HTC Desire C

poruka: 45
|
čitano: 7.374
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire C".
16 godina
neaktivan
Re: HTC Desire C
assassin.st kaže...
(...) Usporedba s gustoćom pixela na monitoru nema smisla jer nećeš doći gledati monitor s iste udaljenosti kao i mobitel.

Uz malo matematike, ima, ako uzmemo u obzir kutnu rezoluciju (razlučivost), o čemu sam već pisao.

Primjerice, 165 PPI na 3,5 inčnom 4:3 ekranu na 25 cm udaljenosti daje istu kutnu rezoluciju kao 16:9 23" ekran rezolucije 96 PPI na 40 cm udaljenosti. 40 cm udaljenosti za 23" monitor je malo, ali kao što sam naveo, Desireov ekran je low end primjerak s niskom cijenom, te ga treba promatrati kroz tu prizmu. 127 PPI na Galaxyju Mini meni jest premalo, što sam i rekao sestri, ali njoj ne smeta (meni da); smatram da je 165 PPI prihvatljivo za low end mobitel. Sa 250 PPI za mobitel na 25 cm kao minimumom se slažem - to je ekvivalent 23" monitoru s 120 PPI na 50 cm udaljenosti (volio bih da imamo barem 150 PPI) - ali je još uvijek daleko od rezolucije oka, koja iznosi oko 680 PPI na 25 cm ili oko 320 PPI na 50 cm udaljenosti (tako da je Appleov Retina ekran, Retina samo ako se drži na udaljenosti od 50 cm ili više).

Eh, da - cijene (bez ugovora): 200 eura u Rumunjskoj, 220 eura u Nizozemskoj i Portugalu, 170 funti u Velikoj Britaniji (T-Mobile UK).

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 21:40 (hrx).
14 godina
neaktivan
HTC Desire C

bilo bi im bolje da zaborave na ekrane ispod 800x480 neovisno o dijagonali i cjenovnom razredu.

a sto se tice 600mhz i dal je to dosta za ics + sense.. pa vjerojatno je ako su oni tako procjenili; primjerice na mojem desire hd (koji nije bas zadnja rijec tehnologije) daleko bolje i fluidnije radi ICS + sense 4.0 (port sa one V), nego gingerbread + sense 3.5. vjerojatno su ga dovoljno optimizirali.

0 0 hvala 0
13 godina
hrx kaže...
assassin.st kaže...
(...) Usporedba s gustoćom pixela na monitoru nema smisla jer nećeš doći gledati monitor s iste udaljenosti kao i mobitel.

Uz malo matematike, ima, ako uzmemo u obzir kutnu rezoluciju (razlučivost), o čemu sam već pisao.

Primjerice, 165 PPI na 3,5 inčnom 4:3 ekranu na 25 cm udaljenosti daje istu kutnu rezoluciju kao 16:9 23" ekran rezolucije 96 PPI na 40 cm udaljenosti. 40 cm udaljenosti za 23" monitor je malo, ali kao što sam naveo, Desireov ekran je low end primjerak s niskom cijenom, te ga treba promatrati kroz tu prizmu. 127 PPI na Galaxyju Mini meni jest premalo, što sam i rekao sestri, ali njoj ne smeta (meni da); smatram da je 165 PPI prihvatljivo za low end mobitel. Sa 250 PPI za mobitel na 25 cm kao minimumom se slažem - to je ekvivalent 23" monitoru s 120 PPI na 50 cm udaljenosti (volio bih da imamo barem 150 PPI) - ali je još uvijek daleko od rezolucije oka, koja iznosi oko 680 PPI na 25 cm ili oko 320 PPI na 50 cm udaljenosti (tako da je Appleov Retina ekran, Retina samo ako se drži na udaljenosti od 50 cm ili više).

Eh, da - cijene (bez ugovora): 200 eura u Rumunjskoj, 220 eura u Nizozemskoj i Portugalu, 170 funti u Velikoj Britaniji (T-Mobile UK).

Sve si argumentirao, nemam što za nadodati :-)..

Za ovu cijenu, mislim da su pretjerali, ali nekako se nadam da će doći u bonbon po nekoj cijeni od 1200kn. To bi bila gornja granica za mene što se tiče cijene.

mfnikola kaže...

bilo bi im bolje da zaborave na ekrane ispod 800x480 neovisno o dijagonali i cjenovnom razredu.

a sto se tice 600mhz i dal je to dosta za ics + sense.. pa vjerojatno je ako su oni tako procjenili; primjerice na mojem desire hd (koji nije bas zadnja rijec tehnologije) daleko bolje i fluidnije radi ICS + sense 4.0 (port sa one V), nego gingerbread + sense 3.5. vjerojatno su ga dovoljno optimizirali.

Da, napokon su se sjetili malo optimizirati taj sense. Veliki sam ljubitelj njihovog sučelja, ali "težina" 3.0 verzije je nenormalna. Trenutno kod sebe imam Evo 3D na 3.0 i Rhyme na 3.5 verziji sense-a. Nevjerojatna je činjenica da sense kod Rhyme-a fluidnije radi nego Eva, jedva da zašteka prilikom scrollanja kroz homescreenove uz sve iste 3D efekte. Jednostavno su se malo potrudili pa ga optimizirali.

Zato jedva čekam ICS verzije sense-a jer bi to trebao biti daleko veći korak u optimizaciji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 0:04 (assassin.st).
15 godina
neaktivan

Pa šta napadate veličinu ekrana. Ovo je telefon za first time smartphone usere. Uostalom nije li prednost androida da ima veličine ekrana od 3" do 5" pa si svatko kupi šta želi.

13 godina
HTC Desire C

Zapravo, da.. slazem se s tobom..raznolikost, kolicina..vise korisnika..market blooms.. :)

ja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Desire C

Dakle kod nas nekih 2200 - 2500kn uz 8 godina ugovor za 500kn mjesećno {#} Više se isplati Sony Xperia U.

0 0 hvala 0
13 godina
HTC Desire C

Ako je preporučena cijena 200 €što je u kunama 1500kn, kod nas bi takav mobitel mogao ispasti oko 2000kn.

To je otprilike i cijena iPhonea 3GS, ako gledamo da kod T-coma dođe 800kn u Extra total S tarifi koja je za mlade 50kn mjesečno.

Zajedno uređaj + pretplata ispadne cijena kao i ovog Desirea.

A koliko mogu primjetiti uređaji su specifikacijski gotovo jednake. Gotovo iste dimenzije i ekran.

Jedine razlike su u tome što Desire ima samo 4gb ugrađene memorije, a iPhone 8,

ali zato Desire ima kartice kojim to može proširiti.

Razlika od 1.85mpx nebi trebalo činiti osjetnu razliku, a na strani iPhonea bi mogao biti tek nešto bolji procesor zbog grafike.

Jedino što bi ih Apple mogao zeznuti ako ponude uskoro po prestavljanju iPhonea 5, iPhone 4 po cijeni 3GSa, dakle sličnoj ovom Desireu C.

Ako mu cijena stvarno bude u slobodnoj prodaji 1500kn, to bi mogla biti dobra ponuda.

Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire C

Evo i HTC je krenuo sa hrpom telefona slicnih specifikacija...

Wildfire -> Wildfire S ->Desire C

Razlike su minimalne (osim rezolucija Wildfire)

Zar nije bilo lakse izdati nadogradnju na Wildfire S na ICS i Sense 4?

Po meni je glupo izdavati telefon koji je samo dizajnom drugaciji od prethodnika sa jos malo skupljom cijenom..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 0 hvala 0
17 godina

Kao vlaskin Wildfirea planiram uzeti Desire C, po meni je fora i dobro mi izgleda. Mobitel ne koristim za nikakve zahtjevne stvari, malo net, glazba ovo ono, ništa ekstra. Wildfire mi je do sada bio super ali je počeo štekati, pa me zanima sada da li se isplati preći na Desire C ili da idem na nešto drugo... znači nešto do 2200KN. Pošto sam na pretplati dobit ću ga jeftinji ali cijena uređaja može do 2200KN. THX

Ovako gledao sam sada, za te pare koje bi ja dao na preptplatu mogu uzet i iPhone 4 8GB za   1999KN. Znam da je bolji po svemu od Desire C ali malo se nećkam jer je mob i 2010. Ajd molim vas savjet

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 0:44 (ParaNO1d).
13 godina

Po meni definitivno iPhone 4. Ekran je osjetno bolji kao i procesor i grafika.

Mislim da isto vrijedi i za kameru. Imam ga već 2 godine i nikakvih problema.

Model je stariji, ali radi ko nov. Dobit će sad najnoviji iOS 6 a nebi me čudilo da dobije i iOS7 dogodine kao i 3GS sad.

Sve aplikacije rade odlično tako da stvarno ne vidim zašto bi ovaj HTC.

Jedino ako si baš lud za Androidom, onda tu ni nema dvojbe :)

Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
15 godina
neaktivan
HTC Desire C

Ni desire c ni iphone 4..

Pogledaj Xperia U,Galaxy S Advance,Lumia 800..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
Tau kaže...

Model je stariji, ali radi ko nov. Dobit će sad najnoviji iOS 6 a nebi me čudilo da dobije i iOS7 dogodine kao i 3GS sad.

Nisam, jedino da mogu uzeti One X onda bih ali mi je preskup. Btw U promotivnom razdoblju do 31.8.2012. iskoristite promociju koja vam omogućuje 50% popusta na mjesečnu naknadu uz odabir jedne od Bez limita tarifa! To je sada nova akcija u VIP-u ali ne mogu naći da li se to odnosi i na postojeće ili samo nove korisnike?

15 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Tau kaže...

Nisam, jedino da mogu uzeti One X onda bih ali mi je preskup. Btw U promotivnom razdoblju do 31.8.2012. iskoristite promociju koja vam omogućuje 50% popusta na mjesečnu naknadu uz odabir jedne od Bez limita tarifa! To je sada nova akcija u VIP-u ali ne mogu naći da li se to odnosi i na postojeće ili samo nove korisnike?

Koju bi ti bez limita tarifu uzeo?

17 godina
Intelovac123 kaže...
ParaNO1d kaže...
Tau kaže...

Koju bi ti bez limita tarifu uzeo?

Našao sam, ne mogu kao postojeći to. Jedino da novi ugovor napravim, btw da li zna netko koliki su penali za prekid ugovora? Imam onu staru tarifu 50 i ugovor mi traje do 12 mjeseca

12 godina
neaktivan

HTC desire C je sasvim u redu ,bez prigovora...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice