PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.362.511
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
12 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Naravno, kupiš i igraš.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
tomislavivic kaže...
Jel se zna hoće li ovaj novi ufc izaći na ps3..?? I da li neko zna jel moguce spojiti ps3 s monitorom koji nema hdmi utor(Dell u2312hm)..?? Jel bi radilo prek onog hdmi-dvi kabla..??

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/tutorial-spajanje-ps3-monitor/52861.aspx sve je objasnjeno tu...

17 godina
tomislavivic kaže...
Jel se zna hoće li ovaj novi ufc izaći na ps3..?? I da li neko zna jel moguce spojiti ps3 s monitorom koji nema hdmi utor(Dell u2312hm)..?? Jel bi radilo prek onog hdmi-dvi kabla..??

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&sku=320-2807&~bk=gr:ProductRec_default,g:RecentPopular,rk:&~ck=bnpd&~lt=popup&~tab=specstab

Ako je to ovaj, da, radit će. Bitno je da podržava HDCP, a to ovaj podržava. 

totus mundus agit histrionem
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Stavio sam na njuškalo Playstation 3 500Gb star dva mjeseca u savršenom stanju + Hitman Absolution za 1600kn.

Jel to dobra cijena?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
branchonelli kaže...

Stavio sam na njuškalo Playstation 3 500Gb star dva mjeseca u savršenom stanju + Hitman Absolution za 1600kn.

Jel to dobra cijena?

je je, čak i dosta jeftina, jel to ultra slim ili?

11 godina
protjeran
HDesignz kaže...

Je, kupljen u sophoslabu.

13 godina
neaktivan
branchonelli kaže...
HDesignz kaže...

Je, kupljen u sophoslabu.

stavi čak 1800 pa po potrebi spuštaj niže, ovako će ti još niže spuštat cijenu a nema smisla, no ipak živimo u RH pa ono :)

11 godina
protjeran
HDesignz kaže...

stavi čak 1800 pa po potrebi spuštaj niže, ovako će ti još niže spuštat cijenu a nema smisla, no ipak živimo u RH pa ono :)

Strašno haha, već dobivam ponude jel može za 1200kn... {#}

Ma stavio sam 1600, al neću ni lipu spustiti. Valjda ću ga prodat kroz par dana.

13 godina
neaktivan
branchonelli kaže...
HDesignz kaže...

Ma stavio sam 1600, al neću ni lipu spustiti. Valjda ću ga prodat kroz par dana.

eto rekoh ti....živimo u RH, dobro je da nisi dobio ponudu može prase za plejku :)

13 godina
branchonelli kaže...
HDesignz kaže...

http://playgame.biz/product_info.php?products_id=5782

Evo ti ga tu po 1500kn... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

tesko da ces ga prodat kroz par dana jel svi gledaju sto jeftinije uzet plejku a ima stvarno odlicnih ponuda  ja sam dobio slim model 1600 sa 2 kontrolera star 2 mjeseca i par igrica i neki dodatni kablovi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Izgleda da neznaš preračunavati eure u kune. 210 eura je točno 1600kn prema današnjem tečaju.

Ja ga proadjem u Zagrebu, a ti mi pokazuješ kako u Sloveniji ima jeftinijih. Šta misliš koliko košta put Slovenije? Dobro nisi link iz Amerike stavio, znam i ja da su tamo još jeftiniji..

p.s Ja još dajem igru uz njega koja inače košta 250kn

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 22:36 (branchonelli).
13 godina
branchonelli kaže...
SimeKZ kaže...

Izgleda da neznaš preračunavati eure u kune. 210 eura je točno 1600kn prema današnjem tečaju.

Ja ga proadjem u Zagrebu, a ti mi pokazuješ kako u Sloveniji ima jeftinijih. Šta misliš koliko košta put Slovenije? Dobro nisi link iz Amerike stavio, znam i ja da su tamo još jeftiniji..

p.s Ja još dajem igru uz njega koja inače košta 250kn

Sta ti ne znas citat da je postarina besplatna ? A i posvrljaj si Austrija, Njemacka... takoder salju besplatno ovdje a jeftinije od tog tvojega. A mislis da svi zele tu igru ? Zato i je njuskalo puno takvih ko ti sta lupaju cijene konzolama koda su od zlata.

11 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Sta ti ne znas citat da je postarina besplatna ? A i posvrljaj si Austrija, Njemacka... takoder salju besplatno ovdje a jeftinije od tog tvojega. A mislis da svi zele tu igru ? Zato i je njuskalo puno takvih ko ti sta lupaju cijene konzolama koda su od zlata.

Ja prodajem plejku u Hrvatskoj, a ne u Njemačkoj. Kad kupiš u Njemačkoj čekaš ga bar tjedan dana, ako se pokvari nešto u Zagrebu možeš popravit za 1 dan, a do Njemačke dok pošalješ, dok poprave i vrate prođe mjesec dana... Većini ljudi se neda zajebavat s tim, kad može imat danas playstation.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 23:37 (branchonelli).
13 godina
odjavljen
branchonelli kaže...
SimeKZ kaže...

Ja prodajem plejku u Hrvatskoj, a ne u Njemačkoj. Kad kupiš u Njemačkoj čekaš ga bar tjedan dana, ako se pokvari nešto u Zagrebu možeš popravit za 1 dan, a do Njemačke dok pošalješ, dok poprave i vrate prođe mjesec dana... Većini ljudi se neda zajebavat s tim, kad može imat danas playstation.

garancija iz njemacke vrijedi i u hrvatskoj 

11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Dobro šta vi predlažete da ga besplatno dam? U Hrvatskoj ovaj model najjeftinije možeš za 2000kn nać nov. A ovaj je praktično nov.

Za koju cijenu bi ga vi prodavali?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
branchonelli kaže...

Dobro šta vi predlažete da ga besplatno dam? U Hrvatskoj ovaj model najjeftinije možeš za 2000kn nać nov. A ovaj je praktično nov.

drži se one cijene što sam ti rekao i ne slušaj ove ;)

13 godina
odjavljen
branchonelli kaže...

naravno da ne 
stavi cijenu kakvu hoces

IMO cijena je ok

ja samo velim da ne moras slat u njemacku konzolu na popravak  

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 23:56 (Arnold Layne).
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ovo vezano za servis konzole koja je kupljena u inzouemstvu htio bih čuti iz prve ruke. poznavajući naše trgovine i servisere ne bih se čudio da ti kazu da šaljes konzolu tamo gdje si kupio. 

@branchonelli

cijena je ok. neki ljudi bi prigovarali da im konzolu daš besplatno i još uz to pokloniš svojih 1600kn. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
iberlauf kaže...

@branchonelli

cijena je ok. neki ljudi bi prigovarali da im konzolu daš besplatno i još uz to pokloniš svojih 1600kn. 

Ja prvi. {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav svima imam dva pitanja ako moze odgovor prvo je da me nece spojit na psn pisu mi neki brojevi ima li lijeka za to a drugo je koji program se instalira protiv pregrijavanja konzole?Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 16:04 (plejka3).

0 0 hvala 0
12 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Još da si napisao koji brojevi možda bi ti netko nešto i odgovorio.

Nema nikakvog programa za pregrijavanja, odkud ti to?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Procito negdje u oglasima za taj program nema veze...broj koji pise je 8002A224

0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Bok svima {#}

uštedio sam nešto love i planirao sam si za Božić uzeti ps3...našao sam u linksu ps3 ultra slim 12gb, zanima me da li se njega može modificirati (pošto sam čuo da se ne mogu svi noviji modeli modificirati)  te koliko bi došlo modificiranje?

0 0 hvala 0
12 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Konzola je modificirana i baniran si ?

http://psx-scene.com/forums/f118/error-8002a224-116516/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav!

Imam jedan problem pa molim pomoć!

Igrao sam ps3 i usred igre,plejka se ugasila i počela žmigat crvena lampica.

Sa kontrolerom nisam mogao ništa,ali sam je na konzoli ugasio,i crvena lampica je svjetlila kao kad je konzola ugašena.

Čim je idem paliti na konzoli,čuje se onaj zvuk paljenja,na trenutak se upali plavo i zeleno svjetlo,i ponovo se ugasi i ponovo lampica žmiga.

Probao sam vaditi igru,ali ne ide.

Probao sam vaditi iz struje,i ponovo paliti ali uvijek isto.

Nešto je definitivno otišlo.

Dali se neko susreo sa tim problemom i šta bi to moglo biti?
Hvala unapred na pomoći.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pozdrav! 

nadam se da mi neko može pomoći. imam rogero 4.46 i multiman 4.46 i skinuo sam prije nesto vremena the last of us (33 gb) i sa spliterom4g prebacio na externi hd koji je u fat 32  i kada sam pokrenuo u multimanu trazilo je da 10gb prebaci na interni pretpostavljam taj fajl koji sam splitao . uglavnom ponestalo mi je prostora pa me zanima kako da obrisem to sa internog hdd a da igrica ostane na eksternom?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
matrix000 kaže...

pozdrav! 

nadam se da mi neko može pomoći. imam rogero 4.46 i multiman 4.46 i skinuo sam prije nesto vremena the last of us (33 gb) i sa spliterom4g prebacio na externi hd koji je u fat 32  i kada sam pokrenuo u multimanu trazilo je da 10gb prebaci na interni pretpostavljam taj fajl koji sam splitao . uglavnom ponestalo mi je prostora pa me zanima kako da obrisem to sa internog hdd a da igrica ostane na eksternom?

nikako{#}

13 godina
elva1 kaže...

Pozdrav!

Imam jedan problem pa molim pomoć!

Igrao sam ps3 i usred igre,plejka se ugasila i počela žmigat crvena lampica.

Sa kontrolerom nisam mogao ništa,ali sam je na konzoli ugasio,i crvena lampica je svjetlila kao kad je konzola ugašena.

Čim je idem paliti na konzoli,čuje se onaj zvuk paljenja,na trenutak se upali plavo i zeleno svjetlo,i ponovo se ugasi i ponovo lampica žmiga.

Probao sam vaditi igru,ali ne ide.

Probao sam vaditi iz struje,i ponovo paliti ali uvijek isto.

Nešto je definitivno otišlo.

Dali se neko susreo sa tim problemom i šta bi to moglo biti?
Hvala unapred na pomoći.

Red Light of Death. Pogledaj na youtubu kako popraviti ako ti se da zezat s tim.

11 godina
neaktivan
Syke kaže...

Konzola je modificirana i baniran si ?

http://psx-scene.com/forums/f118/error-8002a224-116516/

Sigurno cim to pise,takvu sam je kupio i nov sam u svemu ovome najbolje se ne razumijem...isplati li  mi se zezat sa tim unbanom?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice