaj tak da me zaboli koji se bolje prodaje, koji je bolji.
Ko se loži na trkeljanje po ekranu i mora imat takvu igračku go for it.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 9:20 (NEW_MAN).
15 godina
neaktivan
Slaba prodaja Xooma

Nedavno sam pročitao na nekom portalu tekst sa zanimljivim razmišljanjem - vele, nije tržište tableta u ekspanziji, nego je ipad "u ekspanziji". e sad, je li prerano suditi o tome, ne znam, al sve je više tih modela vani i ni jedan nije ni blizu prodajnih rezultata ipada, a dosta ih je koji smanjuju vlastite procjene prodaje... svuda se priča o boomu tržišta tableta, ali to je za sada, boom jednog uređaja, prvenstveno... živo me zanima tko će tu uspjeti jer je sad već najavljena i lansirana hrpa tableta koji su slični ko jaje jajetu

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

pa radije dam 799$ i imam bolji uredaj, a to da je honeycomb nedoraden pricajte djeci u vrticu i penzicima.   ja i dalje cekam ljeto i htcov 10" tablet.

Stari, jesi onda kupio Xoom ? Nisi - šta čekaš ? Ili ti to pričaš samo teretski :))) Ljudi koji stvarno misle nešto kupit odu u dućan, pogledaju šta se nudi, malo isprobaju i odluče se - očito ne za Xoom ... a ovi koji to gledaju čisto teretski, i stalno nešto čekaju, većini kompanija koje rade za profit nisu previše zanimljivi :))) A Honeycomb je toliko dorađen da ga se google i ne usudi dat u open source ....

16 godina

Nikad, ali nikad neću shvatiti svrhu tih uređaja. A još manje zašto su sve više popularni - protivi se svim zakonima logike. Ti su uređaji "ni vrit ni mimo" - niti su dovoljno prijenosni niti su zamjena za laptop. Po svakoj logici uopće ne bi trebali ni postojati. A rulja za njima divlja.

Ali dobro - možda sam već prestar pa neke stvari ne razumijem. Više mi logike ima uzeti ovaj novi C64, ako ništa drugo, a onda radi nostalgije.

15 godina
Slaba prodaja Xooma

sto ljudi, sto ćudi,,  

netko nikad neće shvatiti,, a drugi će u međuvremenu, uređaj iskoristiti, na njemu zaraditi, bilo njegovom izradom, izradom aplikacija ili njegovim korištenjem u poslu  i nastaviti dalje posao na nekom 10tom proizvodu,,  kao da ti i na mobitelu treba nešto više od Nokie 3210, imao si robustan mob, mogao si zvat i poslat poruke, i šta će ti išta više,, al di je tu biznis, šta je to tako teško shvatiti ??

a treći će se opet čuditi i filozofirati,,,

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 10:45 (bus).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Slaba prodaja Xooma

radi se o gadgetima, još uvijek su gadgeti, nisu stvari must have niti trebaju nekog ili nešto zamijenit, još uvijek je tako a kako će biti u budućnosti to znaju vizionari :)

trebaš imat stolni računar, laptop, smartphone i onda kupuješ tablet, ili nekim drugim redoslijedom ali moraš imat stolni :)

iz vlastitog iskustva, kupio ipad, imao mjesec dana, 100% na njemu radio zabavu i zezanciju, nisam zarađivao niti šta ozbiljno radio, isfurao i prodao

kao i mnogo drugih stvari u životu, lijepo je to imati ali lijepo je i svašta drugo u životu imati pa nemamo...

pozdrav

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Slaba prodaja Xooma

iPad 2 se rasprodao u dan-dva, i sad se ne može dobaviti u iduća dva-tri tjedna. Drugi proizvođači ne mogu u mjesecima rasprodati prvu isporuku.

Glavni problem leži u činjenici da proizvođači još barem godinu-dvije neće dostići brzinu i kvalitetu prvog iPada s prvim OS-om bez multitaskinga. No Apple dvije godine neće spavati.

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Z3k0 kaže...
nsoul kaže...

Stari, jesi onda kupio Xoom ? Nisi - šta čekaš ? Ili ti to pričaš samo teretski :))) Ljudi koji stvarno misle nešto kupit odu u dućan, pogledaju šta se nudi, malo isprobaju i odluče se - očito ne za Xoom ... a ovi koji to gledaju čisto teretski, i stalno nešto čekaju, većini kompanija koje rade za profit nisu previše zanimljivi :))) A Honeycomb je toliko dorađen da ga se google i ne usudi dat u open source ....

Nisam, jer mi trenutno tablet netreba, ali i piše da čekam ljeto da dođe 10" HTC.

Pogledaj malo ovo boldano pa mi reci onda kolko je iOS dorađen kad nije open source?? 

Sinatra kaže...

iPad 2 se rasprodao u dan-dva, i sad se ne može dobaviti u iduća dva-tri tjedna. Drugi proizvođači ne mogu u mjesecima rasprodati prvu isporuku.

Glavni problem leži u činjenici da proizvođači još barem godinu-dvije neće dostići brzinu i kvalitetu prvog iPada s prvim OS-om bez multitaskinga. No Apple dvije godine neće spavati.

Rasprodao se radi reklame, pogledaj malo okolo kolko ih je ljudi kupilo pa nisu zadovoljni.

A i evo daj mi otvori beatport.com na ipadu i ja priznajem odma da je bolji tablet od ostalih. 

a to da drugi neće dostić brzinu i kvalitetu? e pa za tvoju informaciju jesu, i prestigli su ga.

16 godina
neaktivan
Slaba prodaja Xooma

Nije da sad likujem, no ovo sam predvidio više puta na ovom forumu. Uređaj je jednostavno preskup u odnosu na konkurenciju.

O tehničkim karakteristikama bi se dalo raspravljati.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Slaba prodaja Xooma

Marketing je ništavan kod Applea nasuprot broju zadovoljnih kupaca, koji su naposlijetku najjači promocijski kanal.

Unatoč činjenici da je iPad 2 prema testiranjima dvostuko brži od Xoom-a, meni isti nisu nikakav pokazivatelj. Najvažnije od svega je ugoda rada, koja je na iPadu deseterostruko bolja od konkurentnih tableta.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Marketing je ništavan kod Applea nasuprot broju zadovoljnih kupaca, koji su naposlijetku najjači promocijski kanal.

Unatoč činjenici da je iPad 2 prema testiranjima dvostuko brži od Xoom-a, meni isti nisu nikakav pokazivatelj. Najvažnije od svega je ugoda rada, koja je na iPadu deseterostruko bolja od konkurentnih tableta.

Kakva ugoda rada? hoću s beatporta kupim pjesmu i sve kaj na ipadu vidim je plavi kvadratić, pa eto ti ugode

14 godina
neaktivan
Slaba prodaja Xooma

Haha, flash, duhovito. Zakasnio si jedno četiri godine s tim.

0 0 hvala 0
17 godina

Rasprodao se radi reklame? Zašto onda kolone ljudi i danas, mjesec dana nakon početka prodaje stoje u kolonama da bi ga kupili? Ljudi traže jednostavnost, funkcionalnost, zdrav ekosistem i to ih tjera da kupuju iPad2.

Daj mi neki link na te priče o nezadovoljnim kupcima. Redovno pregledavam masu popularnih stranica i foruma s temama o smartphonima i tabletima pa nisam naišao na nikakvu histeriju nezadovoljstva.Upravo suprotno.

I, koji ti je to tablet dostigao kvalitetu ukupnog proizvoda kao šta je iPad2? Brzinu ne mislim komentirati jer je iPad2 stvarno brz za bilo šta a nekakva usporedba brzine aplikacija nije moguća jer Honeycomb ima 20 aplikacija dok iPad2 ima preko 65.000 aplikacija pa se ne može usporediti jedna te ista aplikacija na obje platforme iz čistog razloga jer Honeycomb aplikacija nema.

Inače, autor je rekao da je iPada2 prodano prvi dan 300.000 komada što nije točno, toliko je prodano iPada1 dok se količina isporuka (i automatski prodaje) iPada2 za mjesec ožujak vrti oko 2,4 i 2,5 miliona.

16 godina
Slaba prodaja Xooma

Među najvećim manama Xooma navode se visoka cijena, nefunkcionalan hardver, slabija kvaliteta izrade te nedorađen softver, što se odnosi na operacijski sustav Android 3.0 i same aplikacije.

Neznam za vas ali za mene ovo što su nabrojali je dovoljno da me odbije od kupnje ovog uređaja. Za više para dobiješ manje i lošije...netko je bio negdje stavio jedan video di je frajer pričao o xoomu koji je kupio i kako je debelo bio razočaran uređajem te ga nazvao poluproizvodom, ponajviše je krivio sam honeycomp koji je po njemu trenutno u beta fazi a ne proizvod koji je spreman za police u trgovinama.

A ako netko može progledati sve one gore navedene mane samo u zauzvrat za podršku flash-a....onda rađe kupim netbook za 2000kn i ipad za 3000kn imati ćeš i tablet i prijenosno računalo i još ćeš proći jeftinije nego kupnjom xoom-a{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Haha, flash, duhovito. Zakasnio si jedno četiri godine s tim.

Pa onda kasne miljuni ljudi a ne samo ja. i još uvijek, ne možeš otvorit na ipadu. jadno

Virtua Fighter kaže...

Rasprodao se radi reklame? Zašto onda kolone ljudi i danas, mjesec dana nakon početka prodaje stoje u kolonama da bi ga kupili? Ljudi traže jednostavnost, funkcionalnost, zdrav ekosistem i to ih tjera da kupuju iPad2.

Daj mi neki link na te priče o nezadovoljnim kupcima. Redovno pregledavam masu popularnih stranica i foruma s temama o smartphonima i tabletima pa nisam naišao na nikakvu histeriju nezadovoljstva.Upravo suprotno.

I, koji ti je to tablet dostigao kvalitetu ukupnog proizvoda kao šta je iPad2? Brzinu ne mislim komentirati jer je iPad2 stvarno brz za bilo šta a nekakva usporedba brzine aplikacija nije moguća jer Honeycomb ima 20 aplikacija dok iPad2 ima preko 65.000 aplikacija pa se ne može usporediti jedna te ista aplikacija na obje platforme iz čistog razloga jer Honeycomb aplikacija nema.

Inače, autor je rekao da je iPada2 prodano prvi dan 300.000 komada što nije točno, toliko je prodano iPada1 dok se količina isporuka (i automatski prodaje) iPada2 za mjesec ožujak vrti oko 2,4 i 2,5 miliona.

Kad naletim stavim tu link. Šta će ti brzina kad ne možeš pol stranica otvorit?

A koji je tablet dostigao kvalitetu ipada2? pola tableta koji su trenutno na tržištu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 13:40 (nsoul).
17 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Sinatra kaže...

Kakva ugoda rada? hoću s beatporta kupim pjesmu i sve kaj na ipadu vidim je plavi kvadratić, pa eto ti ugode

Evo otišao sam na tvoj beaport i ima mobilna stranica i može se kupit tvoje pjesme i ima aplikaciju za iphone ili ipad.

Jedna firma koja sad u ovo vrijeme nema aplikaciju ili mobilnu stranicu ne vrijedi puno.

Vidite da će uskoro prestići desktop računala mobilni segment.

I zašto bi kupovao s tvojeg no name beaporta na itunesu se nađe sve i po nižoj cijeni ali budemo realni tko uopće kupuje pjesme online?

Virtua Fighter kaže...

Malo sam gledao videee na youtubeu i svi su uglavnom zadovoljni s ipadom 2.Mogli su stavit retina display ili veći disk ali dobro.

A u pogledu aplikacija ipad je kralj ja koristim dosta aplikacija na ip4 pa mi je važno da ima dosta aplikacija a ne njih 100 što se može nać u android marketu i još pola su samo prebaćene s običnom marketa nisu dizajnirane za tablete(pogledajte na youtubeu.

17 godina
Evo acer izbacuje tablet slican motorolinom za 450$. Znaci moze se sam treba smanit apetite.
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Nisam, jer mi trenutno tablet netreba, ali i piše da čekam ljeto da dođe 10" HTC.

Pogledaj malo ovo boldano pa mi reci onda kolko je iOS dorađen kad nije open source?? 

Rasprodao se radi reklame, pogledaj malo okolo kolko ih je ljudi kupilo pa nisu zadovoljni.

A i evo daj mi otvori beatport.com na ipadu i ja priznajem odma da je bolji tablet od ostalih. 

a to da drugi neće dostić brzinu i kvalitetu? e pa za tvoju informaciju jesu, i prestigli su ga.

iOS nikad nije ni bio prikazivan kao open source ... za razliku od Androida ...

Beatport ima svoju aplikaciju na AppStore - besplatnu ... zašto bi uopće trebao otvarat betport.com ?? Malo se informiraj prije nego pišeš gluposti ...

16 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...

Ljudi su glupi ali tak glupi nisu da ne bi vidjeli razliku između 629 i 799, a Apple je praktično izmislil tablete, tak da ne kužim kak su si to oni zamislili.

apple je jedino poglupio tablete, ne pricaj gluposti molim te

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

Evo otišao sam na tvoj beaport i ima mobilna stranica i može se kupit tvoje pjesme i ima aplikaciju za iphone ili ipad.

Jedna firma koja sad u ovo vrijeme nema aplikaciju ili mobilnu stranicu ne vrijedi puno.

Vidite da će uskoro prestići desktop računala mobilni segment.

I zašto bi kupovao s tvojeg no name beaporta na itunesu se nađe sve i po nižoj cijeni ali budemo realni tko uopće kupuje pjesme online?

no name beatporta? baš si se iskazao, vidi se puno o tvojoj kulturi. 

ko kupuje pjesme online? bravo ti.

Z3k0 kaže...

iOS nikad nije ni bio prikazivan kao open source ... za razliku od Androida ...

Beatport ima svoju aplikaciju na AppStore - besplatnu ... zašto bi uopće trebao otvarat betport.com ?? Malo se informiraj prije nego pišeš gluposti ...

nije prikazivan kao open source, znači po tvome nije dorađen. to su tvoje riječi a ne moje.

zašto bi trebao otvarat beatport? pa ni ne možeš, jadno, flash stranicu ne možeš otvoriti, tješite se samo.

onda hvalite se da imate puno više aplikacija nego android? pa normalno da imate, jer za svaku sitnicu treba aplikacija, ni normalnu stranicu u flashu ne možete otvorit nego vam treba aplikacija, posebno za vas, dok svi ostali surfaju bez problema.

jadno, stvarno. ustvari nije jadno, smiješno je i žalim vas.

17 godina
grimyHR kaže...
NEW_MAN kaže...

apple je jedino poglupio tablete, ne pricaj gluposti molim te

80% svijetske populacije je glupo, kaj si očekival? Od ostalih 20% recimo 15% zaboli i ostaje 5% ljudi od kojih je valjda 0.001% ljudi kupovalo tablet računala.

Stupid is IN.

Tak da te razumijem ali pošto nas ima 5% možemo lajat na mjesec.

15 godina
Slaba prodaja Xooma

Da nisu pretjerali s cijenom možda bi i bilo nešto od ovog tableta, ovako ga mogu svrstati u kategoriju promašenih proizvoda.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slaba prodaja Xooma

flash only stranice su prošlost. Apple ih je pokopao. sto prije to shvatite to bolje. nitko normalan sebi vise neće raditi flash stranicu. oni koji još uvijek imaju morali su izbaciti i app ili mobilne stranice. konkurencija će uhvatiti priključak, samo ne još neko vrijeme. kad to i naprave Apple ce i dalje vuci iz sistema vise novaca (i vraćati ga devovima i oglasivacima) nego svi ostali zajedno. A onda će prec na nesto novo. jednostavno su premocni i preorganizirani u ovom trenutku. Moram priznati da premda su to zaslužili svojim radom, sve vise me plase i iritiraju, tj kako rastu postaju još nefleksibilninji. Al konkurencija je mahom u rasulu :/

A.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 11:17 (artfull).

1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice