Na koju foru mislis da je moguce trenutno stanje u realnom vremenu updejtati na nekom web shopu? aj razmisli malo
?? itekako je moguće, i to vrlo jednostavno
Na koju foru mislis da je moguce trenutno stanje u realnom vremenu updejtati na nekom web shopu? aj razmisli malo
?? itekako je moguće, i to vrlo jednostavno
na neku foru npr. harvey norman, pevex, bauhaus... mogu
kupio starcima TV nedavno, cijena najbolja u cijeloj državi. kako mi je trgovina 50m od kuće odabrao preuzimanje u trgovini. za 2 dana stigla poruka da je TV spreman za preuzimanje. u trgovini ga odmah testirali. sve prošlo bez problema i za svaku pohvalu.
Daj ti meni molim te reci, što točno oni imaju otvarati taj tv u poslovnici? Koji je povod toga? Boje se povrata? Ne kužim... iskreno, nebi dozvolio da mi neko otvara bilo kaj i kasnije ostavlja svoje masne prste po ekranu...
I Emmezetta. Otvarali pred menom, bili vrlo oprezni. Mislim da je to ok prvenstveno da ne dođeš doma pa se neugodno iznenadiš kad ti tv neće upaliti i onda se zajebavaš s vraćanjem. Oni druge strane i sebe osiguraju.
Svi normalni trgovci to rade.
Daj ti meni molim te reci, što točno oni imaju otvarati taj tv u poslovnici? Koji je povod toga? Boje se povrata? Ne kužim... iskreno, nebi dozvolio da mi neko otvara bilo kaj i kasnije ostavlja svoje masne prste po ekranu...
To je da se ne desi da kupac ne dobije oštećeni ili pokvareni tv i da ga ne mora nositi nazad, a i da, kupcima prilikom instalacije doma se ne ošteti pa da tvrde dobili smo takav.
Win win.
Zato se TV ne kupuje u Big Sranju koji pravi probleme kod reklamacije...nego u Bazzaru koji bez pitanja pošalje novi TV.
Zato se TV ne kupuje u Big Sranju koji pravi probleme kod reklamacije...nego u Bazzaru koji bez pitanja pošalje novi TV.
Ovo je super, nisam znao da postoji takva trgovina, koja šalje novi tv automatski odnosno bez provjere.
Bazzar jedna od najgorih trgovina sta se tice dostave a jos vise reklamacije
Svaka trgovina prosljedjuje narudzbe dobavljacima, tako da ne znam sta je pisac htio reci.
Ono u cemu se bazzar razlikuje je to sto je slican amazonu, odnosno, bazzar je platforma preko koje druge trgovine prodaju.
Jasno pise pored svakog predmeta tko je seller, to moze biti bas bazzar, a moze i netko deseti.
Ali sad vec spamamo i to sve nema veze s ovom temom.
Svaka trgovina prosljedjuje narudzbe dobavljacima, tako da ne znam sta je pisac htio reci.
Ono u cemu se bazzar razlikuje je to sto je slican amazonu, odnosno, bazzar je platforma preko koje druge trgovine prodaju.
Jasno pise pored svakog predmeta tko je seller, to moze biti bas bazzar, a moze i netko deseti.
Ali sad vec spamamo i to sve nema veze s ovom temom.
Znači oni kao i amazon imaju svoju službenu trgovinu kao seller ili su samo posrednik? S obzirom da amazon ima oboje.