Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 928.448
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Acquisitum Magnum - ADM
Kopsi1304 kaže...

Jeli vidiš -> zakonski <- da je u navodnim znakovima? Meni je unutar 30 dana razuman rok

Nemam pojma ja sta tebi znaci "zakonski". Ili je po zakonu, ili nije. Nema "zakonski". Takodjer si nastupio odlucno a ne kao da iznosis svoje misljenje razumnog roka. Tako da ako je tebi to razuman rok, oke sve 5, al ti si njemu odgovorio da je 45 dana oke kao da je to neko uvrijezeno misljenje.

bill_jobs kaže...

Aww cute. I dalje si little mad. Evo, poklonio sam ti paznje, mozes bit sretan trol.

Kopsi1304 kaže...
ParaNO1d

Nemogu ti vratiti novac ako je star više od 60 dana ja mislim.

Nema ogranicenja vracanja novca, ako se zadovoljavaju zakonski uvjeti povrat novca se ostvaruje tijekom cijelog garancijskog roka. 60 dana je neka opet arbitrazna brojka koju si napisao.

ParaNO1d kaže...

Po meni kupac bi trebao uvijek imati pravo na povrat novca ako je ono što je kupio neispravno.

To bi ipak malo prevelik kaos stvorilo. Zakon kao takav je ok pisan, problem je sto se ne provodi kako spada. Lidl je ipak lidl i nesto sto nasi trgovci nece razumjet jos 20 godina minimum, te je stoga i lidl tu gdje je, a nasi trgovci koji nisu drzavno subvencionirani tu gdje jesu.

Kopsi1304 kaže...
međutim mi jamstvo nisu produljili, odnosno nastavlja se od starog.

Isto tako sam prošli tjedan odnio u Linksa krepan mikrofon (Plantronics 300), za par dana su mi dali novo i rekli da mi se jamstvo nastavlja na staro.

????

Nista se ne nastavlja, novi proizvod ide novo jamstvo. Vrati se natrag i trazi da ti daju novo jamstvo i dobit ces ga.

13 godina
Kopsi1304 kaže...

Bome ne znam za tu kaznu. Naime ovo napajanje koje sam dobio iz Protisa jest bolje od onoga što sam imao, međutim mi jamstvo nisu produljili, odnosno nastavlja se od starog.

Isto tako sam prošli tjedan odnio u Linksa krepan mikrofon (Plantronics 300), za par dana su mi dali novo i rekli da mi se jamstvo nastavlja na staro.

????

I ti onda meni ideš soliti pamet? :D A takvo što ne znaš...i nisi ništa rekao... 

17 godina
Kopsi1304 kaže...

Bome ne znam za tu kaznu. Naime ovo napajanje koje sam dobio iz Protisa jest bolje od onoga što sam imao, međutim mi jamstvo nisu produljili, odnosno nastavlja se od starog.

????

Ja ne znam za zakon ali znam da mi je u ADMu 2 puta mijenjan isti procesor. Prvi put je krepao nakon malo više od dvije godine od kupnje a drugi put nakon oko 2 godine od zamjene. Tako da u ADMu definitivno garancija za zanijenjenu komponentu počinje teči od dana ugradnje.

Failure is always an option...
9 godina
Scorpyo kaže...

Ja ne znam za zakon ali znam da mi je u ADMu 2 puta mijenjan isti procesor. Prvi put je krepao nakon malo više od dvije godine od kupnje a drugi put nakon oko 2 godine od zamjene. Tako da u ADMu definitivno garancija za zanijenjenu komponentu počinje teči od dana ugradnje.

Ma počne ti ispočetka ama baš svugdje. Od konzuma do ADM-a. Zakon u ovom slučaju nije niti nedorecen niti nejasan.

Čak ne moraš imati ni papir da si produljio jamstvo. Dovoljno je račun i papir koji si dobio kod zamjene. neka ti probaju pismeno odbiti garanciju nakon isteka.. o samo nek probaju ;)

Kopsi1304 - imaš novo jamstvo i gotovo. Pošalji im upit da li temeljem članka 425. zakona o obveznim odnosima ti od zamjene napajanja teče novo jamstvo?

10 godina
neaktivan

Alfa_R

Evo ovo sam dobio kada se napajanje vratilo sa servisa, odnosno kada su mi poslali novo - SLIKE

Jeli mi s tim produženo budući da piše datum kada sam dobio novo, jer na kutiji od novog napajanja nisam imao onaj žuti jamstveni listić?

Za mikrofon me boli briga, ima jos godinu dana i košta 75kn.. meh

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 22:35 (Kopsi1304).
13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Da, novo jamstvo od 13.11.2015.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

GG WP then

9 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Kopsi1304 

da, kao što ti je FakeDeath odgovorio - to je to. novo jamstvo.

Kad sam slao direkt u sysone hd kupljen u ekupi oni su mi vratili natrag novi sa sličnom potvrdom. Pitao sam za jamstvo i rekli su da se za to obratim ekupi koji su potvrdili da ide novo jamstvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ma bunilo me to što nisam dobio onaj žuti mali listić što inače bude zalijepljen na kutiji od komponente... Valjda je ispao negdje u transportu, ali ako mi ovaj papir dava garanciju onda je to to 

14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Naručio komp prekjučer poslijepodne, jutros došao, sve uredno zapakirano 

Moj PC  
6 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Narucio proc i maticnu jucer i za 24 sata je stiglo kod mene :-)

Svaka cast

Battlenet - TheProdigy#2234

2 0 hvala 1
14 godina
Ćoby kaže...

Slike vašeg Hardvera.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
14 godina
Valentin17 kaže...
Ćoby kaže...

Slike vašeg Hardvera.

Done  

13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Sada uhvati taj komp i složi bolje :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
FakeDeath kaže...

Sada uhvati taj komp i složi bolje :D

Haha...s vremenom...ovo mi otišlo preko budžeta pa ako se nekim čudom ne stvore neki novci neću ništa niti dirati. Planiram još 8gb rama, rx470/480 i ssd od 250gb, al o tom-potom.

btw. znam da nije tema, ali ako sam kupio proc sa stock hladnjakom zasebno, jel mogu staviti custom hladnjak ili gubim garanciju ako to napravim?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 14:42 (Ćoby).
13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Možeš staviti hladnjak koji želiš. Samo nemoj ništa potrgati :D

Pod složi sam mislio da središ te kablove...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 14:55 (FakeDeath).
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
FakeDeath kaže...

Možeš staviti hladnjak koji želiš. Samo nemoj ništa potrgati :D

Pod složi sam mislio da središ te kablove...

Aha, hahaha...da, nije baš najsretnije odrađen CM, morao sam odmah rezati one plastične spojnice jer kablovi napajanja nisu mogli dohvatit grafu. Kad uhvatim vremena, trenutno mi ne smeta 

13 godina
Ćoby kaže...

Morao sam odmah rezati one plastične spojnice jer kablovi napajanja nisu mogli dohvatit grafu.

Što si morao rezati?

14 godina
FakeDeath kaže...

Što si morao rezati?

Vezice možda ako je kabel bio negdje vezan za kućište pa nije mogao doseći grafičku karticu.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
15 godina
Ćoby kaže...
Valentin17 kaže...
Ćoby kaže...

Slike vašeg Hardvera.

Done  

Ček, to su ti ADM-ovci onako složili?

14 godina
syxe kaže...
Ćoby kaže...
Valentin17 kaže...
Ćoby kaže...

Slike vašeg Hardvera.

Done  

Ček, to su ti ADM-ovci onako složili?

Dap

13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Baš, oni su slagali komp? :S Ja mislio ti to sam slagao...

Aha, ti si samo grafu ubacio... Da li su bile naljepnice na kutiji za besplatnu dijagnostiku?

p.s. daj samo te kablovo od grafičke provuci dolje kroz rupu gdje su ostali i digni ga tamo ispod optičkog uređaja i spoji na grafu...ovako baš ubija u oči :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 21:04 (FakeDeath).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

A ja mislija da samo ja neznam složit kablove kad ono ovi iz ADM-a za klasu gori od mene.

13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Ma ok su oni složili, nemreš baš nešto tu bolje... ružno je samo ovo od grafe, što je sam radio ;) I ajde, ove konektore od kućišta (usb, audio, power,reset...) su mogli bolje malo...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 21:06 (FakeDeath).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
FakeDeath kaže...

Ma ok su oni složili, nemreš baš nešto tu bolje... ružno je samo ovo od grafe, što je sam radio ;) I ajde, ove konektore od kućišta (usb, audio, power,reset...) su mogli bolje malo...

Nisam neki stručnjak za to, u biti ovo mi je prvi komp na kojem sam ja osobno stavljao procesor i radio bilo kakav posao oko CM-a. Još sam frišak u svemu tome :)

A kao što sam rekao, kad uhvatim vremena (odnosno kad mi se bude dalo, da se ne lažemo) bih to mogao malo bolje posložiti. Ovako, kućište nema prozor, ja ne vidim kablove i ne smetaju 

p.s. kakve naljepnice kakva dijagnostika? Na kućištu nije bilo ništa, na kutiji od kućišta nema ništa

10 godina
odjavljen
Acquisitum Magnum - ADM

Jel se može u ADM-u plaćati PBZ Visom na rate ?

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
10 godina
odjavljen
Acquisitum Magnum - ADM

To sam vidio, pitao sam ako je netko kupovao na taj način. 

Jer uz proizvod ne piše da je moguće plaćanje PBZ Visom na rate.

0 0 hvala 0
13 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Zezaš se ili?

Pa ako imaju visu pbz na rate, očito je da se može platiti i s njom sve što imaju dostupno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Pozdrav, narucio bi komponente u njihovom webshopu pa me zanima ako mi oni sastave komp dali onda imam garanciju na svaki dio posebno ili komplet, i dali mi oni posalju sve kutije i ostalo od svake komponente ili samo slozen komp, i zanimam me jos u slucaju reklamacije tko snosi troskove dostave

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice