Pa vi ste smiješni, samo se vama to događa, xD! Kako se drugima to ne događa??? Zato što imaju servere na "sigurnim mjestima"; Oni se snađu za razliku od BUG-a!... Jel' tako?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Maybah na servis, hihihi
hmm...ovo je vec neznam ni ja koji put....ali nema veze...
Jednostavno izostavite obavijest.
Znat ćemo razlog nedostupnosti...i pronaći neku zanimaciju...jer nismo toliko zagriženi bug-onlineom. Barem ne ja.
vrime je za pravi datacentar...kazem ja :)
prečesto u posljedno vrijeme
nabavite si laptope za server :)
da ste si nabavili par solarnih panela za backup izvor nebi nas spamirali s ovim porukama i reklamirali HEP svakih par dana.
kad će naš dragi BUG pozeleniti
pa opet... često u zadnje vrijeme...
Hehe, baš taj HEP stalno radi probleme heheh
Opet HEP zeza!
kupite si agregat za struju i natočite dovolno goriva i bit će struje :D
A kamo ću ja na net preko moba pod nastavom (onda kada profa pita druge učenike)? Huh, bit će dosadno
jeste čuli možda vi Bugovci za agregat ili neku alternativu? Drugima tj. ozbiljnijima se to ne događa
Ma ja mislim da HEP treba promjeniti svoj naziv u HEPZ! Hrvatska ElektroPrivreda Zajebancije!
stvarno mislim.. al tako ti je kad ovisiš o nekome...
Ja živim 100m od Bug-ove redakcije i kafica "BUG"
Kak meni ne nestane struja ?
jeste čuli možda vi Bugovci za agregat ili neku alternativu? Drugima tj. ozbiljnijima se to ne događa
Ajmo napravit kolektivno samoubojstvo jer necemo moc na forum 4 sata!!!
Pa ljudi vani je toplo.Otidjite na kavicu,zamjenite gefufnu i cincilator na Yugicu.Sjetite se pravih prijatelja a ne fejsbuk,tviter i ostale gluposti.
Shvatite nesto:PA OVO JE SAMO FORUM!!
Here we go again
Shvatite nesto:PA OVO JE SAMO FORUM!!

nooooooooo,we are doomed,bug forum is shuting down
apocalypse is coming
run for your lives
Ja sam kod placa
Susedgradska je ulica