iPhone i zabranjene aplikacije?

poruka: 41
|
čitano: 4.087
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone i zabranjene aplikacije?".
17 godina
neaktivan

jok... sta ce i provjeravati dali sam doruckovao???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPhone i zabranjene aplikacije?
fps_gamer kaže...

jok... sta ce i provjeravati dali sam doruckovao???

Ako već i nisu.......
17 godina
neaktivan

Šteta da je Oleg već iskoristio "Iz korporacije s ljubavlju". Ovdje bi sjeo "k'o budali šamar!"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hahaha, ma ne bi to kupio ni za 1kn :D

Svaki put me fascinira kako apple moze ljudima radit sto god hoce, a oni stalno puse ta njihova sr***a

Znaci platis hrpu para za nesto sto bi trebalo bit tvoje i onda ti jos to idu blokirat... u biti tko je glup da kupi taj sminkeraj (jer je to jedino cemu sluzi) neka mu i bude.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lightning kaže...

Svaki put me fascinira kako apple moze ljudima radit sto god hoce

Ne bih pljuvao po Apple, svatko radi na svoj način i ima razloge za to, ali moram izliti dušu kako sam duboko razočaran prvim susretom s Apple predstavnicima kod nas. Neću reći koja tvrtka, ali je dojam... jad.

Dođem klincu kupiti iPod koji je dijete zaradilo (ja sam ga odgovarao od toga, ali ništa), a tamo lik nadrkan, neljubazan, za prodaju jednog iPoda sjeo za svoj iMac na kojemu je instaliran WinXP i 20 minuta drkao po aplikaciji za plaćanje i za mali iPod mi na kraju izdao hrpu papira, a ne samo neki obični račun! A tek lokacija gdje su smješteni predstavnici eminentnog Apple... Iznenađen jad i bijeda. Pa tek njegova spika, sarkazam i podbadanje...

Nikad me više neće vidjeti, a o iPhoneu ću dobro razmisliti.
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
17 godina
neaktivan
sad ce Apple reci da ce ta lista biti za viruse ,tj za aplikacije koje u sebi imaju virus :/
izvuce se oni nekako 100%
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Lightning kaže...

Svaki put me fascinira kako apple moze ljudima radit sto god hoce

Ne bih pljuvao po Apple, svatko radi na svoj način i ima razloge za to, ali moram izliti dušu kako sam duboko razočaran prvim susretom s Apple predstavnicima kod nas. Neću reći koja tvrtka, ali je dojam... jad.

Dođem klincu kupiti iPod koji je dijete zaradilo (ja sam ga odgovarao od toga, ali ništa), a tamo lik nadrkan, neljubazan, za prodaju jednog iPoda sjeo za svoj iMac na kojemu je instaliran WinXP i 20 minuta drkao po aplikaciji za plaćanje i za mali iPod mi na kraju izdao hrpu papira, a ne samo neki obični račun! A tek lokacija gdje su smješteni predstavnici eminentnog Apple... Iznenađen jad i bijeda. Pa tek njegova spika, sarkazam i podbadanje...

Nikad me više neće vidjeti, a o iPhoneu ću dobro razmisliti.
Sad kad si to spomenuo, bijah prije dva mjeseca u prodajnom centru na rubu Zagreba ("nešto 1") i bio je Appleov štand, pa sam zainteresiran došao vidjeti neki mali Macbook koji mi se svidio jer je ekran bio solidan, a lap malen i lagan. - Lik za štandom je bio iznimno neljubazan, pa sam umjesto da kupim lap gotovinom na licu mjesta, samo odšetao.

Očito Apple u Hrvatskoj zapošljava idiote. To je zapravo dobro, manje će ljudi kupiti te precijenjene stvarčice.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan

jos jedan Apple-ov glupi potez koji ce napravit Iphone jos nepopularniji...

Ta firma samo gleda da zadrzi sve pod svojom kontrolom...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

za nas siromašne, jabuke rastu u vrtu ili se kradu od susjeda. apple je namijenjen bogatoj klijenteli koja doslovno ima novaca za bacanje u zrak. papirnatog novca. otuda vjerojatno i naziv air onome airu, beskičmenjačkom računalu koje nema optički čitač i lišen je gotovo svih normalnih stvari koji ostali prijenosnici imali. a zašto? samo da bi dobio na svojoj tankoći i dizajnu.

ah steve, steve, prvo si počeo u garaži, a danas si ultraskupoj vikendici na karibima... sramota što novac učini od čovjeka!!!

što se tiče toga da iphone ima mogućnost zaustavljanja zabranjenih aplikacija, ne spada li to u kategoriju spyware-a?!! krše našu privatnost, gledaju naše podatke, a onda ih selektiraju. još malo pa će iphone imati i automatsko pozivanje policije ak vidi da je piratluk u pitanju...

kakav je ovo svijet?!! računala su tu da nam pomognu, da ih volimo, da nas vole.... ali i ne da se mi pokoravamo njima! steve, motherfucker, go to hell with iphone in your anus...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
manje će ljudi kupiti te precijenjene stvarčice.

Upravo tako. Kvalitetne su to stvari, u neku ruku, ali dajte se Appleovci malo spustite na zemlju... baš je precijenjeno.

Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
17 godina

Zamislite Jobsa na čelu državne bezbednosti... Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jok... napravio bi on real-time google earth i gledao sve sta rade...
17 godina
neaktivan

sramota, čisti krpelji

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reefreemind kaže... 

kakav je ovo svijet?!! računala su tu da nam pomognu, da ih volimo, da nas vole.... ali i ne da se mi pokoravamo njima! steve, motherfucker, go to hell with iphone in your anus...

Upravo to, u Appleu očito misle da bi se korisnici trebali prilagođavati njihovoj tehnologiji, a što je obrnuto razmišljanje u odnosu na ostatak svijeta Osmijeh  (štoviše, Steve Wozniak ih je upravo zbog toga prije nekoliko mjeseci kritizirao)
17 godina
neaktivan
reefreemind kaže...

za nas siromašne, jabuke rastu u vrtu ili se kradu od susjeda. apple je namijenjen bogatoj klijenteli koja doslovno ima novaca za bacanje u zrak. papirnatog novca. otuda vjerojatno i naziv air onome airu, beskičmenjačkom računalu koje nema optički čitač i lišen je gotovo svih normalnih stvari koji ostali prijenosnici imali. a zašto? samo da bi dobio na svojoj tankoći i dizajnu.

ah steve, steve, prvo si počeo u garaži, a danas si ultraskupoj vikendici na karibima... sramota što novac učini od čovjeka!!!

što se tiče toga da iphone ima mogućnost zaustavljanja zabranjenih aplikacija, ne spada li to u kategoriju spyware-a?!! krše našu privatnost, gledaju naše podatke, a onda ih selektiraju. još malo pa će iphone imati i automatsko pozivanje policije ak vidi da je piratluk u pitanju...

Daj ne budi licemjer. Ja bih isto, da imam kako, namlatio masne pare na svima, pa i naivcima kojima bih prodao iŽvake za masne novce. I da, rado bih živio u vili od 500m2 na Hvaru (Karibi su mi bezveze).
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan

Nije mi jasno zašto se pridodaje toliko važnosti proizvodima koji, navodno, ništa ne valjaju?  Ili su ipak dobri, kad se toliko o njima priča?

Obzirom da sam pročitao dosta komentara o Apple proizvodima unatrag par mjeseci, većini njih je zajedničko da je Apple kvalitetan, ali precijenjen. Znači, da je Apple jeftiniji, vjerojatno bi većina kojima se čini precijenjen kupila Apple. I onda Apple ne bi bio Apple, kako ni Mercedes ne bi bio Mercedes da je jeftiniji 50% jer bi ga svi vozili.

Oni koji si mogu priuštiti Apple, kupuju ga, oni koji si ga ne mogu priuštiti, kritiziraju ga,  ljudska osobina. Zamislite si da zarađujete, recimo, 5k € mjesečno. Da li bi razmišljali o cijeni Apple-a i njegovim eventualnim nedostacima ako si ga možete kupiti kao što danas kupujete par tenisica ili sl.?  Ja sigurno ne bih..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
xxtoni kaže...

jos jedan Apple-ov glupi potez koji ce napravit Iphone jos nepopularniji...

Ta firma samo gleda da zadrzi sve pod svojom kontrolom...

opsesivno kompulzivni poremećaj
17 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Nije mi jasno zašto se pridodaje toliko važnosti proizvodima koji, navodno, ništa ne valjaju?  Ili su ipak dobri, kad se toliko o njima priča?

Obzirom da sam pročitao dosta komentara o Apple proizvodima unatrag par mjeseci, većini njih je zajedničko da je Apple kvalitetan, ali precijenjen. Znači, da je Apple jeftiniji, vjerojatno bi većina kojima se čini precijenjen kupila Apple. I onda Apple ne bi bio Apple, kako ni Mercedes ne bi bio Mercedes da je jeftiniji 50% jer bi ga svi vozili.

Oni koji si mogu priuštiti Apple, kupuju ga, oni koji si ga ne mogu priuštiti, kritiziraju ga,  ljudska osobina. Zamislite si da zarađujete, recimo, 5k € mjesečno. Da li bi razmišljali o cijeni Apple-a i njegovim eventualnim nedostacima ako si ga možete kupiti kao što danas kupujete par tenisica ili sl.?  Ja sigurno ne bih..

Nisu Apple proizvodi loši, dapače, dobri su. MAC Pro je fantastična mašina sklopljena zaista vrhunski, ali ono drugo što si rekao je točno: neki Appleovi prizvodi su precijenjeni. Treba imati obraza za izdati "super-napredni" telefon kojemu nedostaju vrlo jednostavne i osnovne funkcije koje jedan telefon ima i to čak u najjeftinijem segmentu.
To je ništa drugo nego marketinški način vrlo bezobrazne mužnje love od korisnika koji će kupiti novu ediciju telefona kroz godinu dana samo zbog tih par funkcija koje su mogli imati i u prethodnom.
Ako Nokia za 1 kunu na akciji ima MMS, snimanje videa, zvuka itd. onda i jedan iPhone mora to imati ako se prodaje kao najbolja stvar poslije kotača.
Nije problem u tome može li se priuštiti ili ne; ja mogu kupiti deset komada da mi se hoće, ali sam alergičan na marketing koji prolazi na način na koji prolazi.
Dodaj k tome iznimno neljubazne zastupnike Apple-a u Hrvatskoj i imaš proizvod koji sigurno u Europi neće uspjeti kao u Americi..
17 godina
neaktivan

Istina je da su mogli dodati tih par funkcija, ali nisu.. biti će i toga. Što se mene tiče, razgovor, sms i pokoja bilješka + alarm za buđenje, to je sve što tražim od mobitela (nokia 1600 najbolji mob koji sam imao, sad imam n70 i mislim da ću ga baciti u smeće).

Što se tiče mužnje, psihologija je zanimljiva znanost. Nitko ne tjera kupca da kupi iphone. Vrlo dobro se znaju nedostaci istog, ali se svejedno prodaje ( štoviše, iznad očekivanja ).Eto, tko vas tjera da uopće komentirate iphone ili ostale Apple proizvode u ovom forumu, ako ni na trenutak niste pomislili " izgleda super", " volio bih ga imati"  ili sl. Ipak kod svih vas tinja neka mala želja duboko u podsvijesti, jer da nije, ne bi gubili vrijeme na komentare..

Moram priznati da ga nisam vidio uživo tako da ne mogu reći da li je to to, ali prije kupnje ću ga svakako isprobati i onda odlučiti. Koliko sam vidio na video prezentaciji, ako mu sučelje (Multitouch) funkcionira kao i na Macbook-u (koji sam isprobao, vrhunska stvar), defintivno eliminira nedostatak MMS-a i sličnih tričarija. Mislim da će se puni potencijal Iphone-a vidjeti za par mjeseci kad zajednica izradi dodatne aplikacije ( koje valjde neće biti zabranjene na samom telefonu :) ) .

Iphone, kao proizvod, i nije precijenjen u USA. To što se proizvodi iz USA iz dolara pretvore u eure i puta 2 ili 3 kad stignu u europu ( a tek u CRO!), to je za drugu temu (ovdje se moram osvrnuti na teme ovog foruma u kojima se raspravlja o grafičkim karticama za 2-3k kn kao o štrucama kruha, a sama kartica bez ostatka PC-a je komad pločice za poravnavanje žbuke i sl., dok se za jedan funkcionalan uređaj kao što je iphone kaže da je skup !? ).

Slažem se da je zastupstvo Apple-a u hr katastrofalno, ali možeš otići do Austrije, pa ćeš doživjeti sasvim drugu priču. I usput uštedjeti 15-20% na nekim Apple proizvodima naspram cijena u hr. Imao sam kontakt sa generalnim uvoznikom za RH i vidio da su u nekom svom svijetu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2008 23:14 (ferovca1).
17 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Istina je da su mogli dodati tih par funkcija, ali nisu.. biti će i toga. Što se mene tiče, razgovor, sms i pokoja bilješka + alarm za buđenje, to je sve što tražim od mobitela (nokia 1600 najbolji mob koji sam imao, sad imam n70 i mislim da ću ga baciti u smeće).

Što se tiče mužnje, psihologija je zanimljiva znanost. Nitko ne tjera kupca da kupi iphone. Vrlo dobro se znaju nedostaci istog, ali se svejedno prodaje ( štoviše, iznad očekivanja ).Eto, tko vas tjera da uopće komentirate iphone ili ostale Apple proizvode u ovom forumu, ako ni na trenutak niste pomislili " izgleda super", " volio bih ga imati"  ili sl. Ipak kod svih vas tinja neka mala želja duboko u podsvijesti, jer da nije, ne bi gubili vrijeme na komentare..

Moram priznati da ga nisam vidio uživo tako da ne mogu reći da li je to to, ali prije kupnje ću ga svakako isprobati i onda odlučiti. Koliko sam vidio na video prezentaciji, ako mu sučelje (Multitouch) funkcionira kao i na Macbook-u (koji sam isprobao, vrhunska stvar), defintivno eliminira nedostatak MMS-a i sličnih tričarija. Mislim da će se puni potencijal Iphone-a vidjeti za par mjeseci kad zajednica izradi dodatne aplikacije ( koje valjde neće biti zabranjene na samom telefonu :) ) .

Iphone, kao proizvod, i nije precijenjen u USA. To što se proizvodi iz USA iz dolara pretvore u eure i puta 2 ili 3 kad stignu u europu ( a tek u CRO!), to je za drugu temu (ovdje se moram osvrnuti na teme ovog foruma u kojima se raspravlja o grafičkim karticama za 2-3k kn kao o štrucama kruha, a sama kartica bez ostatka PC-a je komad pločice za poravnavanje žbuke i sl., dok se za jedan funkcionalan uređaj kao što je iphone kaže da je skup !? ).

Slažem se da je zastupstvo Apple-a u hr katastrofalno, ali možeš otići do Austrije, pa ćeš doživjeti sasvim drugu priču. I usput uštedjeti 15-20% na nekim Apple proizvodima naspram cijena u hr. Imao sam kontakt sa generalnim uvoznikom za RH i vidio da su u nekom svom svijetu.

Mogli su dodati, da i nekako mi se čini previše sumnjivo da nisu. Jasno mi je da imaju usitinu genijalan marketing kojem se osobno divim, ali zašto nisu upotpunili uređaj, a ne da netko tko želi poptuno gadget rješenje mora nositi i "običan" telefon sobom. Neka se ugledaju na Sony Ericsson i fantastičnu K8xx seriju (K800+).
Sam izgled iPhonea meni osobno je užas; izgleda kao tabakera od slonovače iz 19. stoljeća. Zanima me isključivo zbog teorijske savršenosti ekrana i sučelja. Volim velike ekrane o dobra sučelja (SE ima odlične npr. Motorola užasne). Da nema nedostatke koje ima možda bih se čak i odlučio na taj iznos, ali ovako imam osjećaj da iPhone jednostavno nije telefon nego nešto između. Još k tome i nekakvi suludi uvjeti za kupnju kao da se radi o Enigmi ni manje ni više. Ako već kupujem telefon, platit ću ga i želim da je moj i da nije vezan uz mrežu.
U USA košta prihvatljivo čak i za naše plaće, a kamoli američke. Ja bih ga rado i uzeo tamo, ali što kad se počne kvariti, pucati i raspadati se? To je problem svog hardvera kupljenog vani. Garancija. Grafička kartica je opet nešto drugo; mogao si tako i za CPU upitati.
A o Apple-u u Hrvatskoj sam sve rekao. Njihovo osoblje se iznimno jako trudi da otjera i ono malo kupaca što bi ih mogli imati.

O Apple računalu sam razmišljao jer želim dobru radnu stanicu oko koje se ne moram zezati. Ali o kupnji ću razmisliti tek kada budem kao i u USA mogao doći na web i naručiti custom složenu mašinu.
17 godina
neaktivan

O ukusima se ne raspravlja..

Što se tiče garancije, teoretski, trebala bi vrijediti bilo gdje u svijetu ( npr. za automobile sam 100% siguran jer se uz automobil dobije knjižica sa popisom servisa u cijelom svijetu ). Pošalji upit u Apple US ( pa postaj odgovor).

Osobno imam dobro iskustvo sa kupnjom elektronike iz US preko weba, valjda zato jer je sa proizvodom sve ok.  :)

Naime, kupio sam printer za ispis na kartice koje me iz US koštao nekih 2.5K eura, a kod nas isti takav košta 5k. Pa da se i pokvario i da mi u HR nisu priznali garanciju, još uvijek ima cjenovnog prostora za popraviti ga ili čak kupiti novi iz US. A da o brigi za kupca ne pričam, čovjek me kontaktira svako malo da li je sve u redu, da li trebam što od potrošnog materijala i sl. Čak je proizvođač izdao novi firmware i tip mi ga je poslao na mail sa detaljnim uputama što i kako.. Tako da vjerujem da je i Apple US (EU) nešto sasvim drugo nego Apple HR.

17 godina
neaktivan

Ja sam u USA kupio 8800GTX kad je izašla i u nas koštala 5200kn, a u USA 2200kn. Naravno, riknula je, ali ju je gospoda iz PoV-a zamijenila instant i čak su na mail odgovorili nakon što sam proveo dijagnostiku da vidim o čemu se radi. To me oduševilo.

I dobro si rekao, opet imaš financijskog prostora za čak i kupnju novog komada hardvera ako se što dogodi.

Problem je carina... :)

17 godina
neaktivan

Carinska stopa na elektroniku je 0%.  Jedino što se plaća su ostali troškovi špedicije. Ali opet, razlika u cijeni je velika tako da se isplati, kako god okreneš.

Znam da je off topic, ali eto, ako tko čita, a nosi leće, toplo preporučujem narudžbu leća iz US. Cijene u US su barem 60% niže nego kod nas. Važno, ukupan iznos paketa ne smije premašiti oko 90 USD, tada nema carinjenja!

Iphone, kada dođe u HR, isprobati ću ga, pa ću odlučiti. Ako je i na tragu Apple računala, isplati se.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
 Daj ne budi licemjer. Ja bih isto, da imam kako, namlatio masne pare na svima, pa i naivcima kojima bih prodao iŽvake za masne novce. I da, rado bih živio u vili od 500m2 na Hvaru (Karibi su mi bezveze).

ma slobodno namlati masne pare, osnuj svoj kult, što apple donekle i jest... najbolje da postaneš neki megaultrapoznat svjetski guru koji će od ovčjeg izmeta napraviti iGovno, pa ga lijepo zapakirati i prodavati.
17 godina
neaktivan
reefreemind kaže...
naxeem kaže...

ma slobodno namlati masne pare, osnuj svoj kult, što apple donekle i jest... najbolje da postaneš neki megaultrapoznat svjetski guru koji će od ovčjeg izmeta napraviti iGovno, pa ga lijepo zapakirati i prodavati.
 Pa ako uspije prodati iGovno, ja mu prvi skidam kapu.. Tko ikoga tjera da kupi nešto. Ako netko želi iGovno sa WIFI, zašto ne?
17 godina
neaktivan

appleovi proizvodi nisu nekvalitetni. daleko od toga, oni su jako kvalitetni, ali uz iznimno visoku cijenu. to je brand koji je namijenjen uglavnom jetsetu i trulim bogatašima. poanta nije u tome da se može prodati iGovno, nego u tome da se to iGovno učini dostupno svima. a apple to ne čini. paris hilton bi mogla biti reklamno lice applea. prije su appleova računala bila cijenjena zbog iznimnih grafičkih mogućnosti obrađivanja multimedije. a sada je samo brand koji se puno reklamira. šminka, ništa drugo. ne kažem da nije kvalitetan, ali ipak treba biti pristupačan svima. još malo pa ćemo po kafićima vidjeti cajkaroše, budaletine i njihove djevojke sa ajfonom i ajpodom... :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reefreemind kaže...

appleovi proizvodi nisu nekvalitetni. daleko od toga, oni su jako kvalitetni, ali uz iznimno visoku cijenu. to je brand koji je namijenjen uglavnom jetsetu i trulim bogatašima. poanta nije u tome da se može prodati iGovno, nego u tome da se to iGovno učini dostupno svima. a apple to ne čini. paris hilton bi mogla biti reklamno lice applea. prije su appleova računala bila cijenjena zbog iznimnih grafičkih mogućnosti obrađivanja multimedije. a sada je samo brand koji se puno reklamira. šminka, ništa drugo. ne kažem da nije kvalitetan, ali ipak treba biti pristupačan svima. još malo pa ćemo po kafićima vidjeti cajkaroše, budaletine i njihove djevojke sa ajfonom i ajpodom... :-)

Ovo već malo zadire u drugu temu, ali..

Tvrdiš da je Apple kvalitetan, ali iznimno skup. Ja bih rekao da sve što je kvalitetno je i skupo, ne samo Apple. Pogotovo ako kraj kvalitete stoji i brand koji Apple svakako jest.

Trenutno je Apple dostupniji nego ikada. Ako uzmemo da je G3 u eri G4 modela ekvivalent današnjem iMac-u, recimo nekom srednjem 20" modelu, razlika u cijeni je velika. G3 je tada koštao nekih 18000 - 20000 kn, a danas iMac košta oko 10000 - 12000 kn. Apple se u proteklih par godina preorijentirao na "masu", što se vidi iz raznolikosti ponude i cijene. Ako želiš Apple za profesinoalnu grafiku, tu je Mac Pro koji i košta. Ostalo su consumer proizvodi, a to što su kod nas duplo skuplji nego u US, a samim time i nedostupniji, to je drugi par rukava..
17 godina
neaktivan
reefreemind kaže...
 Pa.. to se zove briljantan marketing!
ferovca1 kaže...
 Pa ako uspije prodati iGovno, ja mu prvi skidam kapu.. Tko ikoga tjera da kupi nešto. Ako netko želi iGovno sa WIFI, zašto ne?
 LOL
ferovca1 kaže...
Apple za profesinoalnu grafiku, tu je Mac Pro koji i košta. Ostalo su consumer proizvodi, a to što su kod nas duplo skuplji nego u US, a samim time i nedostupniji, to je drugi par rukava..
 U USA Apple realno i nije tako nemoguće skup kao ni bilo što drugo zapravo. Standard...

Btw nisam znao da je carina na elektroniku 0%? Onda je meni grafička u cijeni imala samo PDV?
17 godina
neaktivan

PDV i vjerojatno neke sitne troškove špedicije ( npr. za DHL to je nekih 90 kn).

Kad pogledam cijene svega i svačega u US, to nije skupo za nas, a kamoli za njih.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2008 9:43 (ferovca1).
17 godina
neaktivan

uopce se ne bojim tog big brothera iz applea,mislim da je prevelika buka se digla oko tog.

jednostavno ce mob provjeravat jel je app blacklisted i to je to.

A sto se tice iPhone-a ko uredjaja,imao i prvu verziju i drugu u rukama.

Fenomenalan komad tehnike,ubber gadget, i uvijek ce mu se nac neka zamjerka jel se o njemu

najvise prica na svijetu i svi su recenzenti i smeta im sto nema mms a nisu ga u zivotu poslali.

iPhone je ubber telefon,potpisujem pretplatu cim dodje.

Ogame player
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice