Procurila beta Windows 7 SP1

poruka: 39
|
čitano: 10.423
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Procurila beta Windows 7 SP1".
17 godina
neaktivan

interesantnija mi je pila na kojem je doticni netko instalirao sp1. Bogataš

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

'Značajnije novosti nisu uočene' - a jesu li uočene IKAKVE novosti?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

malo me strah domene na koju je stroj zakačen

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vjerojatno je kako su i najavili, u SP-u su samo zakrpe koje su dosad izašle.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Procurila beta Windows 7 SP1
Zakrpe i kompatibilnost sa dosad nekompatibilnim hardverom
16 godina

Pa zar vi mislite stvarno da je do zakrpa i kompatibilnosti sa dosad nekompatibilnim hardverom ???

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

Zasad se ne "vide" nikakve posebne novosti, ali sumnjam da će ih i biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A garant je Microsoft ugurao u SP1 i svoj WAT update.

Bas me zanima sto ce se desiti s racunalima s pratskim Win7 nakon istalacija SP1. :)

16 godina

sp1 trazi da se bilo koji jezik osim engleskog obriše prije instalacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mind_challenge kaže...

sp1 trazi da se bilo koji jezik osim engleskog obriše prije instalacije

Zato što je to SP1 za englesku verziju Windowsa 7.

Ukoliko je na računalu instaliran (još) neki jezik koji nije engleski, onda treba instalirati odgovarajuću verziju SP1 za taj jezik, koja se obično pojavi nešto kasnije u odnosu na ovu koja je namjenjena samo za engleski jezik.

15 godina
neaktivan
kule kaže...

Pa zar vi mislite stvarno da je do zakrpa i kompatibilnosti sa dosad nekompatibilnim hardverom ???

sto drugo bi moglo biti? citas da nema druge novosti

15 godina
neaktivan

Ma sumnjam da donosi SAMO zakrpe i kompatibilnost sa dosad nekompatibilnim hardverom, mora biti jos nesto uz zakrpe i kompatibilnost sa dosad nekompatibilnim hardverom.

Ali bolje zakrpe i kompatibilnost sa dosad nekompatibilnim hardverom nego nista .     Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 16:11 (Zylorex).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni dovoljno ako se sredi podrska sa svim portable programima..vec sam nekoliko puta dobio neki program il igru u portable verziji, znaci samo jedan file, ali nw win 7 mi nije htjelo radit, dok je isto na xp-u radilo..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veli Joža kaže...

nešto mi govori da se radi o zakrpama i kompatibilnostima sa dosad nekompatibilnim hardverom

Ma po meni cisto zakrpa da unisti kompatibilnost postojecih programa sa trenutnom verzijom :D :D

Vista SP1 mi je razje**la hrpu CAD/CAM programa... ne sumnjam da će bit isto sa W7 (sa kojima moram napomenut sam prezadovoljan do sada)

If It's Not Broke, It Doesn't Have Enough Features

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šta se pjenite na tešku beta verziju SP1? I ko bi normalan to instalirao? Naravno da će u SP1 biti uključeni svi dosadašnji update-i i vjerovatnio neki novi. Pa ne mora svaki SP donjet 300 novih featura u OS. Dosta je da dodatno pojača sigurnost i stabilnost sustava i eventualno brzinu.

Okanite se ćorava posla i strpite se da izađe službeni release SP1.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
16 godina

upravoga instaliram u virtualnu masinu

1 1
a a
b b
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 23:11 (zzz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
passmaslom kaže...

Bas me zanima sto ce se desiti s racunalima s pratskim Win7 nakon istalacija SP1. :)

Desit će se ... (slika)

Ako vam sad Sedmica radi dobro ,čisto sumnjam da će bit nekaj lošije sa SP-om ,a pogotovo da će se događati stvari ko na Visti i njenom SP1.

A ova beta SP-a ,žali bože to ići instalirati i gubiti vrijeme i živce ,osim naravno ako ste teški mazohist!! Cool

Edit : ili imate Sedmicu u virtualnoj mašini i vremena za to! Nevinašce

Bad luck!! : - ((((((((((( Bad luck!! : - (((((((((((
Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 22:06 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
mfrankovic kaže...

Šta se pjenite na tešku beta verziju SP1? I ko bi normalan to instalirao? Naravno da će u SP1 biti uključeni svi dosadašnji update-i i vjerovatnio neki novi. Pa ne mora svaki SP donjet 300 novih featura u OS. Dosta je da dodatno pojača sigurnost i stabilnost sustava i eventualno brzinu.

Okanite se ćorava posla i strpite se da izađe službeni release SP1.

aj napokon i da je netko dal normalan komentar

enivej glavna poanta service packa nisu novi fićuri nego krpanje/tuning/update postojećeg stanja

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan
zzz kaže...

upravoga instaliram u virtualnu masinu

E to će ti sigurno dat pravi uvid u SP1.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
15 godina
odjavljen

Mislim da razlike u perfomansama neće biti nikakve, jer je Windows 7 već sam po sebi natjeran i optimiziran do maksimuma, jedino bugove da isprave neke i to je to. Par novih featurea i ispravci sigurnosnih propusta i bugova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
power123 kaže...

www.pc-elite.net

Kakva je ovo reklama...jer ja ne vidim bas nikakvu vezu sa SP 1 za Win7!?!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
power123 kaže...

www.pc-elite.net

Ovo je poziv upomoć. Pa valja i malo dijete zna smanjit sliku da se zadrže pravilni odnosi stranica.

Hard disc??? Koja je to komponenta "RW"? Bar da je konzistentan u korištenji ili nekorištenju dijakritičkih znakova.

A "marquee" efekt je legendaran. Još otkad se pojavio u FrontPage-u. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 18:51 (mfrankovic).
16 godina
mfrankovic kaže...
win32 kaže...
power123 kaže...

www.pc-elite.net

Ovo je poziv upomoć. Pa valja i malo dijete zna smanjit sliku da se zadrže pravilni odnosi stranica.

Hard disc??? Koja je to komponenta "RW"? Bar da je konzistentan u korištenji ili nekorištenju dijakritičkih znakova.

A "marquee" efekt je legendaran. Još otkad se pojavio u FrontPage-u. :)

Što si tako destruktivan ?

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
passmaslom kaže...

Desit će se ... (slika)

Ti si ona "klasa optimist" ?  ja osobno pretpostavljam da će postojat crackovi i prije nego SP uopce bude objavljen... tako da nema straha za pirate :)

Barem se oni ne moraju zaje**vat sa onim restrikcijama kod instalacija :)  a baš me zanima 'ko uopće radi updejtove? Jedino što su meni M$-ovi update-ovi donjeli je hrpu problema. Lijepo sačekaš SP, pa onda još barem 2-3 mjeseca da se rješe svi problemi i onda napraviš slipstream-anu kopiju i to je to.

If It's Not Broke, It Doesn't Have Enough Features
16 godina
Lightning kaže...

Ti si ona "klasa optimist" ?  ja osobno pretpostavljam da će postojat crackovi i prije nego SP uopce bude objavljen... tako da nema straha za pirate :)

Barem se oni ne moraju zaje**vat sa onim restrikcijama kod instalacija :)  a baš me zanima 'ko uopće radi updejtove? Jedino što su meni M$-ovi update-ovi donjeli je hrpu problema. Lijepo sačekaš SP, pa onda još barem 2-3 mjeseca da se rješe svi problemi i onda napraviš slipstream-anu kopiju i to je to.

Klasa optimist?? Ne ,samo se zaje*avam! Normalno da hoće ,u to uopće ne treba sumnjat! Samo će trebat znat koji je autor. I sad ima loadera koje nikakvi WAT-ovi nisu provalili i koji će samo biti još bolji.

Iako imam legalne kopije i ključeve za njih ,uvijek je dobro imati alternativu ,za svaki slučaj. Nevinašce

A o update-ima neću uopće pričat ,samo se nadam da ne seedaš previše. Smijeh

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 23:59 (kizo2703).
15 godina

Meni sve radi i ovako, povukao sam sve updatee do sad, pirat pa šta? wat neću vuč nego disejblat, vuči ću i dalje updatee na manual i dalje čitati koji je za što, ne mora mi pisati sp1 instaled, bitni su mi updatei :cheers:

bug caruje, um klade valja
15 godina
Oldy kaže...

Meni sve radi i ovako, povukao sam sve updatee do sad, pirat pa šta? wat neću vuč nego disejblat, vuči ću i dalje updatee na manual i dalje čitati koji je za što, ne mora mi pisati sp1 instaled, bitni su mi updatei :cheers:

Ista situacija i kod mene, makar imam jedan "orididi" aktivacijski kljuc za svaki slucaj.... Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan

zato postoji remowe wat heheh

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
geek_boy1 kaže...

zato postoji remowe wat heheh

a i tog voća već ima? ajd neka njega hehe

bug caruje, um klade valja
17 godina
neaktivan
zzz kaže...

Što si tako destruktivan ?

Ni najmanje. Ali čovjek je antireklama za usluge koje nudi i za sve one koji nude slično.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice