Opera u Sonyjevim HDTV-ima

poruka: 10
|
čitano: 3.050
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera u Sonyjevim HDTV-ima".
17 godina
neaktivan

Hoće li tijelo EU prisiliti Sony da svojim korisnicima omogući izbor preglednika, kao što su to prisilili Microsoft da učini? :D

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Opera u Sonyjevim HDTV-ima
Pupi kaže...

Hoće li tijelo EU prisiliti Sony da svojim korisnicima omogući izbor preglednika, kao što su to prisilili Microsoft da učini? :D

Pa ako se nađu dva birokrata, i onaj koji bude predstavljao Sony izgubi na par - nepar, onda definitivno hoće.

17 godina
Pupi kaže...

Miješaš kruške i jabuke....

What Would Biran Boitano Do?
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 18:01 (noob007).
17 godina
samo da dobijemo firmware za postojece,odmah ga ubacivam.za sad samo streamam yubito.
Balavim provokatorima,odgovorit ce moj glasnogovornik. http://www.youtube.com/watch?v=qCTc4zz-b6g
15 godina
neaktivan

Ajde da je još netko prepoznao kvalitetu ovog browsera!  

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 18:17 (Cevi).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pupi kaže...

Slažem se da ista mogućnost treba biti dana za druge browsere, ako su tražili od Windowsa da stave izbor.........

16 godina
protjeran

Pretpostavljam da se ovdije prica o Sonyjevim uredjajima koje ce pokretati Android... sto ima i smisla...

Inace nikako mi se ne svidjaju ti Sonyjevi uredjaji, prijatlej ima sve od sonyja i nemogu shvatiti kako tako skupi uredjaji imaju tako lose sucelje... njihov recorder sa HDDom recimo pa to je "KRIMINAL" a ne gui :))))

usporedis s jeftinjavom ala popcorn ili wd... i postane jasno zasto samo sony fanatici to kupuju :)

duboko se nadam da ce ova modernizacija u sonyju poluciti rezultatima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
jobi123 kaže...
Pupi kaže...

Slažem se da ista mogućnost treba biti dana za druge browsere, ako su tražili od Windowsa da stave izbor.........

Kada sony bude imao trzisnu penetraciju s tom tehnikom usporedivu s onom koji ima ms sa windowsima, znaci NIKAD :))))

17 godina
neaktivan
TranceMight kaže...

Usporedis s jeftinjavom    ala popcorn

Jeftinjava?

http://www.ronis.hr/?popcorn-hour/662/

Budi žilav, Živi budlav ...
17 godina
sad vec pravite gulas i pored krusaka i jabuka,ubacujete paprike i pome. ja nisam fan sonya,ali BRAVIA ima sucelje kao PS3.. vjerojatno taj linijski hdd-rec nema.nitko iz potrosacke konzumerske elektronike,nemoze steci monopol.
Balavim provokatorima,odgovorit ce moj glasnogovornik. http://www.youtube.com/watch?v=qCTc4zz-b6g
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice