- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Treba pricekati Surface sa Intel i5 verzijom i Full Windows 8 i onda to kupiti.
Naravno biti ce puno skuplji od RT verzije.

Ako nisi upoznat ,onda STFU ,molim te. By!
I starci znaju pričati gluposti ,očito .....
Treba pricekati Surface sa Intel i5 verzijom i Full Windows 8 i onda to kupiti.
Naravno biti ce puno skuplji od RT verzije.
Kostat ce kao neki ultrabook istih specifikacija.
Tako da bi Surface trebao biti best buy za one koji zele nesto malo a prenosivo, a opet s punokrvnim Winsima.
Ja sam takva osoba :)
Jako puno neznalica ovdije prica glupsti,svatko ima pravo reci dali mu se nesto svidja ili ne,dapace to se i cjeni i uzima u obzir i diskusiju,ali kad neki kvazi pametnjakovici pocnu pljuvat microsoft i windowse znam da nisu niti informaticari niti poznavaoci racunala ili njihove povjesti i sadasnjosti,netko tko je vidio win 8 na slikama ide tako daleko da je vec zakljucio da je to sranje,frende ovdje je sranje jedino tvoja nestrucna izjava koja srozava ovaj blog i brise mu smisao i namjenu.
Bez podatka o količini prodanih primjeraka besmisleno je pričati o dobroj prodaji. Možda su ponudili 10 komada i sve ih 'rasprodali'. Znači vijest iz naslova ne postoji, a članak (svjesno ili ne, unatoč ogradi) navodi na pogrešan zaključak i samo je voda na mlin MS marketingu.
Bez podatka o količini prodanih primjeraka besmisleno je pričati o dobroj prodaji. Možda su ponudili 10 komada i sve ih 'rasprodali'. Znači vijest iz naslova ne postoji, a članak (svjesno ili ne, unatoč ogradi) navodi na pogrešan zaključak i samo je voda na mlin MS marketingu.
E da, vjerovatno su ponudili 10tak primjeraka. Bas si ih provalio.
Ako nisi upoznat ,onda STFU ,molim te. By!
I starci znaju pričati gluposti ,očito .....
OS za ARM koji zauzima 12GB je sigurno jako učinkovit... u zauzimanju memorije...
OS za ARM koji zauzima 12GB je sigurno jako učinkovit... u zauzimanju memorije...
Nije samo OS ima gore puno softvera npr Office (Word, Excel, PowerPoint i OneNote) koji dolazui sa samim uređajem. Možemo mi trkeljati do besvjesti da su ovakvi ili onakvi, dok ne budu raspoloživi, za kupnju i isprobavanje, to će biti puste tlapnje.
OS za ARM koji je još uvijek Windows ,i dijeli većinu koda sa Windowsima za desktop.
''Windows on ARM, or WOA, is a new member of the Windows family that builds on the foundation of Windows,
has a very high degree of commonality and very significant shared code with Windows 8''
Building Windows for the ARM processor architecture
Tako da uopće nije stvar u softveru.
Otud i veličina.
Mene najviše zanima kako se Windows RT ponaša u višezadaćnosti?
Naime, posjedujem Asusovog Transformera s tipkovnicom i Androidom Jelly Bean, te instaliranim vrlo dobrim office programima, kao što je npr. Kingsoft Office.
Međutim, ono što me izuzetno živcira i ometa u ozbiljnom radu je nemogućnost suvislog rada na više dokumenata paralelno.
Kao prvo, u jednom programu možeš raditi samo s jednim dokumentom. Tome se dovijam tako da imam instalirano više različitih office programa, pa svaki dokument uređujem u drugom programu.
Međutim, tu je drugi, još gori problem: Android gasi procese kako hoće, što bi bilo skroz OK kada bi radio automatski nekakav bookmark gdje si bio u dokumentu prije toga, pa kad opet aktiviraš proces da te automatski pozicionira gdje si zadnji put bio. Međutim, ne, već uvijek sve ispočetka, na početnu stranicu...
eto, mene zanima kako to radi Windows RT?
Ako ih je privukla ona reklama di svi tancaju sa svojim Srfs tabletima, nadam se da će imati razumijevanja kad otkriju da su ti svi koji su tancali tancali bez internet povezivosti, budući da nisam vidio u okolici ni jedan WiFi router, a Srfs nema ni opciju za SIM karticu i s time ni mogućnosti za 3G ili napredniju vezu..
Ako ih je privukla ona reklama di svi tancaju sa svojim Srfs tabletima, nadam se da će imati razumijevanja kad otkriju da su ti svi koji su tancali tancali bez internet povezivosti, budući da nisam vidio u okolici ni jedan WiFi router, a Srfs nema ni opciju za SIM karticu i s time ni mogućnosti za 3G ili napredniju vezu..
jer samo milijardu ljudi ima smartphoneove i teško je upalit wifi hot spot na mobu, bolje je plaćat dvije pretplate mobilnim operaterima?
jer samo milijardu ljudi ima smartphoneove i teško je upalit wifi hot spot na mobu, bolje je plaćat dvije pretplate mobilnim operaterima?
Aha, znači treba smartišu nosat sa sobom.. Kontam.
E da, vjerovatno su ponudili 10tak primjeraka. Bas si ih provalio.
Ma vidi vraga, čini se da jesam.
http://www.bug.hr/vijesti/ballmer-skromna-prodaja-surfacea/119747.aspx
ultrabook + tablet
Yup, pro ce se dobro prodavati. A nakon sto preskupi pro ne dosegne zeljenu prodaju, onda ce se Surface 2 dobro prodavati. I tako sve dok se jedan uredjaj ne bude napokon dobro prodavao, ili barem dok MS ne odustane od istih.