To sam radil još prije prije,dok sam tek počel...Ostavil sam se tutoriala...Sad experimentiram
Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 610.139
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj prvi mi djeluje nekako isprazno i nepovezano. Ovo gore na crvenoj maski što je "pošarano" hmm... probaj to malo bolje i neku bolju pozadinu. Drugi rad i nije loš samo opet kao i na prvom ovo "šaranje2 si morao bolje uklopiti! Ocjena od 1-5: -3.
Ne brini svakim danom češ biti sve bolji i bolji, samo pročitaj koji tutorijal i puno rada s PS-om i napredak će se sigurno vidjeti!
Mene zanima koji vi imate photoshop.
Ja imam Adobe Photoshop 7.0,kaj mislite o njemu?
Ja imam Adobe Photoshop 7.0,kaj mislite o njemu?
Ja imam CS3 Extended i zadovoljan sam..CS4 je po meni prezahtjevan i nije za amatere.
Sad sam instaliral Paint.NET.Je on sličan Photoshopu?
Zna možda neko za kaj služi program Macromedia Fireworks 8?

vektorska obrada slika.
Ovaj prvi mi djeluje nekako isprazno i nepovezano. Ovo gore na crvenoj maski što je "pošarano" hmm... probaj to malo bolje i neku bolju pozadinu. Drugi rad i nije loš samo opet kao i na prvom ovo "šaranje2 si morao bolje uklopiti! Ocjena od 1-5: -3.
Ne brini svakim danom češ biti sve bolji i bolji, samo pročitaj koji tutorijal i puno rada s PS-om i napredak će se sigurno vidjeti!
ma ja vec 1 godinu radim na ps a to su mi jedni od prvih radova
OCJENA: 3/5
EDIT: Veliš da si sve napravio "još prije", pa daj nekaj novoga!
A da nebi bilo da samo dajem kritike i ocjene... dajte vi meni!!
Znači na netu sam našao sliku jabuke (slika1) i sliku tigra s otvorenim ustima (slika2) i onda sam napravio jednostavno uz malo ideje i malo vremena spojio te dvije i dobio novu sliku (slika3)... još sam samo dolje dodao i sjenu koje kad sam izbrisao dio jabuke više nije bilo! Nažalost nisam našao većeg tigra ili bar veća usta, pa su usta na jabuci ispala malo mutna, ali nema veze, jer slika nije za jambo plakat!
vektorska obrada slika.
vektorska obrada slika.
evo jedna nova, prije koji dan slikano i obrađeno...

vektorska obrada slika.
evo jos jedna moja slika
Jesam ti rekao da češ biti sve bolji!
da neotvarma novu temu more li mi neko na e-mail ili pm poslati nekoliko dobrih stranica za photoshop gdje se mogu naci dobri tutroijali
hvala unaprijed
mail:roko_labrovic@hotmail.com
Imam još jedan rad. Obična montaža napravljena od tri slike! Prvo stavljam ove koje sam koristio, a zadnja je gotovi rad!
Imam još jedan rad. Obična montaža napravljena od tri slike! Prvo stavljam ove koje sam koristio, a zadnja je gotovi rad!