Gates prodaje dionice Microsofta

poruka: 15
|
čitano: 2.608
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gates prodaje dionice Microsofta".
16 godina

Baš mi ga je žao, od čega li će živjeti? {#}

8 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Gates prodaje dionice Microsofta
Gates 4%, Balmer 4%, a puno veci dio razni fondovi i banke sto oce rec da ovi gotovo pa da nemaju pravo glasa. Dal je to razlog Balmerovog odlaska?
Ne bi me cudilo da izvlace lovu dok nesto vrijedi, tj dok fond sve ne unisti i rasproda. Sve sto je vredilo ja nakraju "unisteno" kada je palo pod sapu, doslovce, nekolicine superbogatasa.
14 godina
odjavljen

Boli njega briga, zna da će začas umrijeti pa sve prodaje i daje u humanitarne svrhe...

3 1 hvala 0
17 godina
Nitko nije vječan, svatko umire kad tad...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da mi je samo znati kojom matematikom ste došli do sredine 2018... Vi očito znate točno kretanje vrijednosti tih dionica u idućih 4 godine.

0 4 hvala 0
16 godina
jul kaže...

Da mi je samo znati kojom matematikom ste došli do sredine 2018... Vi očito znate točno kretanje vrijednosti tih dionica u idućih 4 godine.

kakve veze ima vrijednost? u ovom tekstu se nigdje ne spominje vrijednost. oni pricaju o kolicini dionica koju on proda po kvartalu i jednostavnom kalkulacijom su dosli da ce 2018. ostati bez ijedne ako tako nastavi prodavat. znaci on u kvartalu proda po 20 milijuna dionica(kolicina dionica a ne vrijednosti 20 milijuna dolara) i 4 su kvartala u godini, znaci godisnje je 80 milijuna, do 2018. znaci ima jos oko 250 milijuna dionica.

13 godina
neaktivan
jul kaže...

Govori se o broju dionica a ne o njihovoj vrijednosti. Svakog kvartala proda po 20 milijuna dionica, bez obzira na njihovu vrijednost.

17 godina
PICART kaže...

Radi se naveliko na tome

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan
segregator kaže...
PICART kaže...

Radi se naveliko na tome

Kao na primjer onaj Googlev projekt.

Možda će Bill Gates na kraju biti njihov klijent XD.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
17 godina
neaktivan

nekako mi je teško povjerovati kako je W.H.G. III napokon shvatio kamo mu tvrtka srlja. prije će biti namjera djeci ostavinsku raspravu učiniti zanimljivijom, kad ga napokon vrag odnese. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Samo na BUG-u se ljudi brinu o tome hoće li Mercedes, Coca-cola i Microsoft propasti.

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Samo na BUG-u se ljudi brinu o tome hoće li Mercedes, Coca-cola i Microsoft propasti.

Nope...takve teme su atraktivne velikom mnoštvu ljudi,tj. svim grupacijama ljudi koji barem ponekad spomenu da ne vole mainstream.Znači metalci,rockeri,punkeri,hippiji,hipsteri,liberali,geekovi,teoretičari zavjera...Btw. no offence,znam da se neke od tih grupacija baš i ne vole,pa zato ne želim reći da stavljam te grupe u isti koš,samo sam ih nabrajao.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 14:18 (g12356).
16 godina
Ajar kaže...

nekako mi je teško povjerovati kako je W.H.G. III napokon shvatio kamo mu tvrtka srlja. prije će biti namjera djeci ostavinsku raspravu učiniti zanimljivijom, kad ga napokon vrag odnese. {#}

... ali ti nisi ništa shvatio.

- Ostavinska bi bila zanimljiva da postoje dionice-vlasništvo nad takvom firmom, novac je lako djeljiv pa i bez nasljedstva, može ga npr spaliti ali ostavinska rasprava time nije dobila na 'dramatičnosti'.

- Tvrtka mu nekud srlja? Dnevno zarađuje toliko da ne može potrošiti, jer npr jahte ili Ferrariji ne izlaze tom brzinom iz tvornice, spalionica je jedini način uništavanja te količine novca pa opet dođe do problema kao u 'konačnom rješenju' u aušvicu, nedovoljnih kapaciteta za normu. Ja bi rado takvu firmu, jedan posto, promil.. milijunti dio, za razliku od ove naše vukojebine koja mi generira dug za koji nisam ni znao da sam 'jamac', dok me o tom sLinić nije svečano obavijestio dalekovidnicom..

- Vrag? Zašto bi njega pored 7-8 milijardi konkurenata baš ta đava odnija? Nema gorih od njega? Kao benigni primjer, Čo pa nadalje, golferi i driveri.. u sponemutoj wolffuckingiji je cca 4miliona onih koji imaju prioritet za čistilište, tako da je mr.Gates miran.

- koliko žući se ispljucka, osim iracionalne mržnje nepotrebno, da je bar neki dobitnik zlatne kune kojeg seljani žele objesiti, pridružio bi ti se u željama, ovako propuštam...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 14:39 (ihush).
17 godina
neaktivan
ihush kaže...
Ajar kaže...

... ali ti nisi ništa shvatio.

- Ostavinska bi bila zanimljiva da postoje dionice-vlasništvo nad takvom firmom, novac je lako djeljiv pa i bez nasljedstva, može ga npr spaliti ali ostavinska rasprava time nije dobila na 'dramatičnosti'.

- Tvrtka mu nekud srlja? Dnevno zarađuje toliko da ne može potrošiti, jer npr jahte ili Ferrariji ne izlaze tom brzinom iz tvornice, spalionica je jedini način uništavanja te količine novca pa opet dođe do problema kao u 'konačnom rješenju' u aušvicu, nedovoljnih kapaciteta za normu. Ja bi rado takvu firmu, jedan posto, promil.. milijunti dio, za razliku od ove naše vukojebine koja mi generira dug za koji nisam ni znao da sam 'jamac', dok me o tom sLinić nije svečano obavijestio dalekovidnicom..

- Vrag? Zašto bi njega pored 7-8 milijardi konkurenata baš ta đava odnija? Nema gorih od njega? Kao benigni primjer, Čo pa nadalje, golferi i driveri.. u sponemutoj wolffuckingiji je cca 4miliona onih koji imaju prioritet za čistilište, tako da je mr.Gates miran.

- koliko žući se ispljucka, osim iracionalne mržnje nepotrebno, da je bar neki dobitnik zlatne kune kojeg seljani žele objesiti, pridružio bi ti se u željama, ovako propuštam...

Osim toga Billova ostavinska je već riješena, djeca će dobiti (po nećem što sam pročitao već sad dosta davno) bijednih 100 milijuna po glavi, sve ostalo ide u humanitarnu zakladu.

14 godina
odjavljen
BlackDog22 kaže...

Osim toga Billova ostavinska je već riješena, djeca će dobiti (po nećem što sam pročitao već sad dosta davno) bijednih 100 milijuna po glavi, sve ostalo ide u humanitarnu zakladu.

Ne 100 milj, nego 10milj.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice