Jeli vidiš -> zakonski <- da je u navodnim znakovima? Meni je unutar 30 dana razuman rok
Nemam pojma ja sta tebi znaci "zakonski". Ili je po zakonu, ili nije. Nema "zakonski". Takodjer si nastupio odlucno a ne kao da iznosis svoje misljenje razumnog roka. Tako da ako je tebi to razuman rok, oke sve 5, al ti si njemu odgovorio da je 45 dana oke kao da je to neko uvrijezeno misljenje.
Aww cute. I dalje si little mad. Evo, poklonio sam ti paznje, mozes bit sretan trol.
Nemogu ti vratiti novac ako je star više od 60 dana ja mislim.
Nema ogranicenja vracanja novca, ako se zadovoljavaju zakonski uvjeti povrat novca se ostvaruje tijekom cijelog garancijskog roka. 60 dana je neka opet arbitrazna brojka koju si napisao.
Po meni kupac bi trebao uvijek imati pravo na povrat novca ako je ono što je kupio neispravno.
To bi ipak malo prevelik kaos stvorilo. Zakon kao takav je ok pisan, problem je sto se ne provodi kako spada. Lidl je ipak lidl i nesto sto nasi trgovci nece razumjet jos 20 godina minimum, te je stoga i lidl tu gdje je, a nasi trgovci koji nisu drzavno subvencionirani tu gdje jesu.
Isto tako sam prošli tjedan odnio u Linksa krepan mikrofon (Plantronics 300), za par dana su mi dali novo i rekli da mi se jamstvo nastavlja na staro.
????
Nista se ne nastavlja, novi proizvod ide novo jamstvo. Vrati se natrag i trazi da ti daju novo jamstvo i dobit ces ga.