Fotografije Galaxyja S IV?

poruka: 78
|
čitano: 16.283
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fotografije Galaxyja S IV?".
18 godina

Dakle pljastik fantastik kao i do sad :(

47 14 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako su ovo prave fotografije galaxya S4, onda me samsung razočarao. {#}

Moj PC  
46 3 hvala 0
14 godina
protjeran

Ma je, pa nisu ludi da naprave kopiju S3. Ovo je smjesno, cak ni GSM Arena nema pod rubrikom "rumor mill" sliku, haha...

daniel
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Fotografije Galaxyja S IV?

Zašto ne? Pa S3 se odlično prodaje, ne vjerujem da će nešto ozbiljnije mijenjati.. Očekujem nešto između Note-a II i SIII ..  (govorim o dizajnu, jel) 

 -- || http://youtu.be/7W8QERGvax0 \o/
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 19:21 (Agent Rico).
14 godina
neaktivan
Pa sad ovo je sve ide na ruku samsungu jer bilo je pun k slika s3 pa nakraju bilo niko ni vidio ni znao za taj dizajn dok nije predstavljen. A i beta telefone mogu napravit drugacije od pravoga kako bi se privukla pozornost
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

Zašto ne? Pa S3 se odlično prodaje, ne vjerujem da će nešto ozbiljnije mijenjati.. Vjerojatno nešto između Note-a II i SIII ..  (govorim o dizajnu, jel) 

nema razlike u dizajnu s3 i note2 :)

17 godina
neaktivan
Nisu ovo prave fotografije, ovo je S3 sa build.propom S4-ke
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

Što god da bilo,samo nemojte stavljati tu jeftinu plastiku kao što ste na S3. To premium smartphoneu daje jeftin izgled, a nije isti ni osjećaj u ruci...

Koma
15 godina
neaktivan

Nešto je zaobljeniji S3 klik Al u biti da, nema prevelike razlike.. 

 -- || http://youtu.be/7W8QERGvax0 \o/
15 godina

Ja sam u jedno siguran, da nakon što sam imao S1, S2 i sada S3, neću imati S4 nego Sony Z.

I to samo zbog dizajna. S2 je bio zakon!

Moj PC  
13 3 hvala 0
14 godina
protjeran
millo kaže...

Ja sam u jedno siguran, da nakon što sam imao S1, S2 i sada S3, neću imati S4 nego Sony Z.

Pokvarit ces oci na tom losem ekranu.

daniel
13 godina
neaktivan

Jedino što je ružnije od toga na slici je SG3..samo fali VIVAX na njemu.

Moj PC  
14 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

Fotografije Galaxyja S IV Upitnik

Novinarstvo slično jutarnjem.

Čista savjest vrijedi tisuću svjedoka.
Moj PC  
9 0 hvala 0
18 godina

Ono sto cemo gledati u naredni godinu dvije ce biti stagnacija u razvoju tableta, telefona i slicno. Premal je ovo vremenski razmak za neke revolucionarne promjene.

15 godina
neaktivan

razocaran sam :(

xperia z i htc one su prelijepi ,a o ovome da ne pricam

Phone: Samsung Galaxy SIII [I9300]

10 3 hvala 0
14 godina
millo kaže...

:) sta ima ruznije od s2 ?

ja
16 godina
neaktivan

Više izgleda ko cigla nego vrhunac tehnologije

10 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

navodni rezultati benchmarka

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 19:55 (golatificon).

1 0 hvala 0
18 godina
moderator

Odurno. HTC One it is! {#}

Selling doors, door to door.
Moj PC  
25 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Davor kaže...

Odurno. HTC One it is! {#}

Slažem se, ili Z ili One, ovo jedino majci može biti ljepo.

14 godina
protjeran

Gledam, čitam i nevjerujem da nitko nije spomenuo iPhone. I da slažem se Xperia Z i HTC One su predivni kao i iPhone 5 i Nokia Lumia 900 ali S3 je definitivno djelovao kao neko kinesko sr@nje. S2 mi je bio mnogoo ljepši od S3.

10 9 hvala 0
18 godina
neaktivan

24 inča ekran, 48 jezgreni procesor, 1 TB radne memorije. Android i dalje šteka! Živio marketing. Kada procesor dosegne broj od stotinu jezgara, onda ću ga i ja kupiti.

Ne mogu vjerovati kakvi su idioti u Smasungu, takve resurese rasipaju bezveze u vjetar, a software i dalje abnormalno neoptimiziran.

Što se tiće sumanute veličine ekrana, mislim da će si uništiti segmentaciju proizvoda. Netko hoće Note ili Galaxy, u dućanu se ne može odlučiti, pa na kraju kupi HTC ili Nokiu.

Moj PC  
11 31 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kakve reakcije negativne a kad izade onda cete kukati sta ga nemate. S3 su isto blatili radi plastike ovo ono pa se pokazao najboljim modelom u 2012.

U S4 ne sumnjam jer ce bit najbolji model tili mi ili ne nikakve xperije htcovi iphone itd . Zasto danas ljudi kupuju od samsunga bilo sta jer je kvalitetan i pokazao se u svemu dobar.

Nije sve u izgledu ja vise gledam specifikacije mobitela kamera brzina pa nadalje. Primjer hocete uzeti  zgodna zensku sa 0 opcija u glavi ili onu srednje s vrhunskim opcijama u glavi.

Ocekujmo najbolji mobitel u 2013 !

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 20:32 (razbijac).

5 17 hvala 1
14 godina
neaktivan

To se zove cigla...

Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Normalno da je ovo VELIKI FAKE, nema teorije da tak mobitel izgleda, pogledaj samo bezzle sa strane, bit ce puno puno manji....

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Sumpor kaže...
Agent Rico kaže...

Zašto ne? Pa S3 se odlično prodaje, ne vjerujem da će nešto ozbiljnije mijenjati.. Vjerojatno nešto između Note-a II i SIII ..  (govorim o dizajnu, jel) 

nema razlike u dizajnu s3 i note2 :)

Čitam vaše komentare i divim se istovremeno i čudim vam se, obzirom ste progutali Udicu i to sa vrh velikim U, obzirom je ovo najvjerojatnije dual SIM mob koji će ići na kinesko tržište. a ne slika nečega što dolazi kao Najveće tajna svjetska, za izgled kako izgleda SGS IV se teže može saznati podatak ili kakva informacija nego što su od donjeg veša jutros obukli Obama, Putin ili kancelarka Merkel!!!!

A kolegu Sumpor-a citiram zato jer je ćorav kod zdravih očiju, obzirom SGS III i SGN II su nazivno slični, ali reći da nema razlike u dizajnu, kolega Sumpor, sjednite, evo vam 1 iz predmeta Dizajn i Ukus!!!! Kada govorimo o dizajnu, samo onaj detalj sa zvučnikom drugdje postavljenim je već razlog za osnovano kazati da je i izvedba i dizajn krucijalno drukčiji!

A svima vama koji kažete da je SGS II ljepši od SGS III, ma po čemu da mi je vidjeti i znati, {#} evo čekam da počnete lupati TD-ove ali bar onda budite fer, pa neka neko i elaborira svoj stav, na osnovu čega i kojih konkretno detalja je bolji, dizajnom pače, stražnjom stranicom, moš mislit, SGS III kao i SGN II su dizajnom vrhunski, što pak ne stavlja da dizajn SONY Xperia Z ili HTC ONE nije vrhunski, ustvari vrlo dobar!

Pitate se na osnovu čega Lučko "lupa" ovakve bureke, e pa na osnovu toga što sam imao u rukama crni SONY Xperia Z i koristio ga neko kraće izvjesno vrijeme, dostatno da steknem stav i zaključak tko je mooožda ljepši, ali tko je ukupno bolji, a HTC ONE, ne mogu poreći da je isto dizajn OK, ali, ALI, zar ne vuče malo previše na IPhone 5 ili BB Z10, govorim samo o dizajnu, OS i Sense su neka druga tema ovdje! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Naravno plastika, nista drugo ne treba biti.

Ugl, mobitel izgleda super, ali vidite gore u notif.baru kako ima 2 kartice prekrizene, sto po meni znaci da je to Dual-Sim i da je zbilja neki DUOS model.

Vidjet cemo, zasigurno ce biti zvjer.

Moj PC  
2 4 hvala 0
14 godina
protjeran

Taj "duos" je isto vjerojatno S3 sa karbonskom folijom i custom FW kak kaze kolega @Mitch. Ovo su sve informacije u svrhu sto veceg "hype-a", a vi se ovdje svađate oko dizajna, koji je ljepsi?!

Fala qurcu pa postoji jos i One, Z i iP5.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 20:48 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Kako to da bugovci(Denis i Davor) uzimaju ove slike zdravo za gotovo? Ili samo podgrijavate situaciju? {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

ovog puta su dizajneri odradili vrhunski posa,

pa daj za te pare koliko dođe, ubacite malo aluminij, ovo ono..

a ne sama plastičetina, daleko su oni od sony  i novog one-a!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice