Pokretanje novog portala, pomoc

poruka: 1
|
čitano: 1.810
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pokretanje novog portala, pomoc

Posto smo odlucili pokreniti novi portal (vise o samome projektu kasnije/drugi puta) trebao bih vas savjet koje uvjete trebamo zadovoljavat za tako nesto tj. dali je dovoljno imati portal registriran na neku udrugu ili je potrebno otvoriti obrt, firmu ili nesto trece? Dali je moguce portal registrirati na vec postojeci obrt koji nema nikakve veze sa ovim portalom ili bi trebalo otvoriti sve novo i ispocetka (trazimo naravno za pocetak neke najpovoljnije opcije)? Bilo bi idealno da se moze otvoriti na neku udrugu ili na vec postojeci obrt/formu? Molim vas samo ozbiljne odgovore i one koji su 100% provjereni. Kako se u sav projekt ulaze novac, trebao bih i savjet kod koga je najbolje uzeti hosting i gdje kupiti domenu. Portal ce imati mogucnost registracije i komentiranja vijesti pa me zanima i koliko bi mi trebalo mjesta na serveru tj. kakav hosting da uzmemo? 

Kada saznamo ove osnovne stvari, trebati cu nekoga i tko bi nam pomogao oko izrade kompletnoga portala....znaci trebati cemo osobu koja stvarno zna sta radi te smo naravno spremni i platiti sav trud i rad, ali sve u svoje vrijeme te cemo javiti ovdje kada cemo trebati nekoga (da mi ne saljete bezveze PM vec sada).

Mozda cu ovdje samo ostaviti par anketa vezanih uz sami dizajn pa svima unaprijed zahvaljujem na pomoci.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice