HDD od 500 GB za tablete

poruka: 6
|
čitano: 1.801
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HDD od 500 GB za tablete".
17 godina
HDD od 500 GB za tablete

e tek sad mi se tablet cini kao nesto isplativo.

BASH ON!

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
16 godina
Re: HDD od 500 GB za tablete

Pitanje je koliko će to utjecati na bateriju. Mislim da će dosta smanjiti vrijeme autonomije, uz sve njihove uštede.

HTC 8X :)
14 godina
neaktivan

Sve se razvija sve ide naprid   -- i hdde i  ekrani ... ali nikak orijesit problem baterije ... neznam zasto al isvakomalo izađe članak kak ose otkrila  nova tehnologiaj ovo ono a nista od tih bateriaj ... 

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
16 godina
neaktivan
Bass kaže...

BASH ON!

Vidiš, meni je (IMHO) ovo totalni fail:-( Posebno što se navodi "optimiziranost za Android"...

Kad si kući, tablet je i tako spojen na WiFi mrežu i dostupni su ti svi shareani diskovi i podaci na njima.

Kad si vani, 2-3 microSD kartice od 32Gb su i više nego dovoljne, a opet možeš spojiti bilo koji 2,5" externi HDD na USB.

Onda opet, mehanički diskovi su poznati po tome što ne vole vibracije i šokove uzrokovane nezgrapnim rukovanjem... i trebaju puni više struje od svojih SSD rođaka. 

Prije vidim primjenu ovoga u Win8 tabletima...

17 godina
ante5656 kaže...

Sve se razvija sve ide naprid   -- i hdde i  ekrani ... ali nikak orijesit problem baterije ... neznam zasto al isvakomalo izađe članak kak ose otkrila  nova tehnologiaj ovo ono a nista od tih bateriaj ... 

Cuj, u interesu im je da im se komponente sto vise trose tj nama.... zar ne? isto tamo neki proizvodaci automobila, mogu onu napraviti savrseni BMW koji se nece pokvariti u sljedecih 10-20 godina (ok biti ce i skuplji) ali siguran sam da mogu da zele ali jasno je zasto im to nije u interesu, tko bi kupovao novi model kada dode kada bi i ovi prethodni bili savrseni automobili (od BWM-a do Lade).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 1:44 (lovac82).
12 godina
protjeran
Luciano kaže...
Bass kaže...

BASH ON!

Vidiš, meni je (IMHO) ovo totalni fail:-( Posebno što se navodi "optimiziranost za Android"...

Kad si kući, tablet je i tako spojen na WiFi mrežu i dostupni su ti svi shareani diskovi i podaci na njima.

Kad si vani, 2-3 microSD kartice od 32Gb su i više nego dovoljne, a opet možeš spojiti bilo koji 2,5" externi HDD na USB.

Onda opet, mehanički diskovi su poznati po tome što ne vole vibracije i šokove uzrokovane nezgrapnim rukovanjem... i trebaju puni više struje od svojih SSD rođaka. 

Prije vidim primjenu ovoga u Win8 tabletima...

Ma je, ali su i npr Nexusi zatvoreni kao i iPad i Win verzije. Novi Nexus nema ni sd kartice a čak ni USB OTG (što će reći teško ili nikako ext hdd), pa to ima ima i moja jeftinjara za 250kn.

Diktat teleoperatera je da se što više softvera bazira kao online sevisi kako bi to mogli i naplaćivati.

is.gd/filipvk1000 : -Da bar NEBUDE,bilo bi super VIDIT ali imam tako jak OSJEČAJ da će ovo LIČIT strašno na Android- is.gd/VelikiBrat -Ne znam, meni ovo očajno izgleda (VIZUALNO).-
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice