Zelembic, koliko imaš godina? jesi ikad vidio u živo sudar? Ja jesam, i doslovno sam vidio da se ford karavan ispred mene prepolovio...hauba i motor su se "odsjekli" od kabine...od siline udarca motor je izletio skupa sa nosačima iu haube jedno 5-6 metara ispred...to je bila scena za zapamtit..
Ja ne trazim takve stvari baš u GTA, al da se ono barem moze prepolovit, a sad dal motor izleti ili ne to me ne dira toliko...
ma pusti njega i njegova razmisljanja...dobro da nije rekao tko je vidio poginuti u sudaru lol
auti se u nekim sudarima doslovno skupe kao da ih je ona preša stisnula...
trebali bi i to uvesti,da nekada sudar moze znaci trenutnu smrt jer je to realnost ...
ne da ti pri 200 km/h zakocis u 20 metara tj.ako ne samo izletis kroz staklo ...
To bi bilo užasno. Ja u GTA-u želim bezglavu jurnjavu. Bolje da ne ubacuju takve stvari u igru nego da to ostave modderima i svi sretni.
da,pa opet nije bila bezglava jurnjava u GTA 4...mogao si izletiti kroz staklo ili pasti prilikom udara motorom u automobil...
jednostavno,naprave da odaberes odmah na pocetku,realistic or fun,ali sumnjam :/