Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.702.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

San Andreas nam je bio zanimljiv zato sto smo bili mladji i takav je utisak ostavio, sad kako smo malo omatoreli bilo koja igrica u tim godinama jednostavno ne moze da ostavi takav utisak pa kakva god da je....ih kako vreme leti {#}

Zato ljudi i ne pisu vise, zanimljivo je prvih par nedelja posle sve ode u zaborav....

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 1:06 (animal4444).
Moj PC  
16 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Zašto bi taj SS ili bilo koja "špekulacija" u vezi igre bila spam? Nemamo svi konzole pa da možemo igrat, ja ju još nisam niti vidio na bilo čijem PS-u, a kamoli igrao. 

15 1 hvala 1
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Inače svakih par dana Google-am gta v pc, sve konkretnije su vijesti, pa evo jednog videa. Uopće nisam slušao ovog (ili ove) sta pricaju na ovom videu, samo sam htio vidjeti o čemu se radi.

0 3 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Grand Theft Auto V
Wicked_Sick87 kaže...

wHat

sada pronašao na redditu...

Doći će i naše vreme... kako će ovo slatke muke da budu kada budemo podešavali opcije... Smanji ovo, neee smanji ono, ugasi anti-aliasing, teksture postaviu na medium... PC čari koje konzole nikada neće imati... No sve ima prednosti i mana... Ko zna zašto je to dobro...

15 godina
Comi123 kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

wHat

Doći će i naše vreme... kako će ovo slatke muke da budu kada budemo podešavali opcije... Smanji ovo, neee smanji ono, ugasi anti-aliasing, teksture postaviu na medium... PC čari koje konzole nikada neće imati... 

fala bogu da nemamo te čari

Potpis!
13 godina
odjavljen
Ezio kaže...
Comi123 kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

wHat

Doći će i naše vreme... kako će ovo slatke muke da budu kada budemo podešavali opcije... Smanji ovo, neee smanji ono, ugasi anti-aliasing, teksture postaviu na medium... PC čari koje konzole nikada neće imati... 

fala bogu da nemamo te čari

Pa rekoh ja... Sve ima svoje prednosti i mane, ali ko zna zašto je to dobro?

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

pa normalno da je pao u zaborav kad si s joystickom toliko ograničen (u gta), msm i meni bi dojadio na pcu, kad bi bilo za pc, kad bih samo držo neke dvije tipke i gledao lika kako pravi hedshotove, to mi se ne razlikuje puno od gledanja videa na ytu

btw prije nego me ščepate, igrao sam gta5 na ps3ci, jedino šta valja je voziti se naokolo, ostalo ništa, koliko god uvježbani na joysticku nema do miša

2 8 hvala 0
16 godina
Predator003 kaže...

pa normalno da je pao u zaborav kad si s joystickom toliko ograničen (u gta), msm i meni bi dojadio na pcu, kad bi bilo za pc, kad bih samo držo neke dvije tipke i gledao lika kako pravi hedshotove, to mi se ne razlikuje puno od gledanja videa na ytu

btw prije nego me ščepate, igrao sam gta5 na ps3ci, jedino šta valja je voziti se naokolo, ostalo ništa, koliko god uvježbani na joysticku nema do miša

pricaj za sebe.

12 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Predator003 kaže...

pricaj za sebe.

to što sam napisao vrijedi za sve samo neki to ne žele priznati kao 4 koji se dali ne slažem se

15 godina
Varas se da vrijedi za sve. Vrijedi za tebe i tebi slicne koji su nesposobni igrati sa gamepadom.
Potpis!
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Varas se da vrijedi za sve. Vrijedi za tebe i tebi slicne koji su nesposobni igrati sa gamepadom.

Pustimo na stranu sad koliko je tko sposoban igrati sa gamepadom, fanboyizam konzola i slično. Analog stick nikad neće biti precizniji od miša koliko god ti tvrdio suprotno.

Italian mobster shoots a lobster
17 godina

Pa ni nemora nije ovo fps, uostalom kad igras na konzoli igras protiv ljudi koje isto korsite gamepad ne mis i tipkovnicu.

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Nego, da se uključim temi.
Igrao sam nekakvih sat vremena GTA V kod frenda na PS3, malo se vozikao po gradu, palio vatru na groblju sa Trevorom i tako.
Mogu reći da mi je puno ugodnio ovakve igre igrati na PC-u sa mišem i tipkovnicom.
Drugi frend mi je danas baš naručio GTA V za XBOX360, kod njega se stalno družimo i igramo Halo, Fifu i sl. tako da ćemo vjerojatno isprobat GTA V kako treba za koji tjedan. {#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
dombak1608 kaže...

Nego, da se uključim temi.
Igrao sam nekakvih sat vremena GTA V kod frenda na PS3, malo se vozikao po gradu, palio vatru na groblju sa Trevorom i tako.
Mogu reći da mi je puno ugodnio ovakve igre igrati na PC-u sa mišem i tipkovnicom.
Drugi frend mi je danas baš naručio GTA V za XBOX360, kod njega se stalno družimo i igramo Halo, Fifu i sl. tako da ćemo vjerojatno isprobat GTA V kako treba za koji tjedan. {#}

Blago ti se, ja ga još nisam igrao. :D

Nadajmo se da ćemo moći i igrati ugodnije uskoro, na PC-u :)

13 godina
neaktivan
footballer kaže...

Ja ću definitivno napraviti prednarudžbu kad najave za PC.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Ma ja ću na Steam-u. Puno lakše.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Pa ni nemora nije ovo fps, uostalom kad igras na konzoli igras protiv ljudi koje isto korsite gamepad ne mis i tipkovnicu.

ali opet većina misija uključuje pucanje gdje ti držiš jednu tipku da cilja druga da puca i praktički gledaš video i čekaš da dođeš do auta7broda...i voziš...

s mišem i tipkovnicom je bolje igrat gta serijal, ne morate to sada priznati ali već je bila anketa mislim da je išla:  da možete igrati gta 5 na pc ili na ps3/360 na kojem bi? koliko se sjećam nije bilo glasova za konzole

pola ljudi šta sad igra na konzolama će sigurno igrati i na pcu kad izađe (bilo kupili ili "posudili" igru)

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 3:04 (Predator003).
17 godina

Pa na konzolama se isto da iskljucit auto aim pa ciljaj kolko te volja ako te to zabavlja. Igrat cu na PC-u ako izade ali ne zbog ovog tvog razloga nego cisto zbog modova kojih tu bas i nema.

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo upravo citam da su odgodili Heist DLC dok ne rijese probleme sa sugavim cheaterima.Prvo se hoce njih rijesiti pa ce se vratiti razvoju DLC-a...

Takoder je rockstar najavio da ce ih mozda protjerati iz igre.Oni koji su nekako dobili novac ce ga posve izgubiti, a oni koji su iskoristavali bugove ce mozda biti protjerani, ali nisu sigurni.

Evo ja sam 129 level i imam oko 130,000$, ukljucujuci punu garazu i veliki stan. Ne vidim poantu tog cheatanja i posjedovanja milijardu dolara.Ubije car igranja i vise nemas nikavog cilja. Ti moroni sebi kupe tenk pa se voze po mapi i raznose sve sto hoda  {#}

1 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

HAND JOBS TO COPS?? - 100 MORE Ways To Die in GTA 5 - part 3 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
footballer kaže...

Ja ću definitivno napraviti prednarudžbu kad najave za PC.

Nakon četvorke ništa unaprid, jebo ih optimizacija.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan

Vi koji imate GTA5 za xbox360, jeste probali i drugi "play disc" prebacit na HDD? Jeste uocili kakva usporavanja ili sporije ucitvanje il nesto, jer je R* naglasavao da je drugi dvd bolje ne prebacivat na HDD. Planiram to napravit pa pitam :)

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Stigao GTA na PC! {#}

Deckima svaka cast na trudu.Nevjerovatno kako dobro izgleda

3 3 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jel jos kome beskonacno loada nakon ponavljanja misije? Jedini nacin je quitat i pokrenut igru ispocetka.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

{#} GTA V Tsunami Mod

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 15:51 (coso9288).

1 1 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

STREAKING IN THE HOOD - 100 More Ways To Die in GTA 5 - Part 4 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice