Najdraži gost

poruka: 108
|
čitano: 12.620
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najdraži gost".
12 godina
Najdraži gost

Vrlo neukusan tekst i neprimjeren za jedan ovakav portal... Palac dolje!

13 72 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najdraži gost

Zašto? Pa u svemu je u potpunosti u pravu. Jednom sam i bio tamo(kod josipovića) i sad me je sram.

Moj PC  
41 3 hvala 6
16 godina
Re: Najdraži gost
MarkoRi kaže...

Ajde molim te, očito si jedan sa njihove strane da ih odmah braniš. Tekst je apsolutno primjeren i istinit. Ionako imamo totalne idiote, bagru na vlasti.

Moj online portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 11:19 (mrsmith).
16 godina
Najdraži gost

i ja sam mislio da je neka glupost al iznenadilo me....odlicno je nek je bar neko napiso istinu o njemu.....

VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 11:22 (jocommb).
Moj PC  
8 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bug se ne bi trebao baviti politikom i političarima već tehnologijom. Ako mi se čita žuti tisak gdje se po nekome pljuje onda bi takve tekstove očekivao na index-u i sličnim portalima, a ne ovdje.

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 11:27 (TracerCPP).
Moj PC  
20 18 hvala 0
17 godina
jocommb kaže...

i ja sam mislio da je neka glupost al iznenadilo me....odlicno je nek je bar neko napiso istinu o njemu.....

al najbolji opis predsjednika je - kuhana noga. drito u glavu..

daje mi dojam čovjeka koji sve radi u bijelim rukavicama a u životu nije napravio ništa teže od pritiskanja tipke na klaviru ili vađenja novčanika iz džepa..

nevjerojatno neinteresantan lik..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
TracerCPP kaže...

Bug se ne bi trebao baviti politikom i političarima već tehnologijom. Ako mi se čita žuti tisak gdje se po nekome pljuje onda bi takve tekstove očekivao na index-u i sličnim portalima, a ne ovdje.

Pa ako se tehnologija bavi politicarima zasto ne bi i bug to komentirao?

A kaj se tice clanka - u sridu!

16 godina
neaktivan
Najdraži gost

Odlično napisana kritika.

{#}

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
11 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najdraži gost

Ja ne razumijem što vi svi brijete? Pa predsjednik je tek politička figura koja praktički nema nikakvih ovlasti. On je zapovjednik oružanih snaga a ne ministar znanosti i sl. pa da ima neke financijske resurse koje može ulagati u tehnologiju itd. Njegovo pojavljivanje u ovom kontekstu je tek simboličko jer ništa od toga on niti ne može jer ničime niti ne raspolaže.

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
Moj PC  
10 3 hvala 0
13 godina
protjeran
MarkoRi kaže...

da nisam ovo procitao, nebi ni procitao ovaj odlican clanak{#}hvala kolega bez obzira sto se ne slazes!LP

Intel Core™ i7-4770S inside
14 godina
neaktivan
ludizao kaže...
TracerCPP kaže...

U tekstu se ne "pljuje" po političarima nego se opisom mentaliteta određenog soja "poduzetnika" konkretnim primjerima pokazuje kako se stvara i održava klima koja upropaštava poduzetništvo i, malo po malo, društvo u cjeleni.

Citiram početak teksta:

"Predsjednik Josipović jedna je od najbeskorisnijih osoba u državi".

Ništa drugo već pljuvanje pod okriljem novinarske slobode izražavanja.

Moj PC  
4 11 hvala 0
12 godina
protjeran
Najdraži gost

"te hrvatski "Captain Obvious", lik koji s dozom dostojanstvene ozbiljnosti izgovara stvari koje znaju i vrapci na grani" - konačno da sam od nekog čuo da isto misli tako, sad se osječam lakše jer vidim da nisam jedini..

Još bi nadodao da su "Captain Obvious-i" više manje svi političari s tom razlikom da nemaju, barem u toj dozi, tu dostojanstvenu ozbiljnost (neki uopće).

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najdraži gost

Oleg se pretvara u narodnog tribuna :)

Treba to, dignuti glas. Zaista se ne možemo pohvaliti da je neka vlada bila osobito kvalitetna, ali ova ekipa je rijetko viđena skupina nekompetencije i nesposobnosti da će vjerojatno biti zapamćena kao nakupina najgorih dibidusa što ih je majčica Hrvatska ikada dala.

Oni jednostavno žive u svojem oblaku (Cloud :) i uopće nemaju niti imalo osjećaja što se dešava ispod njihovih nogu. Žive u svojem svijetu u kojem nema nezaposlenosti, nema loše privredne i ine politike (ili ikakvog plana, osim laprdanja i napikavanja) i sve je super i sve je za 5.

Najbolje mi je kad Linić osuje paljbu po privrednicima, u smislu oni su krivi, jer ne ulažu. Čime pokazuje elementarno nepoznavanje ekonomije i manjak ikakvog iskustva u realnom sektoru. Valjda je uloga države da osigura uvijete koji će biti primamljivi ulagačima. Ulagači ne mogu otići negdje i zadužiti se par milijardi nečega i nikom ništa. Ulagači imaju odgovornost. A što će se desiti Liniću kad se raja osvijesti i vidi koliko nas je još dublje zabio u dugove. Ništa.

I na kraju, kad smo tako bogom dana zemlja za ulagače, kako to da ovi izvana ne hrle u redovima kako bi poslovali upravo tu, u najdražoj nam Hrvatskoj? Tvrtke služe samo za skupljanje harača, a jedini zadatak porezne uprave je kažnjavanje. Dovedeno do apsurda.

Zato Oleg, drago mi je da si digao glas :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 12:15 (TheName07).

10 0 hvala 0
17 godina
Najdraži gost

Koje su to firme, dajte imena da im se mogu smijat.

Hot Rodney

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ta politička figura nas samo u ovoj godini košta 43.903.377 kuna (ukupni proračun Ureda predsjednika RH za 2014.)

malo preskupo, ili...?

12 godina
protjeran

TracerCPP pa upravo je u tome i problem što je on tek simbolička figura, ali figura koja se PLAĆA i koja samo konstatira i konstatira i konstatira i konstatira i tako unedogled stvari koje svi znaju...

Kad ubaciš još u cijelu tu priču njegove savjetnike, od kojih neki niti ne bi smjeli biti savjetnikom(sukob interesa), i cijeli trošak njegova kabineta, a za šta? Konstatacije i simbolike? Seriously?

13 godina
protjeran
TracerCPP kaže...

Citiram početak teksta:

Olegovi textovi mi inace nisu ni malo dragi, totalno se razilazimo u misljenjima. O njemu kao o osobi nemam neko misljenje, naime, ne poznajem ga. No ovdje se sa istim slazem u potpunosti. No moze biti da grijesim, kao i Oleg. Pa te ovim putem molim da mi pomognes.

Cemu tocno kod nas sluzi predsjednicka funkcija? Dakle nevazno dal je predsjednik josipovic, djuro, tudjman, mesic ili pak jaca. Cemu sluzi predsjednicka funkcija osim famoznih izjava 'neka institucije rade svoj posao'? Dakle, cpt obvious kako vec Oleg rece. No naravno, tko radi taj i grijesi. Pa te jos jednom molim da nam svima ukazes sta nam to tocno predsjednik sa svojih 100 savjetnika (od kojih svaki ima i 3-4 svoja savjetnika naravno) donosi na stol?

13 godina
neaktivan
Najdraži gost

Super tekst. I sve je to istina.

Pa u Njemackoj pola ljudi i ne zna tko im je Predsjednik. To sve ovisi od drzave. Pogledajte npr. Francusku gdje svi znaju tko je Hollande, pa uzmite Njemacku gdje se sve vrti oko Angele i ona ima moc u drzavi, a ne predsjednik.

Isto kao i kod nas. Josipovic moze samo dijeliti nekakve ordene, a oni nece pomoci nezaposlenima.

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Budoka kaže...

TracerCPP pa upravo je u tome i problem što je on tek simbolička figura, ali figura koja se PLAĆA i koja samo konstatira i konstatira i konstatira i konstatira i tako unedogled stvari koje svi znaju...

Kad ubaciš još u cijelu tu priču njegove savjetnike, od kojih neki niti ne bi smjeli biti savjetnikom(sukob interesa), i cijeli trošak njegova kabineta, a za šta? Konstatacije i simbolike? Seriously?

Pa naravno da se plaća. Nađi mi koja se to funkcija ne plaća? Ali isto tako, ne možeš njega kriviti što nema ovlasti koje bi možda trebao imati. To krivi sabor. Ne odlučuje Josipović kud treba ići proračunski novac već Milanović.

ludizao kaže...
TracerCPP kaže...
ludizao kaže...
TracerCPP kaže...

U tekstu se ne "pljuje" po političarima nego se opisom mentaliteta određenog soja "poduzetnika" konkretnim primjerima pokazuje kako se stvara i održava klima koja upropaštava poduzetništvo i, malo po malo, društvo u cjeleni.

Citiram početak teksta:

To nije pljuvanje već činjenica. Dotični Josipović doista je "jedna od najbeskorisnijih osoba u državi". Nadam se da ne želiš negirati da se isti barem podjednako ako ne i više brine za svoj osobni imidž i interes u odnosu na državni, a kad se još i sjetimo da je na predsjedničku poziciju došao tako što je prevario birače pričajući i obećavajući jedno, a radeći nešto sasvim drugo (ili ništa) lako dolazimo do zaključka da je Olegov komentar točan i na mjestu.

Ah, malograđanski mentalitet još jednog isfrustiranog građanina koji ništa drugo već po svima pljuje. Pun je internet takvih poput tebe, nažalost {#}.

I ne vidim ja o kakvom on to osobnom imidžu brine? Kupuje audije? Otima sirotinji? Ah da, to radi naša vlada..

jumboY kaže...
TracerCPP kaže...

Citiram početak teksta:

Olegovi textovi mi inace nisu ni malo dragi, totalno se razilazimo u misljenjima. O njemu kao o osobi nemam neko misljenje, naime, ne poznajem ga. No ovdje se sa istim slazem u potpunosti. No moze biti da grijesim, kao i Oleg. Pa te ovim putem molim da mi pomognes.

Cemu tocno kod nas sluzi predsjednicka funkcija? Dakle nevazno dal je predsjednik josipovic, djuro, tudjman, mesic ili pak jaca. Cemu sluzi predsjednicka funkcija osim famoznih izjava 'neka institucije rade svoj posao'? Dakle, cpt obvious kako vec Oleg rece. No naravno, tko radi taj i grijesi. Pa te jos jednom molim da nam svima ukazes sta nam to tocno predsjednik sa svojih 100 savjetnika (od kojih svaki ima i 3-4 svoja savjetnika naravno) donosi na stol?

http://hr.wikipedia.org/wiki/Predsjednik_Republike_Hrvatske

Dužnosti predsjednika:

• predstavlja Republiku Hrvatsku u domovini i inozemstvu
  • brine se za redovito usklađeno djelovanje te za stabilnost državne vlasti
  • odgovara za obranu neovisnosti i teritorijalne cjelovitosti RH
  • raspisuje izbore za Hrvatski sabor i saziva ga na prvo zasje­danje
  • raspisuje referendum u skladu s Ustavom - može na prijedlog Vlade i uz supotpis predsjednika Vlade raspisati referendum o prijedlogu promjene Ustava ili o drugom pitanju za koje drži da je važno za neovisnost, jedinstvenost i opstojnost Republike Hrvatske
  • povjerava mandat za sastavljanje Vlade osobi koja, na temelju raspodjele zastupničkih mjesta u Hrvatskom saboru i obavljenih konzultacija, uživa povjerenje većine svih zastupnika
  • daje pomilovanja
  • dodjeljuje odlikovanja i priznanja određena zakonom
  • obavlja druge poslove u skladu sa Ustavom

Nađi ti sad ovdje koji dio ima veze s tehnologijom (IT-om) i zašto je on odgovoran ili nekome kriv da ga se zbog IT-a proziva po novinama? I još pri tome i pljuje?

14 godina
neaktivan
ludizao kaže...

Skoro me naslov prevario te odbio od čitanja. Trebalo bi negdje u gornjem desnom uglu staviti i ime autora tako da ne bude zabune oko toga što možemo očekivati kad jednom kliknemo na članak. 

da, ja sam prvo pomislio "opet bugovci pisu glupe reklame", a kad ono tekst da ne moze bit bolji. {#}

watch?v=aRdcptG365I Minecon 2013

4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
nixass kaže...
....daje mi dojam čovjeka koji sve radi u bijelim rukavicama a u životu nije napravio ništa teže od pritiskanja tipke na klaviru.....

Ne pada mi na pamet braniti Josipovica ali ovakav primitivni stav prema svim ljudima koji nisu u zivotu "napravili nista teze od pritiskanja tipke" na klaviru, tastaturi itd je totalno iditoski. Kaj rista, ak nije lopata/motika/itd onda nis ne vrijedi? A da ti malo "stisces tipke" za zivot pa vidis da je stvar u znanju *koju* tipku stisnuti, a ne u fizickom naporu koji je potreban za to. Zemlja znanja my ass....

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 12:33 (Igor101).
17 godina
Najdraži gost

Čovjek je ogorčen kao i večina gradjana RH. I u potpunosti je u pravu. Kome se ne svidja nek si ... (ovaj put cu biti kulturan)

Najpovoljniji PC,PSN Web shop https://www.g2a.com/r/community_sales-html
Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najdraži gost

Mislim Oleže da su Joža ili Francek na vlasti da ovo baš i ne bi napisao jelda?

Kakav je takav je ipak je predsjednik države. :)

2 1 hvala 0
14 godina
Ne kužim čemu pljuvanje čovjeka koji nema skoro nikakve ovlasti,imaš pravo pljuvati nekoga tko je za nešto kriv,ali predsjednika koji zapravu tu ništa nemože ne.

On služi doslovno za reklamu u inozemstvu i za skoro ništa drugo jer jednostavno nema ovlasti.
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan
Najdraži gost

Tekst je odličan, a rejting efendija nije zaslužio ništa drugo. Reže vrpce kod nekakve preprodaje zemljišta za elektranu, pa sad ovo.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

7 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Tekst je odličan, a rejting efendija nije zaslužio ništa drugo. Reže vrpce kod nekakve preprodaje zemljišta za elektranu, pa sad ovo.

{#}

16 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Ne kužim čemu pljuvanje čovjeka koji nema skoro nikakve ovlasti,imaš pravo pljuvati nekoga tko je za nešto kriv,ali predsjednika koji zapravu tu ništa nemože ne.

On služi doslovno za reklamu u inozemstvu i za skoro ništa drugo jer jednostavno nema ovlasti.

Pa da ima ovlasti ne bi ovo niti bilo objavljeno...... :)

14 godina
neaktivan
robimarko kaže...

Zato što imamo balkanski mentalitet pa ne razmišljamo svojom glavnom već glavom autora tekstova po novinama koji formiraju naše mišljenje kako njima odgovara (čitaj: pranje mozga).

14 godina
Najdraži gost

Mislim da većina Vas, cijenjeni kolege, ima krivi pogled na ovo. Moramo biti sretni što nam predsjednik trenutno(!) ima samo šminkersku ulogu, jer je njegova uloga također i mjesto vrhovnog zapovjednika HV-a. Ako nam to zatreba, onda će svima biti dobar taj predsjednik...

Ajmo, TD spam.

2 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najdraži gost

"Predsjednički dvori, nedodirljivi bastion krute autokracije za vrijeme Tuđmana" -  da, u vrijeme ratnih zbivanja i napete političke situacije, trebalo je gore puštati svaku šušu... a bagra u vidu Josipovića i još goreg Mesića mora zvati ljude gore zato jer nema valjda bolje političke promidžbe i dobivanja glasova na državni trošak...

3 4 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice