Gift Card G2A.com 1€
GAH95TCZKBXIJ4ZIMK3VJCDC
JOS JEDAN
GLPOBPGU6BHJWLFZXUCGAKRC
pa ko prvi
Gift Card G2A.com 1€
GAH95TCZKBXIJ4ZIMK3VJCDC
JOS JEDAN
GLPOBPGU6BHJWLFZXUCGAKRC
pa ko prvi
Invalid...
Imam Civilization Vi koji sam dobio uz graficku, mjenjao bih za Battlefield 1
TIS-100: GT6F3-TD0N2-T6G3B
Infinifactory: CTVGA-H8BN8-WAB2V
Opet samo "pokupim key i aj bok !". Kad djelite igre bolje stavite onako za stisnuti "hvala" pa na random.org... Ovako imam osjecaj da jedni te isti kupe bez hvala, bez thumbs up, boze sacuvaj komentara !
Opet samo "pokupim key i aj bok !". Kad djelite igre bolje stavite onako za stisnuti "hvala" pa na random.org... Ovako imam osjecaj da jedni te isti kupe bez hvala, bez thumbs up, boze sacuvaj komentara !
O tom se radi, već sam par puta rekao. Djeca!
i što je najjače pokupi ga i vjerojatno nikad niti ne pogleda a kamoli da ju igra (tesko da zna i o cemu se radi u igri), ali bitno je da je pokupio, da ju stavi na steam pa kada bude prodavao/mjenjao biti ce hrpa igara
Imam: steam acc sa COD: Ghost i COD: MW3
Mijenjam za: Šta se ponudi...
mijenjam uplay acc sa the crewom ili origin acc na slici za battleblock theater steam key... znam da su to sve bile besplatne igre, ali ako netko nije uspio pokupit a želi ih igrat sad mu je prilika a ja nemam paypal da bi kupio battleblock
mijenjam uplay acc sa the crewom ili origin acc na slici za battleblock theater steam key... znam da su to sve bile besplatne igre, ali ako netko nije uspio pokupit a želi ih igrat sad mu je prilika a ja nemam paypal da bi kupio battleblock
zahvaljujem forumašu noghri koji mi je poklonio battleblock za Božić, to se rijetko viđa! i poklanjam gore navedene acc, stisnite TU na gornji ili ovaj post i random.org će odabrati 2 pobjednika... izvlačenje u nedjelju
Forge of Gods
Dragon Trainer Pack add-on $9,99
https://www.bundlestars.com/en/giveaway
prvo instalirajte free igru na Steamu a onda dodajte ključ za Dragon Trainer Pack
Mijenjam Guild Wars 2 acc ili LoL account za overwatch key ili acc ?
U slučaju Overwatch keya dajem oboje. Oba dva accouna su high end i vrijede preko 50 € svaki minimalno.
LP !
loopuit:woqls12 Team Fortress 2 485h igranja. Ko prije njegovo
lexsus6:lexsus Fear 2
Mijenjam...
STEAM acc mw3
I poklanjam Uplay acc fc 3 + expanzija , bila je ( free ) Tko nije ugrabio. :) Samo uz zamijenu mw3 ^^
Imam key Civilizatio VI za steam, mjenjam za Battlefield 1 ili nesto u tom cjenovnom rangu.
Bravo za tebe.
Kako si ih "nabavio"?
Nudim Steam acc. sa GTA V i CS:GO, zamjena za razno, ponudite u pp.
Znam da nije nešto ali našao sam stari Origin account sa Sims 4 Limited Edition koji sam dobio još davno u zamjenu za Fifa coinse pa dajem na poklon pošto to uopće ne igram.
Svi koji žele sudjelovati neka stisnu dugme "Hvala" pa ću sutra-prekosutra navečer preko Random Name Picker odabrati pobjednika. Pozdrav
Evo dečki, ovako, dolje sve imate među slikama. Popisao sam vas pod rednim brojevima kako mi je bilo na slici broj 1, dobitnik accounta je hahhaajaads, kolegi ću poslati sve podatke na PP.
Ostalima više sreće drugi puta
Evo dečki, ovako, dolje sve imate među slikama. Popisao sam vas pod rednim brojevima kako mi je bilo na slici broj 1, dobitnik accounta je hahhaajaads, kolegi ću poslati sve podatke na PP.
Svaka čast za giveaway, samo tip za sljedeći put il za one druge koji žele napravit isto!
Da si ne kompliciraš život s prepisivanjem nickova i da bude više "fer" sam redoslijed sudionika..sam kažeš da ti svi pošalju PP i na kraju preko random.org izvučeš dobitnika ;)
pa u random staviš brojeve npr. 1-20 ako izvuče npr. 10. izbrojiš desetoga nakon što se otvori tipka "hvala"
btw koliko si to prepisivao imena
Heaven Forest - VR MMO
NZ3G4-XZRT8-RRDQW
pa u random staviš brojeve npr. 1-20 ako izvuče npr. 10. izbrojiš desetoga nakon što se otvori tipka "hvala"
btw koliko si to prepisivao imena
Pogledaj prvu sliku, kad otvorim da vidim tko je sve stisnuo "hvala" pise mi "perica, dragonaut....." i tim redosljedom sam i isao, dakle 1. Perica 2. Dragonaut itd.