Off-line...

poruka: 29
|
čitano: 2.635
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Off-line...".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Bug nedostupan
16 godina
neaktivan
Off-line...

Pa vi ste smiješni, samo se vama to događa, xD! Kako se drugima to ne događa??? Zato što imaju servere na "sigurnim mjestima"; Oni se snađu za razliku od BUG-a!... Jel' tako?

GameReport: http://max.tportal.hr/channel.aspx?channelId=23
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Off-line...

Maybah na servis, hihihi

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Off-line...
Mislim da je vrijeme da uvedete na Bug online stalnu rubriku pod nazivom "OFFLINE" ;)
16 godina
neaktivan
Off-line...

hmm...ovo je vec neznam ni ja koji put....ali nema veze...

krpelj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Off-line...

Jednostavno izostavite obavijest.

Znat ćemo razlog nedostupnosti...i pronaći neku zanimaciju...jer nismo toliko zagriženi bug-onlineom. Barem ne ja.

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

vrime je za pravi datacentar...kazem ja :)

Danas sam neodlučan, ili nisam?
16 godina
neaktivan
Off-line...

prečesto u posljedno vrijeme 

nabavite si laptope za server :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Off-line...

da ste si nabavili par solarnih panela za backup izvor nebi nas spamirali s ovim porukama i reklamirali HEP svakih par dana.

kad će naš dragi BUG pozeleniti

www.aiso.net

_ knock' yourself out

0 0 hvala 0
16 godina
Off-line...

pa opet... često u zadnje vrijeme...

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
17 godina
Off-line...

Hehe, baš taj HEP stalno radi probleme heheh

Rekla je formalno: "Kako ću s tobom kad si pijan, i ne baš svježe obrijan?"

0 0 hvala 0
16 godina
Off-line...

Opet HEP zeza!

xfire: ivan01992 / msn: ivanpijepivo@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kupite si agregat za struju i natočite dovolno goriva i bit će struje :D

Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope :)
17 godina
Off-line...

A kamo ću ja na net preko moba pod nastavom (onda kada profa pita druge učenike)? Huh, bit će dosadno

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Off-line...

jeste čuli možda vi Bugovci za agregat ili neku alternativu? Drugima tj. ozbiljnijima se to ne događa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Off-line...

Ma ja mislim da HEP treba promjeniti svoj naziv u HEPZ! Hrvatska ElektroPrivreda Zajebancije!Smijeh

stvarno mislim.. al tako ti je kad ovisiš o nekome...

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Off-line...

Ja živim 100m od Bug-ove redakcije i kafica "BUG"

Kak meni ne nestane struja ?

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

0 0 hvala 0
17 godina
Dominus Johannes kaže...

jeste čuli možda vi Bugovci za agregat ili neku alternativu? Drugima tj. ozbiljnijima se to ne događa

Eh, sad, to sigurno nije malo ulaganje, a mislim da nema ekonomske računice onda od toga (kao u NMK). Bolje je onda ovako, par sati offline i gotovo. A za agregate treba i gorivo, pa mjesto kamo će se smjestiti, dovoz goriva...
Po mom mišljenju, jednostavnije je ovako
A i alternative koštaju.
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
17 godina
moderator
Dominus Johannes kaže...

Ajde budi faca i pokreni akciju: "dajmo im struju"!

Kad' se skupi jednom milijun kuna kupit ćemo poseban prostor za agregat, agregat i osigurati napokon 24h napajanje u svako doba dana i noći! :)
16 godina
neaktivan
Off-line...

Ajmo napravit kolektivno samoubojstvo jer necemo moc na forum 4 sata!!!Belji se

Pa ljudi vani je toplo.Otidjite na kavicu,zamjenite gefufnu i cincilator na Yugicu.Sjetite se pravih prijatelja a ne fejsbuk,tviter i ostale gluposti.

Shvatite nesto:PA OVO JE SAMO FORUM!!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Off-line...

Here we go againCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1-IVO kaže...

Shvatite nesto:PA OVO JE SAMO FORUM!!

Je da, i Deda Mraz ne postoji, jel???
Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Kad' se skupi jednom milijun kuna kupit ćemo poseban prostor za agregat, agregat i osigurati napokon 24h napajanje u svako doba dana i noći! :)
 Da vam nije milijun kuna možda malo?Smijeh
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
17 godina
moderator
Bellatrix kaže...
Miro kaže...

Da vam nije milijun kuna možda malo?Smijeh
 Jasno da je to minimum! A i kakva bi to bila akcije ako se ne skupi duplo od planiranog! :))
 Znaš i sam kako je kod tih donacija - dosta love ode na "organizacijske troškove", pa se mora i na to računati. Cool
16 godina
neaktivan
Miro kaže...
Dominus Johannes kaže...

Ajde budi faca i pokreni akciju: "dajmo im struju"!

meni to stvarno ne bi ništa značilo da budete dostupni od 0-24 non stop. Uostalom baš me briga
16 godina
neaktivan
Miro kaže...
Bellatrix kaže...
Miro kaže...

Da vam nije milijun kuna možda malo?
 Jasno da je to minimum! A i kakva bi to bila akcije ako se ne skupi duplo od planiranog! :))
 Znaš i sam kako je kod tih donacija - dosta love ode na "organizacijske troškove", pa se mora i na to računati. 
 Točno, dok se to sve organizira, rasporedi i netko okoristi od toga svega...ode lova...Cool
ili pak igrajte loto, nadam se da je netko iz redakcije uplatio danas, jer da pogodi večeras bilo bi mu prava sitnica dati 1-2 milijuna za tu akciju..Belji se
16 godina
neaktivan
Off-line...

nooooooooo,we are doomed,bug forum is shuting down

apocalypse is coming

run for your lives Smijeh

beži bre dabre idu kobre....ma ko bre idu?...ma kobre dabre....kobre?da bre
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Mitch kaže...

Tratinska 36 (gdje je kafić Bug i gdje je prije bila redakcija) nije imao struje u utorak 8-12h, Ogrizovićeva 36a je na redu u četvrtak.
Elektra kaže:
Zbog planiranih radova bit će obustavljena isporuka električne energije.
Ulica: Ogrizovićeva 21, 27-45, 28-44, Tratinska 62-80, 69-79, Badalićeva 26-28, Nova cesta 103-109, 114-118, Grada Vukovara 3, Srebrenička, Zvornička
E sad, ne znam na koju si ti stranu tih 100 metara, ali mi smo nažalost bez el. energije.
17 godina
protjeran
Aron kaže...
Mitch kaže...

Tratinska 36 (gdje je kafić Bug i gdje je prije bila redakcija) nije imao struje u utorak 8-12h, Ogrizovićeva 36a je na redu u četvrtak.
Elektra kaže:
Zbog planiranih radova bit će obustavljena isporuka električne energije.
Ulica: Ogrizovićeva 21, 27-45, 28-44, Tratinska 62-80, 69-79, Badalićeva 26-28, Nova cesta 103-109, 114-118, Grada Vukovara 3, Srebrenička, Zvornička
E sad, ne znam na koju si ti stranu tih 100 metara, ali mi smo nažalost bez el. energije.
 Tako to je to kad HEP ima monopol, da imaju konkurenciju zasigurno se ne bi tako bahatili. Ove izjave tipa odrzavanja centrale, pa to je za umrijet od smjeha, i to usred bjela dana, to moze samo kod nas. Bas me zanima da li su spremni pruziti naknadu za 4 izgubljena radna sata, pa napokon to naplacuju kroz cjenu elektricne enegije, koja je ionako bezobrazno skupa.
Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 21:38 (bestia).
16 godina
Off-line...

Ja sam kod placa

Susedgradska je ulica

Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Bug nedostupan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice