Www.videogamesplus.ca/

poruka: 8
|
čitano: 2.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Www.videogamesplus.ca/

Sad sam si neki dan naručio igre sa www.game.co.uk nakon što sam se tu raspitao, al' sam usput vidio neke komentare na Gameplay-evom forumu za ovu stranicu.

Možda sam ja krivo shvatio ili je netko krivo napisao, ali oni navodno igre šalju kao fizička osoba? Tj. oni jesu "pravna" osoba, ali igre šalju kao "fizička" što znači da onda mi koji u RH primamo te igre, možemo primiti/naručiti nekoliko igara DO iznosa 1000kn i onda smo oslobođeni carine i PDV-a...ako se još sjećam pročitanog novog zakona/propisa, dok god www.game.co.uk to nije slučaj i onda svaki igru koju naručim, pređe mi max. iznos od 160kn i plaćam PDV i carinu.

Može help? (ko' i uvijek) :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Www.videogamesplus.ca/

Zar nitko? :-/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Www.videogamesplus.ca/

Bilo je već riječi o tome u game.co.uk temi. Koliko se sjećam, ne treba se brinuti jer oni i velike pošiljke razbiju u manje tako da je mala vjerojatnost da će ti naplatiti carinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Www.videogamesplus.ca/

Znači od danas se carine samo paketi u vrijednosti preko 1000 kn?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Www.videogamesplus.ca/
Tvrdy kaže...

Bilo je već riječi o tome u game.co.uk temi. Koliko se sjećam, ne treba se brinuti jer oni i velike pošiljke razbiju u manje tako da je mala vjerojatnost da će ti naplatiti carinu.

Tražio sam (istina da je bilo nabrzaka), al' nisam našao.

17 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

Znači od danas se carine samo paketi u vrijednosti preko 1000 kn?

E to je ono što mene zanima... Da, carini se samo paketi u vrijednosti preko 1000kn AKO JU ŠALJE FIZIČKA OSOBA iz inozemstva. To mene zanima, tj. dal www.videogamesplus.ca šalju kao takvi.

16 godina
neaktivan
Www.videogamesplus.ca/

Ne. PDV je od 1000kn, a CARINA je od 160kn.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
gamer5494 kaže...

Ne. PDV je od 1000kn, a CARINA je od 160kn.

Znači bilo da naručimo sa videogamesplus.ca ili game.co.uk, gotovo uvijek ćemo plaćati samo carinu? E super, to mi je trebalo. Hvala!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice