Znaci imaju ideju da samoubiju win phone?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon nagađanja o atomu x3 ili x5, a nadao sam se i nekom modernijem core m-u manje potrošnje, oni planiraju ugraditi qcomm 820 (arm). Ako gore neće biti puni win 10, ovaj projekt me uopće ne interesira. Pa to je lumija 950(xl) u metalnom kućištu, ništa više.
Ja ćekam da se vrati naša dobra stara Nokia :)

nakon 950, 550, 540, 430, 435, 530, 532, 535, 640 (+ još razne dual sim i xl verzije) oni još nisu u stanju napraviti nasljednika 730/830... jer očito srednja klasa za njih ne postoji.
Historia est magistra vitae
certificirali su750 ili 850 u kini ... tako da će sigurno doći još jedna da pokrije preostali segment ...

Meni lici na trece hvatanje zamaha u tri godine. A korisnike ko je**!
nakon 950, 550, 540, 430, 435, 530, 532, 535, 640 (+ još razne dual sim i xl verzije) oni još nisu u stanju napraviti nasljednika 730/830... jer očito srednja klasa za njih ne postoji.
Pa 640 (čak i 535) su sasvim ok mid-range uređaji. Bolji nego 80% mid-range androida.
Dobili smo update na 8.1 pa onda 8.1.1 i 8.1.2,a uskoro će i 10
Ovi na androidu mogu samo sanjat lolipop,pogotovo ovi sa low end uređajima,dok na wp svi dobivaju sa 1gb rama
Mislim da malo previše pljujemo po ms-u

kakve veze sad android? bmk za njih.
jedino kaj 640 ima bolje u odnosu na 730 je baterija. sve ostalo isto ili lošije. ja govorim o pravom uređaju srednje klase tipa 730 ili 830 kojeg komotno mogu objediniti u jedom uređaju.
staviti jači grafiku, brži cpu, veću bateriju, staviti kakav oled ekran, dobru pureview kameru (istu ili poboljšanu sa 830), napokon staviti barem 16 gb memorije. to je onda mid klasa.

Nakon nagađanja o atomu x3 ili x5, a nadao sam se i nekom modernijem core m-u manje potrošnje, oni planiraju ugraditi qcomm 820 (arm). Ako gore neće biti puni win 10, ovaj projekt me uopće ne interesira. Pa to je lumija 950(xl) u metalnom kućištu, ništa više.
Ma riječ je o tome da Microsoft odbacuje Lumiu kao brand koji se više veže za Nokiu nego za sam MS.
To što ti želiš je san svih nas, drugim riječima, pravi džepni računar, možda se i dogodi a možda i ne. A u jesen a šta će se tačno dogoditi i za kristalnu kuglu treba kristalna kugla.
Dobili smo update na 8.1 pa onda 8.1.1 i 8.1.2,a uskoro će i 10
Ovi na androidu mogu samo sanjat lolipop,pogotovo ovi sa low end uređajima,dok na wp svi dobivaju sa 1gb rama
Mislim da malo previše pljujemo po ms-u
Uopće nije poanta u nadogradnji softwera...doslovno jebeš nadogradnju softwera jer su to samo kozmetičke promjene...ja ću na S6 sad dobit 6.0.,a sad imam 5.1.1. - nećeš ti nekog poboljšanja.
Problem je što WP nema kvalitetne aplikacije...a aplikacije koje su i napravljene od samog proizvođača tipa facebook izgledaju na WP kao da su iz 2005 godine a ne iz 2016. Zedge aplikacija također za k..., HAK jedna od rijetkih koja dobro izgleda.
Instagram i sl... neće komentirat.,you tube 0 bodova. WIN trgovina je najveći uteg WP.
moto g (3. gen), idol 3, lg optimus g, m4 aqua, zenfone 2, galaxy a5, oneplus x, mi4... ima ih još
Ali za yt koristim metrotube i stvar šljaka ko atomski sat
Mozda nekome fale aplikacije
Al meni ne

Ali za yt koristim metrotube i stvar šljaka ko atomski sat
Mozda nekome fale aplikacije
Al meni ne
Kako rade ove phone-like aplikacije konkretno Viber, Whatssup i Skype, pretežno me zanimaju ova dva prva?
Sad dobro. Prije su bile katastrofa.
Skype ne koristim i nisam ga nikad upalio na WP 8.1
Prije je bio tak-tak zaviso o updejtu
Ove ostale ne koristim

kako otkljucat lumia 520?
mislio sam da se moze kao android,svog s2 bez problema sam unlocko