Big Bang (ex Sancta Domenica) - Iskustva

poruka: 708
|
čitano: 533.679
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Big Bang (ex Sancta Domenica) - Iskustva
Boris grozni kaže...
robogo kaže...
Zanima me ima li smisla ovu shemu "dostupno na skladištu" pa ipak "čekamo dobavljača" prijaviti kao zavaravajuću prodaju.

Na koju foru mislis da je moguce trenutno stanje u realnom vremenu updejtati na nekom web shopu? aj razmisli malo

?? itekako je moguće, i to vrlo jednostavno

It is always darkest just before the dawn.
11 godina
Boris grozni kaže...
robogo kaže...
Zanima me ima li smisla ovu shemu "dostupno na skladištu" pa ipak "čekamo dobavljača" prijaviti kao zavaravajuću prodaju.

Na koju foru mislis da je moguce trenutno stanje u realnom vremenu updejtati na nekom web shopu? aj razmisli malo

na neku foru npr. harvey norman, pevex, bauhaus... mogu

8 godina
Ne vjerujem da se išta update-a. Stave stanje "2-3 kom na skladištu" iako znaju da proizvod nemaju, kako bi kupca navukli na kupovinu (jer eto još ovi imaju još 2-3 dok kod drugih nema). Kupac naruči proizvod, očekujući dostavu u nekom normalnom roku, kojeg neće biti, jer proizvod treba naručiti od dobavljača. A na upit "pa kako, pisalo 2-3" sigurno dođe odgovor "rasprodalo se dok vaša narudžba nije zabilježena".

Prošao sam tako s Protisom pa sam disk umjesto 3 dana čekao 12 dana. Ne kažem da je praksa takva kakvom sam ju opisao, ali možda nije ni daleko od toga, tko zna.
17 godina
Evo, iako sam ih rano ujutro (u pol 7) lijepo zamolil da ak ikako mogu dostave danas, oko 9 došel mail: "poštovani, vaš paket stići će do srijede".

Za tu dostavu sam dal 29€, sramota.
9 dana
Evo mogu reći i pozitvno iskustvo sa BIGBANGa , uplatio TV prije 7 dana , i to od 70" tako da je nestandardna dostava, ujutro me nazvao dostavljač i rekao da dolazi sa sat vremena te uredno dostavio uređaj. Obzirom da je između bio Uskrs ovo je stvarno OK. Nakon niza negativnih komentara mislio sa da ću čekati 2 mjeseca :)

0 6 hvala 0
21 mjesec

kupio starcima TV nedavno, cijena najbolja u cijeloj državi. kako mi je trgovina 50m od kuće odabrao preuzimanje u trgovini. za 2 dana stigla poruka da je TV spreman za preuzimanje. u trgovini ga odmah testirali. sve prošlo bez problema i za svaku pohvalu.

0 0 hvala 0
15 godina

Daj ti meni molim te reci, što točno oni imaju otvarati taj tv u poslovnici? Koji je povod toga? Boje se povrata? Ne kužim... iskreno, nebi dozvolio da mi neko otvara bilo kaj i kasnije ostavlja svoje masne prste po ekranu...

[URL=https://www.speedtest.net/result/12321352167][IMG]https://www.speedtest.net/result/12321352167.png[/IMG][/URL]
16 godina
Pevex isto radi prije predaje TVa.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

I Emmezetta. Otvarali pred menom, bili vrlo oprezni. Mislim da je to ok prvenstveno da ne dođeš doma pa se neugodno iznenadiš kad ti tv neće upaliti i onda se zajebavaš s vraćanjem. Oni druge strane i sebe osiguraju.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
4 0 hvala 0
5 godina
Bass kaže...
Pevex isto radi prije predaje TVa.

Svi normalni trgovci to rade.

6 mjeseci
BOGDO kaže...

Daj ti meni molim te reci, što točno oni imaju otvarati taj tv u poslovnici? Koji je povod toga? Boje se povrata? Ne kužim... iskreno, nebi dozvolio da mi neko otvara bilo kaj i kasnije ostavlja svoje masne prste po ekranu...

To je da se ne desi da kupac ne dobije oštećeni ili pokvareni tv i da ga ne mora nositi nazad, a i da, kupcima prilikom instalacije doma se ne ošteti pa da tvrde dobili smo takav.

Win win.

14 godina

Zato se TV ne kupuje u Big Sranju koji pravi probleme kod reklamacije...nego u Bazzaru koji bez pitanja pošalje novi TV.

0 2 hvala 0
6 mjeseci
Command Prompt kaže...

Zato se TV ne kupuje u Big Sranju koji pravi probleme kod reklamacije...nego u Bazzaru koji bez pitanja pošalje novi TV.

Ovo je super, nisam znao da postoji takva trgovina, koja šalje novi tv automatski odnosno bez provjere.

9 godina

Bazzar jedna od najgorih trgovina sta se tice dostave a jos vise reklamacije

16 godina
Nije bazzar agregator ko mall.hr i ssmo prosljeduje narudzbe pravim dobavljacima?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 mjeseci

Svaka trgovina prosljedjuje narudzbe dobavljacima, tako da ne znam sta je pisac htio reci.

Ono u cemu se bazzar razlikuje je to sto je slican amazonu, odnosno, bazzar je platforma preko koje druge trgovine prodaju.

Jasno pise pored svakog predmeta tko je seller, to moze biti bas bazzar, a moze i netko deseti.

Ali sad vec spamamo i to sve nema veze s ovom temom.

6 mjeseci
SharkZ kaže...

Svaka trgovina prosljedjuje narudzbe dobavljacima, tako da ne znam sta je pisac htio reci.

Ono u cemu se bazzar razlikuje je to sto je slican amazonu, odnosno, bazzar je platforma preko koje druge trgovine prodaju.

Jasno pise pored svakog predmeta tko je seller, to moze biti bas bazzar, a moze i netko deseti.

Ali sad vec spamamo i to sve nema veze s ovom temom.

Znači oni kao i amazon imaju svoju službenu trgovinu kao seller ili su samo posrednik? S obzirom da amazon ima oboje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice