Silent Hill 8

poruka: 10
|
čitano: 1.620
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Silent Hill 8

Biste li rađe ostali u zatvoru ili pobjegli iz njega - i završili u gradiću zvanom Silent Hill?
Mislim da bi većina odabrala prvu opciju uz još jednu dodatnu bravu...

Upravo se je to dogodilo glavnom junaku novog Silent Hill nastavka - pobjegao je i završio u gradu kojeg ni neustrašivi Putin nebi htio posjetiti.
Izdavač naravno Konami, a novi developerski studio je Vatra Games.
Nema više starog doborog, legendarnog Akire Yamaoke, no E3 trailer daje nam nade - i to velike
Naime, dotični trailer odiše atmosferom prva dva nastavka i to je vrlo pohvalno i obećavajuće.
Silent Hill se očito vraća početcima i svojim najboljim izdanjima, zasad, samo za PS3 i X360.

Pročitajte Silent Hill 8 vijest, pogledajte SH E3 2010 trailer, koji je jedan od najboljih uopće na sajmu, i neka rasprava počne

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Silent Hill 8

Zašto nosi "8" u nazivu? Ispao sam iz trenda što se tiče Silent Hilla, uopće ne znam koji je zadnji dio bio, zar nije 4?

Zadnji koji sam odigrao je bio Silent Hill 3 na PS2, inače najbolesniji dio koji sam odigrao i uopće neki horor.

Radio, ne radio, svira radio!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 12:02 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Silent Hill 8
8 - OMG, nisam ni jedan odigrao!

A tolko slušam o tom serijalu da ću morati...
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
Silent Hill 8

Steta sto nema za PC, obožavam silent hill serial, osobito 2 i 3 meni osobno najbolji..

Mafia 2 - world best game
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Silent Hill 8

Ne znam ni ja zakaj 8 ali znam da me je trailer oduševio, podsjetio na "stare dane", pogotovo one iz najboljeg nastavaka- dvojke

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Silent Hill 8

-Silent hill

-Silnet hill 2

-Silent hill 3

-Silent hill 4: The Room

-Silent hill 5: Homecoming

-Silnet hill: origins

-Silent hill: Shattered Memories

Eto kako je došlo do 8. nastavka.

ma da
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Nisam i ja samo neznam od kud da počnem jer volim malo bolju grafu pogotovo u hororcima no neznam koji je iz koje godine.

16 godina
neaktivan
ZDS kaže...
Danny_HR kaže...

Nisam i ja samo neznam od kud da počnem jer volim malo bolju grafu pogotovo u hororcima no neznam koji je iz koje godine.

Barem to lako saznašKLIK

Grafika ti u igri nije važna jer ćeš se uživiti u igru ako ti se svidi.Ja još uvijek igram prvi dio(na PC-u, imam neku emulator verziju) i super je igra jer se ne zamaram grafikom.

Ako ti je ona baš toliko važna, pogledaj si gameplay videe na Youtube-u.Mislim daje neki veći preporod grafike tek u Homecoming-u(6.dijelu).

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
17 godina
Silent Hill 8

Jeste da je grafika prvog Silent Hilla za današnji pojam malo zaostala, ali ipak moja preporuka za njega kao prvog ako se odlučite uopće zaigrati Silent Hill.

Niti jedna, ali baš niti jedna horror igra koju sam do sada igrao nije me oduševila atmosferom kao prvi Silent Hill. Nevjerovatno je uspješno stvarao osjećaj tjeskobe, i stvarno igrač osjeti olakšanje kada se iz jednog perioda u igri prebaci u drugi sa maglom (škola ako se itko sjeća).

Oko tebe samo magla, imaš neku šugavu bateriju koja jedva može osvjetliti pola metra ispred tebe i neku skulu od radija koja "osjeti" i detektira nemani koje dolaze iz magle ili su u blizini.

Biješ se sa nemanima sa nekom cjevčicom i nožićem u početku. Igra je stvarno dobra.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Silent Hill 8
◕ ◡ ◕ Furi Curi フリクリ // http://asukaanime.weebly.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: