Bing na ispitivanju

poruka: 32
|
čitano: 6.230
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bing na ispitivanju".
17 godina
Bing na ispitivanju

Moram priznati da su se dosta potrudili oko ovog pretraživača. Ima dosta stvari koje google nema a vrlo su praktične. Npr. kada pretražujete slike. Možete kategorizirati pretraženo po veličini fotografije, kvaliteti, boji, stilu...

Sviđa mi se i toolbar sa strane kod pretraživanja. A i čini mi se dosta brz.

Sada mi se kod googla jedino više sviđa minimalizam.

Ugodno sam iznenađen i oduševljen bing-om! Nisam to očekivao od microsofta jer oni iz dosta stvari naprave poluproizvod...

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bing na ispitivanju

Zanimljiv, dobro organiziran ali... iskreno, ne mogu se oteti dojmu da dolazi debelo prekasno.

A i nekako sumnjam da Google nema spremnu neku vrstu odgovora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bing na ispitivanju

Pogledajte sliku niže kako Bing indexira linux

Google vs Bing Google vs Bing
http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Bing na ispitivanju
PICART kaže...

Moram priznati da su se dosta potrudili oko ovog pretraživača. Ima dosta stvari koje google nema a vrlo su praktične. Npr. kada pretražujete slike. Možete kategorizirati pretraženo po veličini fotografije, kvaliteti, boji, stilu...

Pazi 1. sliku kad se pretražuje sa "Faces only" :)
Još moraju malo raditi, ali na dobrom su putu.

dgigibao kaže...

Reci mi kako ja mogu dobiti taj dropdown u bingu, jer mi to izgleda montirano (i vidio sam to već negdje).
16 godina
neaktivan
Bing na ispitivanju

Evo malo sam na brzinu pretraživao i moram priznati da me Bing impresionirao.

Stvarno dobro pronalazi, posebno sam oduševljen slikama koje pronađe.

Svaka čast.

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pazi 1. sliku kad se pretražuje sa "Faces only" :)
Još moraju malo raditi, ali na dobrom su putu.

ček upiso si ice, oznacio "Faces only" i nije ti naslo kimija??? loool loše Smijeh
17 godina
Bing na ispitivanju

Pa... po meni ništa posebno... Google sa malo drugačijim "skin-om". A što se tiće pretraživanja slika; sva ta filtriranja (po velčini, lica i sl.) ima i google, plus još u google-u možete i odabrati slike prema raznim bojama, ne samo "Color i black&white" kao ovdje, što je jako korisno..... Sorry Microsoft; too little too late...

http://3dhr.net/berko/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

Ma to je ipak M$ pretrazivac... nista cudno od njih...
Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
Bing na ispitivanju

Ovaj Bing je fenomenalan, odsada koristim samo njega.

Think locally, act globally...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

Bing nema drop-down menu! Bar ga ja nism primjetio!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 15:45 (Fowix).
17 godina
Bing na ispitivanju

Evo,  prvi upit na bing-u i nije mi nasao niti jedan relevantni rezultat, dok na google-u sa istim upitom imam cetiri ispravna rezultata.

Eto, a bing bi kao trebao olaksati pretragu za teze dostupnim informacijama.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina
croart kaže...

Evo,  prvi upit na bing-u i nije mi nasao niti jedan relevantni rezultat, dok na google-u sa istim upitom imam cetiri ispravna rezultata.

Eto, a bing bi kao trebao olaksati pretragu za teze dostupnim informacijama.

Tek je beta, valjda će se to popraviti do finalnog proizvoda, bar se nadam.
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
16 godina
neaktivan
Bing na ispitivanju

Dosao, vidjeo, probao. Video sekcija izgleda odlicno. Jedina zamjerka sto mi se cini da svaki put ne prikaze isti homepage portala,

naime, neki put dobijem ispod searchboxa na lijevoj strani razne kategorije, Pictures, Videos, News, a neki put toga nema.

-- Ode pile pod kamion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bing na ispitivanju

Da bi dobili drop down izbornik morate imati neku od podržanih zemlja kao što je SAD (prijavite se na Bing i u psotavkama odaberite SAD). Trenutno većina zemlja nema full opcije ali za koji dan bi i ostali trebali dobiti sve te mogućnosti

www.download.hr - Hrvatski Download Portal - Programi, Igre, Titlovi, Online Igre , Forum

0 0 hvala 0
16 godina
Bing na ispitivanju

Mene jako potsjeća na Google ali ima po meni bolju grafiku. Rezultati nisu baš sjajni naspram Googla ali to je ipak tek beta verzija. Vjerovatno će se poboljšati do full verzije. neznam dali ću je postaviti kao zadanu tražilicu jer je najveći problem taj što sam navikao na Google. Bit će nešto od te tražilice, ima potenciala. Sretno joj bilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bing na ispitivanju

Meni se cini ok. Prebacujem se na njega, pa da vidimo koliko ce to bit uspjesno. Cool

http://irale.deviantart.com

0 0 hvala 0
16 godina
Bing na ispitivanju

sve u svemu, solidno za betu

btw. čudi me kako ovo nitko nije primjetio: "Naime, u Microsoftu istiću kako"

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bing na ispitivanju

hmm....meni se cini malo brže od googla.....bas me zanima kak ce bit kad izađe iz bete..

krpelj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bing na ispitivanju

Probao ga ja juce.Odjavio se sa Msn-a kad bing se pokaza.

Brzina mi se svidja.A nekako je i ugodan sa onim pozadinama,svaki dan druga.

Dodijalo mi je vise ono google kad god trazim nesto bulji u mene :)

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bing na ispitivanju

Postavljen mi je kao home page.

Nekako mi je ugodniji... Google mi je pre monoton i dosadan, a i brzina mi se sviđa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bing na ispitivanju

Nista posebno...Jedino mi se svida mogucnosti sortiranja i filtriranja slika ostalo je skoro isto ko i na google-u

http://www.computer-master.bloger.hr/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bing na ispitivanju

Isprobao, jako sam zadovoljan :) Google mi je postao premonoton,ovo mi se puno više sviđa.

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pretrazivac kao pretrazivac.. nista posebno.

svi imaju mane.. svi imaju neke prednosti.

ne pada mi na pamet sto bi uistinu netko mogao napraviti da se jedan pretrazivac odmakne od vecine...  mozda jedino uber-super-super-ultimate filtriranje smeca kod pretraga posto kod pretraga nekih slabije poznatih stvari dobije se takvo sarenilo da glava boli.

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 10:15 (Littlemanbeingerased).
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...
dgigibao kaže...

Bing nema drop-down menu! Bar ga ja nism primjetio!
Odabereš United States gore desno. Nema još indexiranje za HR.
Isto tako pod US ako upišeš win xp serial onda ga i dobiješ :D Slika doli
Ma dobar je Bingać. :)
Serial Serial
17 godina

Vidi stvarno :)

Pregenijalno (i linux i ovo)... držim se ja googla za sada (osim ako mi zatreba serial od XPa)

17 godina
neaktivan
Bing na ispitivanju

Bing je sve bolji i bolji :) za neke podatke kao šta su internet pretraživači još je osta u 1996. 

Kao slučajno nema ni spomena Googlea :D

0 0 hvala 0
17 godina
Bing na ispitivanju

jeste skužili da dok ste na naslovnoj stranici binga, dok idete mišem preko slike, da se otvaraju kvadratići sa zanimljivim informacijama? cool novotarija. Em tražiš, a prije toga odmah nešto i naučiš

0 0 hvala 0
17 godina
denix kaže...

jeste skužili da dok ste na naslovnoj stranici binga, dok idete mišem preko slike, da se otvaraju kvadratići sa zanimljivim informacijama? cool novotarija. Em tražiš, a prije toga odmah nešto i naučiš

Pa i nije neka novotarija. To je Live Search imao prije jos nekoliko mjeseci, ako ne i godina...
Think locally, act globally...
17 godina
SupremeCommander kaže...
 Pa i nije neka novotarija. To je Live Search imao prije jos nekoliko mjeseci, ako ne i godina...
 eh, njega ne koristim nikad. On je microsoftov, a i bing je microsoftov, tako da su samo to prenijeli na njega. Sve više i više mi se sviđa
16 godina
neaktivan
Bing na ispitivanju

Ako korisite Bing znate da je svaki dan neki drugi wallpaper u pozadini pretraživača, a ako ikad poželite jedan od tih wallpapera (ili sve), evo jedan program koji će vam pomoći da ih downloadate - BingDownloader.

Zgodna stvar je što program ne treba uopće instalirati, nego ga samo downloadate i on je spreman za korištenje. Svaki puta kad pokrenete program on će downloadati sliku koja je trenutno u pozadini Binga.

Jedini nedostatak je što je slika dimenzija 950x512 što vjerojatno neće svima pogodovati kao pozadinski wallpaper na desktopu.

www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice