ovo je bolesno pa to čudo mora da ima preko kilogram i pol
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skupo i nepotrebno ali svaka roba kupca ima

Glavno da Asus Ares ima full copper pasivca dok ovaj nema!
19 faza,cherry picked chipovi + LN.....
umjesto da komentirate kako bi i vi jednu htjeli, pljujete po njoj XD ma ovo je zvijer, samo se pitam kako logirati takvu karticu na hwbotu? ko sli?!?
uz karticu treba kupit i zubni ovaj računalni konac da je pridrži
Dvije ovakve u SLi
But will it blend ?
umjesto da komentirate kako bi i vi jednu htjeli, pljujete po njoj XD ma ovo je zvijer, samo se pitam kako logirati takvu karticu na hwbotu? ko sli?!?
He he. Ne.
Valjda se gledaju slotovi. Kao i procesor, može imati 6 jezgara, no dok je u jednom slotu, procesor je jedan.
A što reći za ove top-of-the-line igračke? Da je bar omjer cijena:performanse kao kod jeftinijih kartica. Ali šta ćeš, šta je - tu je. Nekome treba.
baš to rofl , isuse prekrasna je , dala mi je materijala za sanjat većeras.
Preseravanje je i Bugatti Veyron Super Sport pa opet ima kupaca kao što će i ovo čudo imati! Što je to jednom tati milijarderu svome sinu kupiti?
But will it blend ?
That is the question! 10min kasnije > Asus Mars II smoke, dont breathe this :D
PERVERZIJA :D:D
samo tri monitora? bah, slabo u odnosu na dvoglavu zvijer iz protivnickog tabora...
Nadajmo se da ćemo uskoro o njoj moći čitati u BUGu! =)
Ja bi rađe uzeo GTx 580 super overclock gledao sam review i clocka se ko luda otpale su mi oči nakon što sam vidio treba stavit 2 ili 3 te GTX580 super overclock u SLI pa bi imali što za vidjet valjda 250 FPS u BC2, Dirt 3 i više FPS.
Ja bi rađe uzeo GTx 580 super overclock gledao sam review i clocka se ko luda otpale su mi oči nakon što sam vidio treba stavit 2 ili 3 te GTX580 super overclock u SLI pa bi imali što za vidjet valjda 250 FPS u BC2, Dirt 3 i više FPS.
osobno kad bi imao para uzeo bi msi lightening gtx580 ili SOC gtx580 , ali cisto zato sta nisam ljubitelj dual gpu.a
Preseravanje je i Bugatti Veyron Super Sport pa opet ima kupaca kao što će i ovo čudo imati! Što je to jednom tati milijarderu svome sinu kupiti?
Zašto je prva asocijacija bogati tata i njegov sin? Zar na ovome svijetu nema sposobnih ljudi koji rade i zarađuju te troše svoj novac na osobne gušte?
Ja kad bi ovo cudo uzimao morao bih prosiriti sobu za jos jedno desetak kvadrata jer mi ovakvo ne stane nikako...
Zašto je prva asocijacija bogati tata i njegov sin? Zar na ovome svijetu nema sposobnih ljudi koji rade i zarađuju te troše svoj novac na osobne gušte?
dobro rećeno , POTPIS!
Jel ima kakva aplikacija/igra u kojoj se osjeti njezina snaga više nego jednoprocerske verzije? Mislim da nema.
Ko zna ,mozda ju vidimo u temi Slike vašeg hardvera ?!
Jel ima kakva aplikacija/igra u kojoj se osjeti njezina snaga više nego jednoprocerske verzije? Mislim da nema.
ima , ako nema bit ce , ne zelim rec da je kartica isplativa doduse, btw daj promijeni sliku profila izgratao sam ekran misleći da mi je musica na njemu hahah
Ko zna ,mozda ju vidimo u temi Slike vašeg hardvera ?!
yeah right xd , u ovoj recesiji.
Zato što su oni u manjini. Znam i klince s puno para i odrasle osobe s puno para. Većinom ovima prvima ovi drugi kupuju top-of-the-line igračke.
Haha koji avatar. Mislim da se njena snaga osjeti kada je spojena na 3 full HD monitora i na najvećim postavkama u npr. Metro 2033 i Crysis 2 sa novim patchom!