Satya Nadella je Microsoftov CEO

poruka: 25
|
čitano: 4.022
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Satya Nadella je Microsoftov CEO".
17 godina

Pa da vidimo kako će gospon Nadella raditi posel, nadamo se bolje od prošlog CEO-a.

3 1 hvala 0
17 godina
Re: Satya Nadella je Microsoftov CEO
makopos kaže...

Pa da vidimo kako će gospon Nadella raditi posel, nadamo se bolje od prošlog CEO-a.

a što je falilo bivšem? Napravio rekordan dobitak iza sebe u povijesti kompanije... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 16:13 (PICART).
12 godina
Da, ali nesto je i u imageu... Microsoft moze i hoce bolje
13 godina
neaktivan

Bit ce sigurno puno bolje za korisnike kad je CEO osoba koja je Inzinjer i koja ima vece znanje o informatici a ne cisti biznismen kojeg samo goni pohlepa za novcem.  

Moj PC  
16 0 hvala 0
17 godina

Oduvijek smatram da ekonomija zatire kreativnost, guši talent, razara svijet i stvara globalnu bijedu. Gledam to svaki dan na poslu. Sretno bilo novom šefu, želim mu puno uspjeha u radu, fora je što čovjek nije ekonomist (Ferengi).

Deckard
Moj PC  
27 1 hvala 0
16 godina

"Gates će posvetiti više vremena radu za Microsoft, pomažući novom CEO-u u oblikovanju smjernica razvoja tehnologije i proizvoda."

Sve je jasno, bit ce kako Gates kaže.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
bik kaže...

"Gates će posvetiti više vremena radu za Microsoft, pomažući novom CEO-u u oblikovanju smjernica razvoja tehnologije i proizvoda."

Ne branim nikog, ali odakle ti taj zakljucak? Samo zato sto je "kod nas" takva situacija ne mora znaciti da ce biti i tamo tako. I da bude tako, ne vidim ja problema tu, jer je Bill Gates uvijek imao viziju i pravio pametne poteze. 

17 godina

Jel sam samo ja ovo procitao Sveta Nedelja {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4mal kaže...

Jel sam samo ja ovo procitao Sveta Nedelja {#}

XD nisi...

16 godina
neaktivan
bik kaže...

bilo je i do sada

15 godina
neaktivan

:)

0 0 hvala 0
13 godina
bik kaže...

Da je tako bilo i kad je Ballmer došao, bilo bi puno bolje...

Crk'o Marshall!
13 godina

Sviđa mi se.

samo nešto struže..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Znači, biti inženjer nije potpuni promašaj. Ima kruha u upravama velikih kompanija i za inženjere. Drago mi je za MS jer očekujem da će fokus biti na inovacijama a ne samo na restrukturiranjima i konsolidiranjima.
Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Satya, sve najbolje ti želim.
17 godina
neaktivan
" Odluka na snagu stupa odmah. "

A ja reko objavom u narodnim novinama
wat?
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Drago mi je da je netko iz firme i netko iz struke a ne nekakav "profesionalni direktor". Microsoftu treba covjek koji ce pokrenuti stvari.

Mozete vi govoriti kako je Ballmer vodio firmu do najvecih financijskih uspjeha ali to mene kao korisnika nije briga. Da na celo naftne industrije u vrijeme procvata autoindustrije stavis poluidiota on bi tu kompaniju doveo do najveceg profita u povijesti. Dva pismena savjetnika i nema greske.

Ono sto je porazavajuce je cinjenica da Microsoft vec 20 godina nije napravio nista inovativno. Zive na staroj slavi i monopolu kojeg su osigurali 80-tih i 90-tih godina proslog stoljeca i cekaju kad ce netko napraviti dobar proizvod pa ga kupe ili kopiraju.

Ako ce ovaj covjek pokusati pokazati kako je Microsoft najveca IT kompanija na svijetu i da im za to dokazati ne treba tudja pamet, super. Ili ce novost u 2015 godini biti plavi riboni za decke a rozi za cure + pokusaj proboja na trziste pametnih ves masina uz implementaciju njihova sucelja na desktop, ostaje za vidjeti.

0 6 hvala 0
15 godina
Šta nije plavi ribon pokazatelj drugog stanja (trudnoće)?
Stručnjak za odmaganje...
17 godina
BlueMax kaže...

Drago mi je da je netko iz firme i netko iz struke a ne nekakav "profesionalni direktor". Microsoftu treba covjek koji ce pokrenuti stvari.

Mozete vi govoriti kako je Ballmer vodio firmu do najvecih financijskih uspjeha ali to mene kao korisnika nije briga. Da na celo naftne industrije u vrijeme procvata autoindustrije stavis poluidiota on bi tu kompaniju doveo do najveceg profita u povijesti. Dva pismena savjetnika i nema greske.

Ono sto je porazavajuce je cinjenica da Microsoft vec 20 godina nije napravio nista inovativno. Zive na staroj slavi i monopolu kojeg su osigurali 80-tih i 90-tih godina proslog stoljeca i cekaju kad ce netko napraviti dobar proizvod pa ga kupe ili kopiraju.

Ako ce ovaj covjek pokusati pokazati kako je Microsoft najveca IT kompanija na svijetu i da im za to dokazati ne treba tudja pamet, super. Ili ce novost u 2015 godini biti plavi riboni za decke a rozi za cure + pokusaj proboja na trziste pametnih ves masina uz implementaciju njihova sucelja na desktop, ostaje za vidjeti.

J*bes plavi ribon, dajte drugu boju! {#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
12 godina
neaktivan
Nadella nadam se da te nečemo čitati "nedela(ne radi-po književnom)"
Drago mi je da le lik ing. iz firme i da će donjeti tehnološke inovacije i "inžinjerski način razmišljanja"
13 godina
neaktivan
Meni djeluje kao netko od koga bi kupio komp. Ballmer je djelovao kao netko tko ti zeli uvaliti rabljeni Cadillac. O Elopu bolje da ne govorim. Cisto subjektivno, naravno.
13 godina
neaktivan
MdN kaže...
Ballmer je djelovao kao netko tko ti zeli uvaliti rabljeni Cadillac.

Upravo tako. {#}

15 godina
neaktivan

zanimljiva je mogucnost i dali ce se sada i microsoft okrenuti vise u cloud poslovanje, ako takav div uđe intenzivnije u tako nesto, to bi mogao znaciti veliki porast trzista, razvoj tehnologije i, naravno, padom cijena za odrzavanje konkurentnosti, ili povecanje kvalitete usluge..

0 0 hvala 0
16 godina
BlueMax kaže...

...

- on nije ''iz struke'', on je iz Suna..

{#}

(karikirano, kao da mehaničar iz TomoVinkovića ode u F1-pitstop.. jer... čovjek ne zna ni nadograditi OS.). Billy tek sad vidi koliko je onaj bilmez bio dobar, uvjek s floppyjem spreman.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan
fade kaže...
MdN kaže...
Ballmer je djelovao kao netko tko ti zeli uvaliti rabljeni Cadillac.

Upravo tako. {#}

Jel ovo Del Boy ili šta {#} 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice