Je li ovo sigurno

poruka: 9
|
čitano: 4.076
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Je li ovo sigurno?

Bok, danas imam rodjendan i kupio sam Playstation 3. Naisao sam na jednu stranicu gdje bih kupovao igre i ne znam da li su to originalne igre.

www.svijet-medija.hr

na infomark.hr asassins creed brotherhood kosta 419 kn, a na svijetu medija kosta 349kn.

jos jedan primjer. Gran Turismo 5 na infomark.hr kosta 525 kn, dok na svijetu medija kosta 429kn.

Jesu li to originalne igre(na svijetu medija) ili nisu? ne zelim da mi bannaju konzolu.

Tako da, ako netko ima iskustva sa svijetom-medija neka kaze je li sigurno kupovat ondje igre. jesu li to originalne ili nisu?

Zahvaljujem unaprijed!

http://www.youtube.com/beleudovice
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 21:13 (dturko).

0 0 hvala 0
17 godina
Je li ovo sigurno

nemas brige. pouzdano i sigurno. tvrtka koja inace distribuira sony proizvode.

naravno da su igre original.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2011 21:19 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Je li ovo sigurno

Super firma, susreljivi djelatnici i čista preporuka. Kupovao kod njih gamepad, sve prošlo jako dobro i brzo

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
14 godina
Je li ovo sigurno

Ako je netko za SONY u HR ili Zagrebu, onda je to Svijet Medija, ma još i prije SPS-a 1, 1000%, znam ih iz službenih izvora i razloga.

Osobno preporučam dućan u Vlaškoj u Importane Galeriji, a može onaj i na Kaptolu isto je dobro opremljen, bolje nego ona treća za koju ja znam u Massarykovoj! 

Ugodno igranje, uz malu napomenu koju verziju SPS-a 3 imaš, obzirom je novija nečim ograničena negdje sam primjetio i pročitao, ali su zato odustali od svoje tvrde politike onog koda sa zaštitom, nisam user pa nisam siguran točno kako se zove, ali to ćeš već negdje naći, nije frka. 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Je li ovo sigurno

Btw nemas tako kupiti igre za PS3, fora pirata i je da su besplatni {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Je li ovo sigurno?
dturko kaže...

Bok, danas imam rodjendan i kupio sam Playstation 3. Naisao sam na jednu stranicu gdje bih kupovao igre i ne znam da li su to originalne igre.

www.svijet-medija.hr

na infomark.hr asassins creed brotherhood kosta 419 kn, a na svijetu medija kosta 349kn.

jos jedan primjer. Gran Turismo 5 na infomark.hr kosta 525 kn, dok na svijetu medija kosta 429kn.

Jesu li to originalne igre(na svijetu medija) ili nisu? ne zelim da mi bannaju konzolu.

Tako da, ako netko ima iskustva sa svijetom-medija neka kaze je li sigurno kupovat ondje igre. jesu li to originalne ili nisu?

Zahvaljujem unaprijed!

original su, bez brige...ali nisi uzeo u obzir da Infomark ima besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku iznad 200 kuna narudžbe, dok svijet medija naplaćuje 50 kuna dostave za sve narudžbe ispod 1000 kuna....što se tiče Ps3 igra svijet medija i sa tim troškom dostave ima nešto povoljnije cijene, ali igre za Xbox 360 nema...

igra za Xbox 360, tu ipak Infomark ima povoljnje cijene od bilokoga u Hrvatskoj..

primjer:

Fable 3 kod infomarka 299 kuna, kod svijet medija 329 kuna, kod sophoslaba ta ista igra 465 kuna!?!? kolika je to razlika u cijeni? sophos je lopov teški..

Battlefield bad company 2 za X360 kod Infomark dođe 265, kuna, dok u svijet medija je niti nemaju, ali recimo u sophoslabu ista igra dođe 345 kuna....

Red Dead Redemption za X360 kod Infomarka 345 kuna, u svcijet medija niti nemaju, dok je ista u sophoslabu 445 kuna...

Forza 3 kod Infomarka za X360 dođe 229 kuna, u svijet medija dođe 199 kuna, ali ono što je ful važno kao što rekoh je to da svijet medija nema besplatnu dostavu dok ne napravite narudžbu od barem 1000 kuna! dok kod Infomarka je dostava besplatna iznad 200 kuna...pa bi vas Forza 3 izašla na kraju 250 kuna...

Fifa 11 za X360 kod Infomarka dođe 345 kuna, a u svijet medija dođe 349 kuna...

Halo reach kod oba je 299 kuna....dok kod sophosa je 495 kuna....

itd itd...

Tko se onda više isplati? infomark naravno, jer cijene imaju niže ili približno iste kao svijet medija ali imaju besplatnu dostavu.....

ja si naručujem već neko vrijeme igre od njih i sve 5, brza dostava i besplatna, više mi se oako isplati nego riskirat carinu narućčivši izvan hrvatske, a cijene su kod infomarka i na stranim shopovima skoro iste...

nadam se da sam pomogao... {#}

15 godina

covjek pita za ps3 a ti njemu igre za xbox360 nabrajas!? da neradis ti u infomarku pa malo reklamiras :-)

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
neaktivan
Je li ovo sigurno
Ja sam kupio par igri ( za PC ) preko www.crovortex.com , odlični su i dostava im je za 5, zato ti i njih preporučam.
I'm from Hollywood

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Citat:

original su, bez brige...ali nisi uzeo u obzir da Infomark ima besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku iznad 200 kuna narudžbe, dok svijet medija naplaćuje 50 kuna dostave za sve narudžbe ispod 1000 kuna....

Ispravak netočnog navoda. dostava za igre je 10 Kn, do 3 komada.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice