Firefox ispred Internet Explorera

poruka: 37
|
čitano: 5.583
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox ispred Internet Explorera".
16 godina
protjeran
RE: Firefox ispred Internet Explorera
zbuzanic kaže...

IE8 je ok, no mislim da Chrome ima dobru budućnost, samo ga treba još "srediti" oni tabovi su fenomenalni, brz je i ok radi. Obzirom da koristim google apps-e Chrome je za njih najbolje rješenje zbog integriranog google gears-a. Ali opet, fale mi addoni, što je u firefoxu prava stvar i nažalost nema trenutno boljeg browsera od njega.

Mislim, jel postoji IE8 portable? Jel ima IE8 addone? IE8 je samo sredio svoj kod i to je sve + malo šminke. Ali bolje iE8 nego svi ostali IE, ako već želite/morate, barem trošite IE8.

MSIE8 sam jučer koristio oko pola sata i za to vrijeme se srušio 3 puta na 3 različita mjesta (sjećam se bio je Yahoo, Depositfiles, ne sjećam se trećeg sajta). Izgleda on ima problema sa "malo kompleksnijim" stranicama i sruši se, ali eto podigao se u roku od 1 sec. (ipak i bolja je to mašina, a i stabilna [osim sa MSIE8 Namigiva]). Nakon ovog iskustva ne mogu se sada oteti utisku: ako već instalirate neki brauzer bolje instalirajte Firefox ili Operu umjesto MSIE8.
17 godina
neaktivan

Uvijek se znalo da je "vatrenalisica" bolja d IE-a , a tvrtka s Redmonda neće ni stići Operu i Firefox ako se dobro ne potrudi oko razvoja IE-a.

P.S. Ne kažem ja da se oni ne trude , ali im je to ne dovoljno što se trude.

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ljudi su mislili da su fora tj "alternativa" samo zato šta su drukčiji od nekoga recimo u browseru kojeg koriste u ovom slučaju firefox jer je bilo puno manje korisnika koji koriste FF nego IE i ono kad pitaš nekoga šta koristi on kaže IE pa mu se kreneš smijat kak je tudum xD 
sad je vidim alternativa IE pa će vjerovatno uskoro svi na IE da budu cool :D

P.S. ajd da kažem neku pametnu ... Opera rula i neka je FF prestane kopirat jednom za svagda... TOČKA

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

!!! !!! !!! !!! !!!

!!! FireFox 4EVER !!!

!!! !!! !!! !!! !!!

a neda mi se pisat konfa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

men su i IE7 i ff glupi moj favorit od prvog dana kadda je izasao je google chrome

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
marko1103 kaže...

ljudi su mislili da su fora tj "alternativa" samo zato šta su drukčiji od nekoga recimo u browseru kojeg koriste u ovom slučaju firefox jer je bilo puno manje korisnika koji koriste FF nego IE i ono kad pitaš nekoga šta koristi on kaže IE pa mu se kreneš smijat kak je tudum xD 

P.S. ajd da kažem neku pametnu ... Opera rula i neka je FF prestane kopirat jednom za svagda... TOČKA

opera i ff nemaju nista zajednicko, koriste razlicite pokretace.

googlechrome koristi webkit, isto kao i opensource arora
17 godina
neaktivan
marko1103 kaže...

po ovome ispada da ti koristiš operu samo zato što je alterntiva i zato što je "cool", pa se možeš smijati onim koji koriste IE i FF :))
If it ain't broke, you haven't tweaked it enough.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice