Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 928.361
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Acquisitum Magnum - ADM
domba.8888 kaže...

Pozdrav, narucio bi komponente u njihovom webshopu pa me zanima ako mi oni sastave komp dali onda imam garanciju na svaki dio posebno ili komplet, i dali mi oni posalju sve kutije i ostalo od svake komponente ili samo slozen komp, i zanimam me jos u slucaju reklamacije tko snosi troskove dostave

Tebi i dalje ostaju garancije na komponente.Ako ti oni sloze komp onda imas besplatnu dijagnostiku u slucaju kvara.

Znaci ako ti oni sloze komp:

Kod kvara samo im doneses komp i oni dalje dijagnosticiraju kvar.

Dok si sam slazes komponente onda oni u slucaju dijagnostike naplacuju 180 kn.

A za troskove dostove u slucaju reklamacije to ti je najbolje nazvati njih i pitati.

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
9 godina
keki kaže...

A za troskove dostove u slucaju reklamacije to ti je najbolje nazvati njih i pitati.

Zakon kaže da on plaća do njih, a oni nazad k njemu.

ADM je imao naviku nekim korisnicima  muljati pa poslati o njihoovm trošku što treba odmah prijaviti.

14 godina
Pozz, uzeo sam u adm-u u ponedjeljak napajanje i poceo mi se cuti ventilator jucer, onako neki cvrcav zvuk, nije coil whine, nego bas koliko vidim vent.. i ugasio sam i upalio komp i prestalo je, al jutros je opet pocelo, pa ga moram ic reklamirat, al me zanima dali vrijedi ono pravilo od 7 dana na mogucnoat zamjene napajanja odmah, i dali bi mogao recimo nadoplatiti za nelo drugo, skuplje.
ako cu moci uopce dobiti zamjenu ili cu morati cekati na servis?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ako si ga uzeo prije 2 dana trebao bi dobiti zamjenu ukoliko dijagnosticiraju kvar u ADMu. Koje si napajanje uzeo ?

14 godina
E da, samo se bojim da ce baa kod njih sve normalno raditi, kak to inace ide. A ovo pocne nekaj cvrcat onak, svaki drugi, treci put, desetak min od paljenja kompa.
Ma jeftino za drugu konfu, naviatec 500w.. pa bi uzeo onaj zalman za 250kn kaj ima, ak bi mogao uz nadoplatu..
10 godina
neaktivan

uzmi odma nesto sto bar malo valja... imaš FSP Hexa 400+ za ~300kn

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2016 9:27 (Kopsi1304).
14 godina
Znaci ni zalman nije kao dobar? bitna mi je i tisina..ovaj naviatec se dosta cuo, a komp je u idle non stop skoro
10 godina
neaktivan

nisi rekao koji model, ali pretpostavljam da nije baš... 250kn ipak košta

14 godina
400W Zalman ZM400-LX, ATX 2.3

Ma onda cu vidjet pa uzet taj fsp.
bitno da bude tiho
14 godina
Kupio sam u njih Corsairov H60 prije par godina ...zanima me ko je distributer za hrvatsku ? Sad sam zvao njih rekli su mi da mogu poslat njima ali da ce oni slat onda dobavljaču ,kao da je bolje da posaljem direktno dobavljacu . Zna li netko tko je uvoznik za Corsair ?
DeaathDealer
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
mate213 kaže...
Pozz, uzeo sam u adm-u u ponedjeljak napajanje i poceo mi se cuti ventilator jucer, onako neki cvrcav zvuk, nije coil whine, nego bas koliko vidim vent.. i ugasio sam i upalio komp i prestalo je, al jutros je opet pocelo, pa ga moram ic reklamirat, al me zanima dali vrijedi ono pravilo od 7 dana na mogucnoat zamjene napajanja odmah, i dali bi mogao recimo nadoplatiti za nelo drugo, skuplje.

Nisi napisao kako si kupio. Ako si preko weba kupio onda imas 14 dana tako da ga samo odnesi tamo i reci da ti se ne svidja i da hoces nesto drugo i to je to, nema natezanja nema niceg.

To pravilo od 7 dana ne postoji nigdje, to obicno izmisle trgovine, nekad na dobro kupca nekad na lose (ako je zamjena jer ti se ne svidja a kupio si u trgovini, onda je za dobro, ako je bilosto drugo onda nije).

14 godina
Kupio sam u ponedjeljak u trgovi i bas, tu u zg.
A sad, vidjet cu, otici cu, objasniti, pa ak ce ga slat na servis, nek salju, ak ce mi htjet zamjenit mozda, meni jos bolje.
8 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Ja sam prosli tjedan u ponedjeljak poslao oko 11 sati email da bih kupio racunalo i nabrojao sam komponente.Tip mi je napravio ponudu i potvrdio sam narudžbu.Vec drugi dan oko 14 sati sam dobio poziv da je racunalo spremno za preuzimanje.Dosao kod njih u ducan i sve smo rijesili u 10 minuta.Bili bi gotovi i prije ali sam trazio da mi daju ambalazu od svih komponenti.Dobio sam i veliku Guild Wars 2 podlogu za mis gratis.Bio bi i red da nesto dobijes gratis kad 6 soma ostavis tamo.

Racunalo radi uredno.Preporuka ide ADM-u

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 19:01 (vrhovac18).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Opet narucio preko weba al ovaj puta hladnjak za 1150, provjerio telefonski narudzbu i u roku 24 sata robica je stigla kod mene :-)))

Bravo ADM-ovci.

Cijene 10/10

Brzina 10/10

Mario

Battlenet - TheProdigy#2234

1 0 hvala 0
13 godina
MasterOdisasteR kaže...
Kupio sam u njih Corsairov H60 prije par godina ...zanima me ko je distributer za hrvatsku ? Sad sam zvao njih rekli su mi da mogu poslat njima ali da ce oni slat onda dobavljaču ,kao da je bolje da posaljem direktno dobavljacu . Zna li netko tko je uvoznik za Corsair ?

Nije bolje... salji njima...

12 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Evo jos jedna pohvala za adm.

Uzeo kod njih prije par dana ssd napajanje kuciste i ram.

No ram plocica nije bila kompatibilna sa postojecom.

Zovem adm ducan kaze zena ne vrsimo zamjenu,nazovem servis i pitam dali postoji neko drugo rijesenje i kaze mi covjek donesite plocice.

Doso u servis covjek mi dao papir odite gore u ducan po novu plocicu. ;)

Svaka cast.

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Meni je iz adma krepalo napajanje(Corsair AX760) i odnio u servis jedno 2 tjedna sam cekao novo a za uvoznika brijem da je neka nova firma EZY Infotech
17 godina
sseennoonn kaže...
Meni je iz adma krepalo napajanje(Corsair AX760) i odnio u servis jedno 2 tjedna sam cekao novo a za uvoznika brijem da je neka nova firma EZY Infotech

ezy definitivno nije nova firma XD, kupujem od njih zadnjih 5-6 godina i samo ih mogu pohvalit, 

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout. MTCNA
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2016 20:14 (Ante).
10 godina
Ha et nisam ni ja znao do nedavno nazalost...prvi put od kad imam komp da mi je napajanje krepalo.CX600 sam imao vise od 5god radilo ko singerica i et..btw htio sam.nazbat ezy pa mi rekao govorni automat 4kn po minuti ..noope
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Jos jedno pozitivno iskustvo s ADM-om narucio, javili, pokupio. Sve danas.

lp

Moj PC  
2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Pozdrav,

evo nismo se dugo oglasili, godišnji odmori, itd. itd.
Prvenstveno hvala svima na pohvalama i lijepim riječima, drago mi je da napokon vidim više pozitivnih komentara nego negativnih, i nastojat ćemo da se tako i nastavi,
Što se tiče slanja nečega putem Overseasa prema nama, procedura je sljedeća: nazovete Overseas, ukoliko je nešto starije cca mjeseca dana, trošak slanja prema nama snosi kupac, a mi snosimo trošak slanja natrag.
U paket je potrebno staviti 1) kopiju računa, 2)vaše podatke: Ime i prezime, kontakt telefon(mobitel), email adresu i kratak opis kvara,
koristimo software koji šalje obavjesti o statusu naloga na vašu mail adresu, ukoliko nam ne pošaljete gore navedeno, nemožete očekivati da će vam software poslati mail.

Molba pred kraj,
molio bih vas da vaše upite šaljete ili u inbox ovdje, ili na mail servis@adm.hr radi bržeg odgovora, nažalost ne stignemo biti toliko aktivni ovdje koliko bi trebali, pa vas molim bez ljutnje ukoliko ne stignemo odgovoriti na vaše postove.

3 0 hvala 0
10 godina
protjeran

ovo sam htio pitati odavno, ali eto nisam. Kazete overseas, a ne dostavljaju oni nego neki sad sam zaboravio ime mislim da ima 3 slova. Jesu li se oni spojili ili kazete da dostavljate jednim, a zapravo dostavlja drugi?

12 godina
neaktivan

Vjerovatno GLS?

10 godina
protjeran
Da gls.
13 godina
Adm Računala kaže...

Pozdrav,

Prvenstveno hvala svima na pohvalama i lijepim riječima, drago mi je da napokon vidim više pozitivnih komentara nego negativnih, i nastojat ćemo da se tako i nastavi,
Što se tiče slanja nečega putem Overseasa prema nama, procedura je sljedeća: nazovete Overseas, ukoliko je nešto starije cca mjeseca dana, trošak slanja prema nama snosi kupac, a mi snosimo trošak slanja natrag.

Bome dobar je taj godišnji :D Od "Haters gonna hate iliti 28.06"... da ni možda hater dobil otkaz? :S

I pitanjce koje je bitno... od kada vam je takva politika? Jer do sada ste govorili da vi snosite samo do servisa i od servisa, laički iz vaše trgovine do ovlaštenog servisa i od ovlaštenog servisa do vaše trgovine...

Ja se nadam da ste došli sa godišnjeg i promjenili to na bolje kako ste sada i napisali...

13 godina
odjavljen
Acquisitum Magnum - ADM

Čisto da ubacim koju dobru riječ.

Nedavno mi je stigla ko zna koja kutija od ADM-a i kao i uvijek sve besprijekorno. Brzo i korektno, a i cijenom su konkurentni tako da definitivno preporučam kupnju kod njih

1 0 hvala 0
10 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Nazvao ADM da pitam.za grafu prosli tjedan  u sub te se dogovorim za rx460 (4gb). Nadoplata 150kn. U pon, u pola 12, stize grafa. I da, meni je GSL dostavio. Nemam primjedbi, lik s kojim sam pricao bio uljudan(u biti standard neki kakvi bi trebali.imati).

Edit:ja sam platio postarinu prema njima, oni prema meni.

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 12:09 (LLAMABOY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Adm Računala kaže...

Pozdrav,

U paket je potrebno staviti 1) kopiju računa, 2)vaše podatke: Ime i prezime, kontakt telefon(mobitel), email adresu i kratak opis kvara,
koristimo software koji šalje obavjesti o statusu naloga na vašu mail adresu, ukoliko nam ne pošaljete gore navedeno, nemožete očekivati da će vam software poslati mail.

Molba pred kraj,
molio bih vas da vaše upite šaljete ili u inbox ovdje, ili na mail servis@adm.hr radi bržeg odgovora, nažalost ne stignemo biti toliko aktivni ovdje koliko bi trebali, pa vas molim bez ljutnje ukoliko ne stignemo odgovoriti na vaše postove.

Pitanje za ADM koje sam postavio na vašoj facebook stranici ali nisam dobio odgovor. Zašto držite neke artikle po 5 godina u ponudi sa istom cijenom koja je bila prije 5 godina. Primjer imate curcial m550 koje je prastari SSD i vi ga držite u ponudi sa bolesno visokom cijenom. Pa zar nije logični da spustite cijenu i riješite se zaliha nego ovako. Taj ssd će vam stajati na lageru još 5 godina i nitko vam ga neće kupti. Isto je sa karticama iz prošle serije pitam se tko će normalan kupit staru nvidiu koja drži istu cijenu pokraj nove pascal serije. Nikad je nećete prodat i samo vam stoji na lageru. Bolje je izgubit 30% profita nego izgubit 100% stajanjem na lageru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 12:08 (zeroname).
13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Nije ti nitko odgovorio jer postavljas glupa pitanja... zasto mislis da ce nesto izgubiti? Zasto bi gubili uopce? 

Ne vidim smisao da gube 30% jer uvijek ima kupaca za sve. A ne znaju svi da je pascal bolji i da bolje njega uzmu nego neku staru seriju...itd

Zasto tebe to toliko brine da se svim silama trudis dobiti odgovor? Ti bas zelis taj ssd i neku staru grafu po super cijeni??

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 14:50 (FakeDeath).
Moj PC  
5 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...

Nije ti nitko odgovorio jer postavljas glupa pitanja... zasto mislis da ce nesto izgubiti? Zasto bi gubili uopce? 

Ne vidim smisao da gube 30% jer uvijek ima kupaca za sve. A ne znaju svi da je pascal bolji i da bolje njega uzmu nego neku staru seriju...itd

Zasto tebe to toliko brine da se svim silama trudis dobiti odgovor? Ti bas zelis taj ssd i neku staru grafu po super cijeni??

Pa zato što u normalnim zemljama stara serija ide i po 75% nižoj cijeni. Znači tebi je normalno da trgovina želi podvalit 5 godina star SSD po cijeni od prije 5 godina. Laptop stoji u izlogu 3 godine nitko ga nije kupio i taj laptop i dalje košta 5k kuna sa istom cijenom kad je stavljen u izlog. To može samo ovdje na balkanu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice