Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.780.388
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: GTA 5
Cromaki kaže...

Predložio bi moderatoru da privremeno locka temu jer se pretvara u spam i off-topic.

System requirementsa još nema, i nikoga nije briga hoćete li igrati na low ili high !

I kad bude, za qurac je. 

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

treba napravit da kad izades iz auta i ostavis upaljena svijetla ili muziku i odes spremit igru(pa se vrijeme za 6 sati pomakne) da se akumulator istrosi...to bi bilo realno

tako da kad oni supci policijski ostave rotirke upaljene i nakon nekog vremena te pocnu lovit da im auto ne moze upalit hahaha

bilo bi najbolje kad bi u igri morali spavat 9 sati il da možeš doživjet srčani udar i umrijet i više nikad zaigrat igru....

PRODAJEM AJVAR
15 godina
GTA 5

sad vec silujes ionako silovan post

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

sad vec silujes ionako silovan post

znam :D

PRODAJEM AJVAR
14 godina
neaktivan
GTA 5

Što kažete da bi se dodala mogućnost zaustavljanja ljudi policijskim vozilom, odnosno da policija tu i tamo kontrolira? Ili neka opcija predaje, jer ovako viču na razglas kad imaš 2 ili više zvjezdica nešto tipa "Stop the vehicle with hands on head"- nešto tog tipa, nije doslovno, nemojte me na riječ. E sad kad se ja zaustavim gađaju me svim silama i ubiju me i ja postanem agresivan i idem igrat ispočetka da ubijem prvog policajca kojeg vidim. Ono agresivni, pa je i igrač agresivan. I gađaju me kad sam mrtav, gdje im je moral? I pregaze 20 pješaka i nikome ništ...

Nemojte lock, tema nek bude za razgovor što bi voljeli vidjeti u GTA V, sve lockate bezveze.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sylar951 kaže...
Kralj Situacije kaže...

Sad će još malo da GTA 5 obori rekord u neoptimiziranosti.....................trenutni rekord u Ginisovoj knjigi rekorda tu nezavidnu titulu drži GTA 4 hehe

mislim da titulu ipak drži Arma 2 pa onda odmah iza je GTA4...

Cromaki kaže...

Predložio bi moderatoru da privremeno locka temu jer se pretvara u spam i off-topic.

System requirementsa još nema, i nikoga nije briga hoćete li igrati na low ili high !

Ako imate kakvu novu vijest koja je zanimljiva, napišite ju i komentirajte njen sadržaj, sve ostalo je suvišno.

mene boga mi jest briga dali ću moći igrati na high postavkama i kakav hardware je potreban za to...

nemoj bezveze da se praviš pametan i lupetaš... ova tema i jest tu da se raspravlja i da se predpostavlja budući da još nema nikakvih konkretnih informacija...

pa normalno da ćeš naići i na pokoju glupost ali to je forum... ako ti se ne sviđa, nemoj da čitaš postove ovdje..

rađe ću čitati ove gore kako raspravljaju o benzinu u GTA5 nego tvoj umišljeni post kako nikoga nije briga dal ću igrat na high ili low...

Upravo tako, znači po nekim "mudracima" off topic je kad se u temi o GTA 5 raspravlja o neoptimiziranosti za GTA5  te pretpostavkama o system requirements o GTA 5.........da u pravu si Cromaki, to nema nikakve veze sa GTA 5

16 godina
Diplomirani pješak kaže...

Što kažete da bi se dodala mogućnost zaustavljanja ljudi policijskim vozilom, odnosno da policija tu i tamo kontrolira? Ili neka opcija predaje, jer ovako viču na razglas kad imaš 2 ili više zvjezdica nešto tipa "Stop the vehicle with hands on head"- nešto tog tipa, nije doslovno, nemojte me na riječ. E sad kad se ja zaustavim gađaju me svim silama i ubiju me i ja postanem agresivan i idem igrat ispočetka da ubijem prvog policajca kojeg vidim. Ono agresivni, pa je i igrač agresivan. I gađaju me kad sam mrtav, gdje im je moral? I pregaze 20 pješaka i nikome ništ...

Nemojte lock, tema nek bude za razgovor što bi voljeli vidjeti u GTA V, sve lockate bezveze.

da bilo bi dobro da dok vozis po cesti vidis da policija zaustavlja ljude, tako nesto slicno je bilo u mafiji 2 tj kad je netko izazvo sudar dosla je policija i naplatila kaznu ili uhitila. recimo i gta iv su bile fore tipa da policijski auto stoji na pocetku jednog mosta i valjda kontrolira promet ili nekad kad sam vozio vidio sam da policajac stoji pokraj covjeka koji otvara gepek i kopa po njema pa je valjda pretrazivo auto.

16 godina
GTA 5

Koje vi imate ideje i inovacije za uvesti u igru.Tehnicki gledano,ne bi bilo moguce sve to implementirati,a i bilo bi prigovora,uvijek bi postojali oni kojima se to ne svidja.

I ovako ce igra biti epska,sto po grafici sto po gameplayu sto po velicini i mogucnostima. 

:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

iMDB Ne laže. . .

UK  2012 

USA 15 October 2012 

Japan 26 March 2013



0 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTML5 kaže...

iMDB Ne laže. . .

UK  2012 

USA 15 October 2012 

Japan 26 March 2013

laže:D

15 godina
neaktivan
GTA 5

Nema šanse da izađe u 2012 godini.Pogledaj kolko su marketinški bili aktivni za Max Payne 3. Nema rijeći od GTA V a i dobili smo informacije na kapaljku.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
mar123 kaže...

onda je i glupo krast aute i ubijat ljude u GTA igrama,ovo nije NFS da ima neki cilj...

svako radi šta hoće i šta nemože radit u pravom svijetu,ti očito neznaš kolko je zabavan GTA ako igraš samo misije u govoriš da su modovi gluposti.

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 21:00 (luka94).
16 godina
GTA 5

Pa normalno je kada imas vise zvjezdica/zlocina da ce pucati po tebi, ako imas malo i ako ti dodu iza leda i sl. onda cete pokusati uhititi.... ali opet se mozete izvuci, samo trebate pritiskati tipku space cini mi se ili sto vec, ne sjecam se (ne pamtim kad su me uhitili zadnji put)...

Sumnjam da ce igra izaci prije 2013 jer imaju u planu DLC-ove za Max Payne 3. Oni brojevi/datum na traileru: "24.05" bi mogli biti istiniti (2013 god), al ako ce kasniti za PC pola godine kao inace, onda ce to biti Q4 2013 :S. Sto se tice ovog SS-a iznad sto je netko postavio (facebook link) lol, odmah mi upada u oci ono: "HDTV Support....", to se nikada nije navodilo u sistemskim zahtjevima, jos je tesko povjerovati da ce igra doci u isto vrijeme paralelno na svim platformama.

BTW svi "lazu" i igraju se s tim brojkama..... pa uvijek su to radili, IMDb nije nikakva iznimka s godinama, npr. neki drugi za nove igre (najavljene) dosta puta stave cijenu od 100 $ pa se to nikada ne obistini.

www.esrb.org ne laze, ako tamo vidite igru, znajte da ce izaci za par mjeseci....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 21:15 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

vidim da niste spomenuli mogućnost koja se pojavljuje i u mafiji 2 i djelomično u GTAIV... radi se o čistoći auta.. {#}

u mafiji 2 bilo je fora kada ti se auto polako prlja, poprima prašinu ili snijeg kada je zima... pa onda kada ideš da ga popravljaš automatski ga i "opereš"..

u GTAIV postoje auto praone ali nikada nisam vidio smisla u njima jer se tamo auto baš i ne prlja... ili sam ja ćorav... uglavnom, u mafiji 2 su puno bolje to izveli..

možda da to uvedu (dovedu do isticaja) i u GTA petici...

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 21:27 (sylar951).
Moj PC  
8 1 hvala 0
14 godina
sylar951 kaže...

vidim da niste spomenuli mogućnost koja se pojavljuje i u mafiji 2 i djelomično u GTAIV... radi se o čistoći auta.. {#}

u mafiji 2 bilo je fora kada ti se auto polako prlja, poprima prašinu ili snijeg kada je zima... pa onda kada ideš da ga popravljaš automatski ga i "opereš"..

u GTAIV postoje auto praone ali nikada nisam vidio smisla u njima jer se tamo auto baš i ne prlja... ili sam ja ćorav... uglavnom, u mafiji 2 su puno bolje to izveli..

ćorav si {#}

to kad se vozis po pjesku brzo i to onda ti se zna zaprljat 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
GTA 5
Jos u nijednom nastavku nisi mogao uredjivat/prefarbat policijski auto ili kola hitne pomoci, sto nebi bilo lose ;)
All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
sylar951 kaže...

ćorav si {#}

to kad se vozis po pjesku brzo i to onda ti se zna zaprljat 

Točno, kao i kad se prevrneš pa ostaju tragovi od klizanja po krovu, od trave, asfalta, krv ljudi itd.

Diplomirani pješak kaže...
Jos u nijednom nastavku nisi mogao uredjivat/prefarbat policijski auto ili kola hitne pomoci, sto nebi bilo lose ;)

Trainer si stavi i to je to. Ja sam recimo stavio generičke(bez licence, kao i u GTA 4) nove aute/kamione za policiju, hitnu i vatrogasce, pa dosta dobro izgleda, bacit ću slike u temu Screenshotovi.

13 godina
neaktivan

Trebali bi unaprijedit ostecenja auta, da se auto doslovno moze prepolovit...jer u GTA4 koliko god ga pokusali unistit, on se samo udubljuje i nakraju postane kutija šibica...ali i dalje u komadu...

Trebali bi stavit da zadnji dio auta moze se totalno odlomit, prednji dio sa motorm, uglavnom da se auto doslovno moze na komade prepolovit do neprepoznatljivosti...

15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Trebali bi unaprijedit ostecenja auta, da se auto doslovno moze prepolovit...jer u GTA4 koliko god ga pokusali unistit, on se samo udubljuje i nakraju postane kutija šibica...ali i dalje u komadu...

Trebali bi stavit da zadnji dio auta moze se totalno odlomit, prednji dio sa motorm, uglavnom da se auto doslovno moze na komade prepolovit do neprepoznatljivosti...

Ma samo nek mi daju motornu pilu da ga ja malo preuredim.{#}

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
TheDarkSide kaže...

to je neralno kad si cuo da se auto u sudaru prepolovio?

14 godina
protjeran
zelenbic kaže...
TheDarkSide kaže...

nisu navedene okolnosti

LooooooL
14 godina
MARKOcVp kaže...
zelenbic kaže...
TheDarkSide kaže...

nisu navedene okolnosti

bilo bi dobro da imas motorku pa sa njom prepolovit i vozit samo prednji dio  {#}

17 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

...

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
neaktivan
GTA 5

ja bi volio da ljudi hodaju po ulicama, jedu nesto, pricju na telefon, prave razne geste, na pocetku ti se kao smiju jer si siromašan a kasnije se boja malo i tako...i volio bi jako ja igra bude super jaka.

SINIŠA VUCO
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
GTA 5

Pa u svim gta serijalima su te se ljudi bojali :). Samo počneš pucati i da vidiš panike.

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Pa u svim gta serijalima su te se ljudi bojali :). Samo počneš pucati i da vidiš panike.

Nije to to. Dobro kaže čovjek, bilo bi lijepo da tvoje radnje imaju malo više utjecaja na svijet oko tebe.

To je jedan od čestih nedostataka u mnogim sandbox igrama, ne samo u GTA. Bio ti na kraju igre poznati psihopat, mafijaš, heroj koji je ubio 30m visoko čudovište ili nešto drugo NPC-evi se prema tebi odnose kao da si nitko i ništa.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 17:04 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan

Zelembic, koliko imaš godina? jesi ikad vidio u živo sudar? Ja jesam, i doslovno sam vidio da se ford karavan ispred mene prepolovio...hauba i motor su se "odsjekli" od kabine...od siline udarca motor je izletio skupa sa nosačima iu haube jedno 5-6 metara ispred...to je bila scena za zapamtit..

Ja ne trazim takve stvari baš u GTA, al da se ono barem moze prepolovit, a sad dal motor izleti ili ne to me ne dira toliko...

16 godina
TheDarkSide kaže...

Zelembic, koliko imaš godina? jesi ikad vidio u živo sudar? Ja jesam, i doslovno sam vidio da se ford karavan ispred mene prepolovio...hauba i motor su se "odsjekli" od kabine...od siline udarca motor je izletio skupa sa nosačima iu haube jedno 5-6 metara ispred...to je bila scena za zapamtit..

Ja ne trazim takve stvari baš u GTA, al da se ono barem moze prepolovit, a sad dal motor izleti ili ne to me ne dira toliko...

ma pusti njega i njegova razmisljanja...dobro da nije rekao tko je vidio poginuti u sudaru lol

auti se u nekim sudarima doslovno skupe kao da ih je ona preša stisnula...

trebali bi i to uvesti,da nekada sudar moze znaci trenutnu smrt jer je to realnost ...

ne da ti pri 200 km/h zakocis u 20 metara tj.ako ne samo izletis kroz staklo ...

13 godina
neaktivan

Ma u gta ima to da se metal savija i skupi, al kad dobro izlupas auto, ili recimo uzmes hammer ili kakav kamion pa se zabijaš u auto koj je pored zida ili nečeg tvrdog...

Al da se auto moze prepolovit, e to bi bio vrhunac vec ionako super ostecenja i fizike auta u GTA4.

16 godina
doky01akablava kaže...
TheDarkSide kaže...

ma pusti njega i njegova razmisljanja...dobro da nije rekao tko je vidio poginuti u sudaru lol

auti se u nekim sudarima doslovno skupe kao da ih je ona preša stisnula...

trebali bi i to uvesti,da nekada sudar moze znaci trenutnu smrt jer je to realnost ...

ne da ti pri 200 km/h zakocis u 20 metara tj.ako ne samo izletis kroz staklo ...

To bi bilo užasno. Ja u GTA-u želim bezglavu jurnjavu. Bolje da ne ubacuju takve stvari u igru nego da to ostave modderima i svi sretni.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice