Slučajno naletio pa pokupio igru jer znam da sam je htio zaigrat, ali zaboravio da sam i sam kupio taj bundle i nisam još aktivirao key 
Pa prosljeđujem dalje: https://www.humblebundle.com/?key=pq8t6UpR2a3Ypdek
Čestitke Darku iz Zaprešića :)
Slučajno naletio pa pokupio igru jer znam da sam je htio zaigrat, ali zaboravio da sam i sam kupio taj bundle i nisam još aktivirao key 
Pa prosljeđujem dalje: https://www.humblebundle.com/?key=pq8t6UpR2a3Ypdek
Čestitke Darku iz Zaprešića :)
Saints Row: The Third (meni najbolji iz serijala).
UVJETI:
- barem 1 godina na forumu
- direktna predaja steam gifta (profil vam mora biti public jer želim da dobije netko tko nema i želi igrati)
To je to, samo stisnite hvala i kasnije ću izabrat random osobu.
EDIT: Gotovo, rezultat za 5 minuta
EDIT2: Ima vas mnogih koji su mi tu dragi i svima bih najradije dao, no imam 1 gift, a random.org je rekao da je to markymark099.
Javi mi se na privatnu da se dogovorimo.
Hvala svima na sudjelovanju, dok budem si mogao priuštiti već ću nešto dati.
Hvala kolegi Lovcu još jednom 
Mjenjam Windows 8.1 ili Windows 7 (imam x64 i x 86 verzije 10-ak komada od svakih) za H1Z1 igru..tj gift na steamu (trebam više komada).... 
Edit: Ako budem uspio mjenjat bar 2, budem poklonio "Windows 8.1 (x86) Croatian" ...pa eto ;)
Povodom danasnjeg odlaska po novu graficku odlucio sam napraviti mali giveaway. Sve kaj trebate napraviti je stisnut hvala, a pobjednike (i gubitnike) ce odluciti random.org
UVJETI SUDJELOVANJA su MIN. 6 mjeseci na forumu
Nagrada za 1. na listi - FlatOut steam gift
Nagrada za 10. na listi - Full Mojo Rampage HB gift link
Nagrada za 20. na listi - Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure HB gift link
Nagrada za 30. na listi - The Cat Lady HB gift link
Nagrada za 40. na listi - Ms. Splosion Man HB gift link
Nagrada za 50. na listi - Always Sometimes Monsters HB gift link
Nagrada za zadnjeg na listi - Overcast - Walden and the Werewolf steam gift
Ako netko osvoji igru, a vec je posjeduje, moze biti dobra dusa pa ju prosljedit prethodniku/sljedbeniku na listi
Imate vremena do nekih 20-21h... Let the games begin!
EDIT: Jeste se natiskali u taj mali hvala :) zbog veceg odaziva dodao sam jos dodatne igre za 30., 40. i 50. mjesto. Valjda bu vam to dosta :)
Prije 3 dana ste birali šta biste da podijelim i odabrali ste ovo: Batman: Arkham City - Game of the Year Edition (steam gift)
45 prijavljenih, najviše sreće je imao Flore
Čestitke dobitniku, ostalima više sreće sljedeći put :)
http://i.imgur.com/lIUFXpG.jpg
Flore, stiže PP
Mijenjam Battlefiled 4, battlefield 3 origin account ili Diablo 3 blizzard account za Counter Strike Global Offensive
Mijenjam GTA San Andreas (steam gift) za neku drugu igru priblizno iste vrijednosti.
Ponude u PM.
Čestitke dobitnicima 
Sami sebi smo najveci neprijatelji
hvala i ovako javno, na poklonu! :)
u toku tjedna biti će i od mene jedan giveaway, da uzvratim dobru volju...
Theme Hospital free na originu
Mijenjam FIFA14 Origin acc ili CS:Global Offensive za coinse u FIFA world,ili nešto treće..:)
Mijenjam Far cry 3 + Dragon blood
Dajem The Crew account ili WoW + D3 account za H1Z1 gift na steamu.
daje netko Armu 3? :)
Naravno :D Ide ko voda :D
Aha.
Onda se dogovorimo u PM. :)
jel ima ko da daje cs go ?
jel ima ko da daje cs go ?
Daje Gaben za 11€
Ima ko da daje Fiestu dizel, 2-3 godine staru? Boja nebitna.
Ima ko da daje Fiestu dizel, 2-3 godine staru? Boja nebitna.
Ako već žicaš, žicaj nešto normalno, a ne tamo neku Fiestu. Recimo bembaru ili mečku.
Ugledaj se malo na kolegu dejandu.
The Crew uPlay account sa 100k the crew pointsa, 80k dolara, mustangom 200+ lvl... street, dirt, perform. ------ trazim H1Z1 steam gift ( ne ruski ili neka druga divlja zemlja )
Kupio sam prije par dana sebi i frendu Dark Souls: prepare to die Edition Steam code za 5€ na DLgamer.com a frend je na kraju odustao pa ako netko ima nešto slične vrijednosti što nemam neka se javi.
Također imam i Rise Of Nations Extended Edition Steam Gift za trade, mjenjam također za igru slične vrijednosti
Imam 2 Payday 2 gifta dajem svaki za 2 TF2 key-a
Nikad je ne bih igrao pa evo:
Heroes of Annihilated Empires Steam Key: KC7DW-FINCA-BBLJK
Battlelog: Ratkapa16