Asus Mars II uskoro

poruka: 25
|
čitano: 2.699
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus Mars II uskoro".
16 godina
neaktivan
Asus Mars II uskoro

ovo je bolesno {#} pa to čudo mora da ima preko kilogram i pol {#}

All great things require great dedication. - Chuck Norris
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Asus Mars II uskoro

Skupo i nepotrebno ali svaka roba kupca ima {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Cisto pr3seravanje.
Neaktivan.
15 godina
neaktivan
Asus Mars II uskoro

Glavno da Asus Ares ima full copper pasivca dok ovaj nema! {#}

19 faza,cherry picked chipovi + LN.....

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asus Mars II uskoro

umjesto da komentirate kako bi i vi jednu htjeli, pljujete po njoj XD ma ovo je zvijer, samo se pitam kako logirati takvu karticu na hwbotu? ko sli?!?

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Asus Mars II uskoro

uz karticu treba kupit i zubni ovaj računalni konac da je pridrži

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
odjavljen
Asus Mars II uskoro

Dvije ovakve u SLi {#}

6 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Asus Mars II uskoro

But will it blend ?

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
xyan kaže...

umjesto da komentirate kako bi i vi jednu htjeli, pljujete po njoj XD ma ovo je zvijer, samo se pitam kako logirati takvu karticu na hwbotu? ko sli?!?

He he. Ne.

Valjda se gledaju slotovi. Kao i procesor, može imati 6 jezgara, no dok je u jednom slotu, procesor je jedan.

A što reći za ove top-of-the-line igračke? Da je bar omjer cijena:performanse kao kod jeftinijih kartica. Ali šta ćeš, šta je - tu je. Nekome treba.

Ako se ne varam - jedinica u SLI-u. Ako se ne varam - jedinica u SLI-u.
Mars I - Quad SLI - Ubojica. Mars I - Quad SLI - Ubojica.
Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 22:38 (Random.).
15 godina
xyan kaže...

baš to rofl , isuse prekrasna je , dala mi  je materijala za sanjat većeras.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Asus Mars II uskoro

Preseravanje je i Bugatti Veyron Super Sport pa opet ima kupaca kao što će i ovo čudo imati! Što je to jednom tati milijarderu svome sinu kupiti? {#}

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
QFlash kaže...

But will it blend ?

That is the question! 10min kasnije > Asus Mars II smoke, dont breathe this :D

Sunshine Buterfly Rainbow Pony Happinnes
16 godina
neaktivan
Asus Mars II uskoro

PERVERZIJA :D:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Asus Mars II uskoro

samo tri monitora? bah, slabo u odnosu na dvoglavu zvijer iz protivnickog tabora...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus Mars II uskoro

Nadajmo se da ćemo uskoro o njoj moći čitati u BUGu! =)

Svakom poklopcu lonac!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja bi rađe uzeo GTx 580 super overclock gledao sam review i clocka se ko luda{#} otpale su mi oči nakon što sam vidio treba stavit 2 ili 3 te GTX580 super overclock u SLI pa bi imali što za vidjet valjda 250 FPS u BC2, Dirt 3 i više FPS.

kalko1212
15 godina
Genije kaže...

Ja bi rađe uzeo GTx 580 super overclock gledao sam review i clocka se ko luda{#} otpale su mi oči nakon što sam vidio treba stavit 2 ili 3 te GTX580 super overclock u SLI pa bi imali što za vidjet valjda 250 FPS u BC2, Dirt 3 i više FPS.

osobno kad bi imao para uzeo bi msi lightening gtx580 ili SOC gtx580 , ali cisto zato sta nisam ljubitelj dual gpu.a

17 godina
sako9800 kaže...

Preseravanje je i Bugatti Veyron Super Sport pa opet ima kupaca kao što će i ovo čudo imati! Što je to jednom tati milijarderu svome sinu kupiti? {#}

Zašto je prva asocijacija bogati tata i njegov sin?  Zar na ovome svijetu nema sposobnih ljudi koji rade i zarađuju te troše svoj novac na osobne gušte?

16 godina
neaktivan
Asus Mars II uskoro

Ja kad bi ovo cudo uzimao morao bih prosiriti sobu za jos jedno desetak kvadrata jer mi ovakvo ne stane nikako...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
sako9800 kaže...

Zašto je prva asocijacija bogati tata i njegov sin?  Zar na ovome svijetu nema sposobnih ljudi koji rade i zarađuju te troše svoj novac na osobne gušte?

dobro rećeno , POTPIS!

17 godina
Asus Mars II uskoro

Jel ima kakva aplikacija/igra u kojoj se osjeti njezina snaga više nego jednoprocerske verzije? Mislim da nema.

0 0 hvala 0
15 godina
Asus Mars II uskoro

Ko zna ,mozda ju vidimo u temi Slike vašeg hardvera ?!{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dd.inc kaže...

Jel ima kakva aplikacija/igra u kojoj se osjeti njezina snaga više nego jednoprocerske verzije? Mislim da nema.

ima , ako nema bit ce , ne zelim rec da je kartica isplativa doduse, btw daj promijeni sliku profila izgratao sam ekran misleći da mi je musica na njemu hahah

Haf932 kaže...

Ko zna ,mozda ju vidimo u temi Slike vašeg hardvera ?!{#}

yeah right xd , u ovoj recesiji.

16 godina
neaktivan
movie kaže...
sako9800 kaže...

Preseravanje je i Bugatti Veyron Super Sport pa opet ima kupaca kao što će i ovo čudo imati! Što je to jednom tati milijarderu svome sinu kupiti?  {#}

Zato što su oni u manjini. Znam i klince s puno para i odrasle osobe s puno para. Većinom ovima prvima ovi drugi kupuju top-of-the-line igračke.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
15 godina
dd.inc kaže...

Haha koji avatar. Mislim da se njena snaga osjeti kada je spojena na 3 full HD monitora i na najvećim postavkama u npr. Metro 2033 i Crysis 2 sa novim patchom!

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice