Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.028.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: GTA 5
Mitsuoka kaže...

Varaš se. 04.2009.

A ono, ovisi od igre do igre... al to znači da nije savršena.

Dobro, je*iga, ali opet, odradila je svoje 4 godine evo skoro, sigurno se nisi žalio na nju tamo u 2010. godini. Ja bi vjerovatno i sad imao HD4870 da nije riknula, dobra je skroz dok bar nekako tera igre, kad prestane onda ide u zamjenu.

17 godina
GTA 5

neznam ja bas da 4890 pokrece novije igre na high, mozda novi call of duty, ali one s pravom grafikom ne bas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jok, nikad nisam bio pretjerano zadovoljan njome... @mar ETS2, Borderlands 2, BF3, Dishonored, MP3..

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 13:05 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

neznam ja bas da 4890 pokrece novije igre na high, mozda novi call of duty, ali one s pravom grafikom ne bas.

Pokreće, ja sam na svojoj 4870 recimo Max Payne 3 igrao na medium-high, ali na dx9 jer nema podršku za dx11, dirt 2, 3, F1, Battlefield 3, ne znam sve je to radilo bez problema na med-high. Al da ne idemo u totalno off topic GTA V ne znam kako bi mi radio, vjerovano na low, a možda ni tako, jer GTA igre su uvijek bile najzahtjevnije, tako da se sad i sa ovom karticom bojim kako će radit a kupio sam ju prije par tjedana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 13:09 (FrEaK94).
13 godina
neaktivan

Ja vas nekuzim, dam vam legalne i prave slike od GTA5 artworka sa mogucim release dateom, odnosno okvirno, a vi se i dalje raspravljate o optimizaciji GTA4 i tako neke stvari. Ja vas nekuzim. Dal vi cekate GTA5 ili optimizaciju same igre??

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ja vas nekuzim, dam vam legalne i prave slike od GTA5 artworka sa mogucim release dateom, odnosno okvirno, a vi se i dalje raspravljate o optimizaciji GTA4 i tako neke stvari. Ja vas nekuzim. Dal vi cekate GTA5 ili optimizaciju same igre??

dao je već netko prije tebe a i nema sta pretjerano raspravljat o tom artworku

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
GTA 5

Ja mislim da ce GTA 5 biti dosta dobro optimiziran i igriv na slabijim konfama iz razloga sto vjerujem da je i njima cilj da se sto vise proda i izbjegne iskustvo sa GTA 4.

Nego,kaj cete prvo napraviti u igri kad izadje ? Ja bi volio da vrate pljackanje trgovina/benzinskih iz Vice City,vjerujem da ce ovdje ubaciti to i sto vecoj interakciji sa okolinom.

Kad uzmes Sanchez i odes  u onaj pitoreskni krajolik i prodjiras se uff {#} 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...

što da pogadamo datum izlaska?

evo ja mislim da ce u travnju

13 godina
neaktivan

Pa znam da je postavio...al opet...na GTAForumus samo radi tih slika kako vi kazete ima 92 stranice...i to u pola dana...dok ovdje svi mrtvi hladni...

17 godina
GTA 5

i sto znace te 92 stranice? samo melju bezveze i pricaju gluposti i na kraju nece bit nista sto su ovi rekli u te 92 stranice. pricaj o cem oces samo da ima veze s gta v.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Pa znam da je postavio...al opet...na GTAForumus samo radi tih slika kako vi kazete ima 92 stranice...i to u pola dana...dok ovdje svi mrtvi hladni...

i 1000 ljud kaže istu stvar samo na drugoj stranici

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Ja mislim da ce GTA 5 biti dosta dobro optimiziran i igriv na slabijim konfama iz razloga sto vjerujem da je i njima cilj da se sto vise proda i izbjegne iskustvo sa GTA 4.

Nego,kaj cete prvo napraviti u igri kad izadje ? Ja bi volio da vrate pljackanje trgovina/benzinskih iz Vice City,vjerujem da ce ovdje ubaciti to i sto vecoj interakciji sa okolinom.

Ti misliš i krivo misliš :), i ja sam optimista i mislim da će Hrvatska izači sljedeće godine iz krize no to su samo moji snovi tako da zaboravi da ćeš sa svojom starom konfom uživati u gta 5 vrijeme ti je da kupiš novu konfu, naravno da im je stalo da što više primjeraka prodaju zato služe konzole :) a za pc ćeš ipak morati nadograditi računalo jer je gta 5 igra iz 2012-2013 a tvoja iz 2006-2008 i da rade 15 godina na optimizaciji morati ćeš kupiti novu konfu jer igrica je jednostavno zahtjevna i velika.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 14:18 (Shockwave).
17 godina
Shockwave kaže...
doky01akablava kaže...

Ti misliš i krivo misliš :), i ja sam optimista i mislim da će Hrvatska izači sljedeće godine iz krize no to su samo moji snovi tako da zaboravi da ćeš sa svojom starom konfom uživati u gta 5 vrijeme ti je da kupiš novu konfu, naravno da im je stalo da što više primjeraka prodaju zato služe konzole :) a za pc ćeš ipak morati nadograditi računalo jer je gta 5 igra iz 2012-2013 a tvoja iz 2006-2008

Realno razmisljaj i  malo zakljucujes unaprijed.
Konfiguraciju cu nadograditi svakako,GTA 5 za PC nece izaci prije sestog mjeseca 2013. tako da,samo velim,njima je u cilju da prodaju i neke igre su takodjer optimizirane i bez problema ta konfa poteze na visokim postavkama vecinu igara. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 14:18 (doky01akablava).
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
Shockwave kaže...
doky01akablava kaže...

Ti misliš i krivo misliš :), i ja sam optimista i mislim da će Hrvatska izači sljedeće godine iz krize no to su samo moji snovi tako da zaboravi da ćeš sa svojom starom konfom uživati u gta 5 vrijeme ti je da kupiš novu konfu, naravno da im je stalo da što više primjeraka prodaju zato služe konzole :) a za pc ćeš ipak morati nadograditi računalo jer je gta 5 igra iz 2012-2013 a tvoja iz 2006-2008

Realno razmisljaj i  malo zakljucujes unaprijed.
Konfiguraciju cu nadograditi svakako,GTA 5 za PC nece izaci prije sestog mjeseca 2013. tako da,samo velim,njima je u cilju da prodaju i neke igre su takodjer optimizirane i bez problema ta konfa poteze na visokim postavkama vecinu igara. 

Neke igre? ovo je gta sandbox igra i nemožeš ju uspoređivat s drugim igrama i dam se kladit u sve svoje pare da ćeš se sa svojom konfom mučiti u igranju gta 5 i sve ćeš morati staviti na very low a to onda već kvari iskustvo igranja

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
13 godina
neaktivan

Mozda PC odgoda i bude kao za GTA4, a mozda i bude nesto u stilu Max paynea 3, samo recimo razmak 3 mj...

Onaj tip sa onim rotvajlerom na lancu i palicom mi izgleda predobar. Ali nije on jedini na coveru. Moze bit da ce bit cak 3 igriva liga. Otac i dva sina. Mozda ce se moc igrat i odjednom sa svima troje, odnosno radit misiju sa sa svih troje, lokalno ili preko interneta, sta daje jednu novu dimenziju. Isto tako psi u igri...to mi zvuci jako dobro...nadam se da su stavili i macke:) Zamislite si situaciju ganjaju vas panduri i trcite po dvoristima kad uletite u jedno preko ograde a tamo vas ceka "ljuti" pas...Pa ajde bjezat od policije i bjesnog psa...

Ili se šetat gradom kao lik na artworku sa rotvjalerom na lancu:)

17 godina
GTA 5

Shockwave daj molim te citaj sto pisem,do sestog mjeseca cu sigurno uraditi upgrade da mogu pokretati GTA V barem na medium,ali eto *ebo ma svako vratiti cu ove komponente sto imam i probati  s njima zaigrati pa da vidim tvoja nagadjanja.
BF3 ide na medium-high bez problema koja je dosta zahtjevna igra tako da okladio bi se GTA V ce raditi na low postavkama barem...

necu vise o tome raspravljati jer je besmisleno,ti ces udarati po svome i svojim nagadjanjima/teorijama,a ja po svome i to nikuda ne vodi... 

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...

Mozda PC odgoda i bude kao za GTA4, a mozda i bude nesto u stilu Max paynea 3, samo recimo razmak 3 mj...

Onaj tip sa onim rotvajlerom na lancu i palicom mi izgleda predobar. Ali nije on jedini na coveru. Moze bit da ce bit cak 3 igriva liga. Otac i dva sina. Mozda ce se moc igrat i odjednom sa svima troje, odnosno radit misiju sa sa svih troje, lokalno ili preko interneta, sta daje jednu novu dimenziju. Isto tako psi u igri...to mi zvuci jako dobro...nadam se da su stavili i macke:) Zamislite si situaciju ganjaju vas panduri i trcite po dvoristima kad uletite u jedno preko ograde a tamo vas ceka "ljuti" pas...Pa ajde bjezat od policije i bjesnog psa...

Ili se šetat gradom kao lik na artworku sa rotvjalerom na lancu:)

nije li u slucaju max paynea bilo 15 dana razlike? i odma su ju najavili za pc. znaci odma su rekli igra izlazi za konzole i pc sto ovdje nece bit slucaj.

13 godina
neaktivan

R* sa svog newswirea-a brisu i baniraju sve ljude koji postaju bilo kakvu sliku iz onog "procurjelog" artworka...Izgleda da su svi dobili bukvicu jutros...pa su frustracije krenule na ljudima koji im pišu tamo :)) To je jos jedan dokaz da su artworkovi pravi, jer R* nikad, al bas nikad nije bio takav. Da je banirao, brisao postove i prijetio ljudima da ce ih banirat "zauvijek" ukoliko budu ista postavili :)

14 godina
protjeran
GTA 5

http://www.hcl.hr/vijesti-gta-5-izlazi-u-proljece-ali-samo-za-konzole-7438-27.html

ko nije vidio clanak neka procita, vidim neko je stavio slike prije, ali ne clanak

===============================================================
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 18:58 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Nadam se da nije istina, al' i da je nebi čudilo.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Shockwave kaže...
doky01akablava kaže...

Ti misliš i krivo misliš :), i ja sam optimista i mislim da će Hrvatska izači sljedeće godine iz krize no to su samo moji snovi tako da zaboravi da ćeš sa svojom starom konfom uživati u gta 5 vrijeme ti je da kupiš novu konfu, naravno da im je stalo da što više primjeraka prodaju zato služe konzole :) a za pc ćeš ipak morati nadograditi računalo jer je gta 5 igra iz 2012-2013 a tvoja iz 2006-2008 i da rade 15 godina na optimizaciji morati ćeš kupiti novu konfu jer igrica je jednostavno zahtjevna i velika.

Njegova kartica je iz 2008 god....

Ne mozes to znati, a ne moze niti on (kao niti ja ali gledam na to logicki).... ali 50:50 ste jedan i drugi (mozda malo vise on), a reci cu ti i zasto jer je poprilicno jednostavno:

1. Apsolutno se isto govorilo za Max Payne 3 i L.A. Noire, a jedna i druga bolje rade nego GTA IV.... na konzolama se GTA IV dobro vrti za low-med detalje (koliko vec) i to na PS3: 1152x640 (QAA), a na Xbox 360: 1280x720 (2xAA).

Zahtjeve za Max Payne 3 sam prakticki predvidio jer sam cijelo vrijeme govorio da ce vjerojatno biti DX 9 i da nema razloga da ne vude, a tako je i bilo... igra uopce nije zahtjevna cak niti na vecim detaljima i DX 11 itd, a nije niti L.A. Noire.

2. GTA IV je izasao za PS3 i Xbox 360, GTA V ce takoder izaci za PS3 i Xbox 360 i sto tu nije jasno? (nece za next gen konzole), nadam se da znas sto se krije ispod haube "current gen konzola".......

Po svakoj logici, naravno, ako ocekujemo da ce biti koliko-toliko normalno optimizirana, on bi trebao vrititi igru barem na pristojnom FPS-u i bar med detaljima (ofc da nece moci na maxed out i tomu slicno) ali nema razloga zasto nebi mogao ako ce biti optimizirana. Jedino sto je bitno za pokretanje igara je GPU odnosno shaderi i nista drugo jer i jednojezgreni procesori mogu pokretati nove igre...

Konzole su danas slabije i od mnogih low end konfiguracija, GPU im je iz 2005/06 god odnosno cusstom nVidia 7800 i ATI X1800 serija, on ima HD4850 koja je osjetno bolja/brza, daleko vise VRAM-a itd ..... ako pak ocekujes neoptimizaciju i minimum DX 11 npr. onda on nece niti moci pokrenuti jer mu je grafa DX 10 i vjerojatno ce mnogi morati mijenjati GPU-e....

Ugl, ono sto zelim reci.... ako igra nece podrzavati DX 9 (ili barem DX 10) onda je to definitivno R*-ova krivica i lijenost odnosno u tom slucaju im nije stalo do PC-a, tada to nece biti opravdanje jer ce PC verzija ocito biti port sa konzola. (na kraju krajeva, vise-manje sve PC igre su port sa Xbox 360 konzole..... dobri i losi portovi).

EDIT: eh da, jos bih citirao ovo: "naravno da im je stalo da što više primjeraka prodaju zato služe konzole"

Konzole kazes... eh, ne bih se bas slozio jer da je tako, L.A. Noire nebi bio DX 9, MP3 bi vec bio samo DX 11, a ne DX 9, DX 10 i DX 11..... daj malo pogledaj na Steamu npr. one grafove i pogledaj na kakvim kantama i rezama se ljudi igraju, e vidis, to je i car PC-a odnosno prednost nad konzolama (mozes igrati sa jeftinim i sa brutalno skupim hardverom odnosno sam si biras kako i na cemu ces igrati). Nitko ne govori da igra nece biti zahtjevna na najvecim detaljima i sl.... da, mogla bi biti jer to u neku ruku i ocekujemo jer bi to bio pravi PC port ali uz uvjet da ce ta zahtjevnost biti opravdana (drasticno bolji detalji i sl). Tako npr. Witcher 2 i ubersampling... to je fail, sa ukljucenim ubersamplingom igra izgleda mizerno bolje, a imas gotovo duplo manje FPS-a, ako ce R* slijediti taj primjer: pisi propalo.

BTW, arhivirat cu si ovo: "okladio bi se GTA V ce raditi na low postavkama barem..."  by @doky01akablava, vidjet cemo tko ce biti u pravu....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 0:27 (lovac82).
14 godina
protjeran
GTA 5

Ako netko ima sumnje da bi igra mogla izac na pc, nego pogleda prvi post ove teme i vidjet ce da ce izac jer tako uvijek foliraju sa svim nastavcima, nadam se samo da nece puno kasnit.

===============================================================
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra ce sigurno izaci za PC, to vecina zna, samo ce kasnit 100%

dzix
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 20:36 (dzelo).
17 godina
GTA 5

o kasnjenju uopce ne treba raspravljat jer kasnit ce, pa max payne koji je najavljen za pc, kasnio je, 15 dana, ali je. mislim da ce gta v na pc negdje na jesen.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

bilo bi super da kasni kao max payne zato što je pc verzija bila dobar port a za razliku od gta 4 koji je kasno dosta a bio užasan port 

0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

GS News - GTA V posters show spring 2013 release?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Asterix kaže...

GS News - GTA V posters show spring 2013 release?

Al je gadna ova "voditeljica"...GS se tek sad sjetio te novosti o kojoj cijeli svijet zna vec dva dana tako rec:)

Bilo kako bilo..ocekuje nas fešta 8.11.2012 :) A mozda i prije ako nam R* priprema nešto :))

17 godina
GTA 5

Tko misli isto sto i ja? igra izlazi 24.05.2013 god za PS3 i Xbox 360 na rodendan Sam Housera kada ce napuniti 40 god, cak i u zadnjoj misiji igre "GTA IV: Ballad of gay Tony" stoji broj: 24051972 odnosno datum rodenja Sam Housera, a na GTA V taileru se vidi: "We aim not to lose it", "For Sale" i pise 24.05.

Seems legit...... R* je uvijek imao Easter Eggove (pa cak i Max Payne serijal, ne samo GTA).

klik

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 0:49 (lovac82).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Tko misli isto sto i ja? igra izlazi 24.05.2013 god za PS3 i Xbox 360 na rodendan Sam Housera kada ce napuniti 40 god, cak i u zadnjoj misiji igre "GTA IV: Ballad of gay Tony" stoji broj: 24051972 odnosno datum rodenja Sam Housera, a na GTA V taileru se vidi: "We aim not to lose it", "For Sale" i pise 24.05.

Seems legit...... R* je uvijek imao Easter Eggove (pa cak i Max Payne serijal, ne samo GTA).

klik

To sam odavno "otkrio"...ovo "We aim not to lose it" bi se moglo odnosit na to da se nadaju i da ce pokusat ne promasit taj datum izlaska...znaci da ce se potrudit i da nece bit odgoda...

17 godina
GTA 5

Da, to se davno znalo ali sada smo dobili jednu novu potvrdu jer na novim leakanim plakatima stoji "Spring" sto se podudara sa 24.05, odnosno sada u prijevodu mozemo jos vise biti sigurni kada ce igra doci....

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice