Ma to su iznimke sa poteškoćama i takvih imaš isto i sa Nvidia grafama.
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.836
- |
- čitano: 6.917.760
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kakvi crni problemi,radi moja 270X perfektno,nista bolje nije radila GTX 660 sto sam imao
jedino ako volis snimat gameplay idi na nvidiu zbog shadowplaya
R9 270X je u stvari ~HD 7870?
Gdje se nalaze mali oglasi na forumu ne mogu nači?
jača je 270X ali ne puno
a ev izvoli
jača je 270X ali ne puno
a ev izvoli
Tocnije naklokana ghz edition!:-)

Imam pitanje bio sam se dosta narbijao na xfx r9 270 dd iz linksa al sam na tom's hardweru nasao da je dosta ljudi s r9 270 opcenito imalo problema..
E sad fora je u tome sto je meni max ti 1300kn sto cu dat za grqafu,jer pod a imam 33g i postao sam ajme casual gejmer ma i jos gore od toga tu i tamo ubijem malo neku igru recimo sve skupa 2h tjedno se igram.. 5850 je prodana jer mi je tada trebalo love.. Moram napisat da sam ogranicen na links zbog rba na rate...
U tom cjenovnom rangu/performasni nisam nasao nista...
najbliza ovoj mi je gtx 660
ako si casual uzmi r7 260x i razliku strpaj u dzep, razlika nije velika uopste i ova grafa vrti nove naslove u 1080p high bez problema...
Imam pitanje bio sam se dosta narbijao na xfx r9 270 dd iz linksa al sam na tom's hardweru nasao da je dosta ljudi s r9 270 opcenito imalo problema..
E sad fora je u tome sto je meni max ti 1300kn sto cu dat za grqafu,jer pod a imam 33g i postao sam ajme casual gejmer ma i jos gore od toga tu i tamo ubijem malo neku igru recimo sve skupa 2h tjedno se igram.. 5850 je prodana jer mi je tada trebalo love.. Moram napisat da sam ogranicen na links zbog rba na rate...
U tom cjenovnom rangu/performasni nisam nasao nista...
najbliza ovoj mi je gtx 660
ako si casual uzmi r7 260x i razliku strpaj u dzep, razlika nije velika uopste i ova grafa vrti nove naslove u 1080p high bez problema...
to ti govoris iz iskustva sto imas R7 260X i ti zadovoljan pa sad njemu ne treba 270? koju btw. moze klokat veoma dobro i eto mu 270X
slobodno R9 270 neces pogrijesit
to ti govoris iz iskustva sto imas R7 260X i ti zadovoljan pa sad njemu ne treba 270? koju btw. moze klokat veoma dobro i eto mu 270X
ako hoce nek uzme 270/x, svakako da je bolja i papreno brza od 260x, i da 260x/7790 vrti sve naslove na high bez problema samo je potreban ipak nesto bolji cpu ako zeli izvuci max iz te grafe takoder i kao max framerate iz cpu-a, no vidim ima pravu i5-icu tako da nece biti problema koju god da odabere! 260x/7790 vrte cak i bf4mp u zavidnom broju fps-a na tim detaljima znam iz prve ruke(naravno bez AA), a di tek 7870/270/270x...!LP
Imam i r7 260x i r9 270 i razlika nije tako "velika", ali za casual ne bih isao iznad 260x, mozda cak i 250!
Pozdrav,
Znači, u sljedećih par dana planiram kupiti AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5. E sad, mene zanima koliko ona troši snagu napajanja (imam 500W no-name napajanje) te hoće li mi bottleneckati CPU (vidi pod moj PC).
Unaprijed hvala!
Pa ako je bio zadovoljan sa 5850 ne treba mu jače od 260x. Bolje neka uzme 260x i 500 kuna spremi u džep. Ipak je to 500kn razlike između tih grafa
Pozdrav,
Znači, u sljedećih par dana planiram kupiti AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5. E sad, mene zanima koliko ona troši snagu napajanja (imam 500W no-name napajanje) te hoće li mi bottleneckati CPU (vidi pod moj PC).
Unaprijed hvala!
7770 trosi max oko 80w, tako da bi trebalo raditi bez probleam na tvom setupu, ova grafa je za duplo brza od te stare 6670! najvjerojatnije ce ti grafa biti u bootlenecku no svakako bi trebao nadograditi cpu s nekim quadom u jako bliskoj buducnosti a onda i neko brand name napajanje itd! inace ponuda procesora što novih i polovnih s garancijom je ogromna za socket 1155 tako da lako nadogradis cpu...
lp
Hvala na informacijama!
Zanima me samo još koliko će mi bottleneckati, tj. koliki će maksimalni potencijal grafičke biti iskorišten, ugl. zanima me ako je ova grafička duplo brža od ove stare Radeonke, koliko će puta biti brža s bottleneckom.
Hvala na informacijama!
Zanima me samo još koliko će mi bottleneckati, tj. koliki će maksimalni potencijal grafičke biti iskorišten, ugl. zanima me ako je ova grafička duplo brža od ove stare Radeonke, koliko će puta biti brža s bottleneckom.
pa neznam nazalost, no evo video s skoro identicnim cpu-em i 7770 grafom!
sam odluci! lako poslje nadogradis cpu di ce ti sve ici daleko brze!lp
Hvala na informacijama!
ja sam imao G620 sa 5770kom ako ti moze sta pomoc,slabiji procesor od tvog malo i slabija graficka od 7770ke
i u BF3 MP(to sam tad igrao) usage grafe je bio oko 60%
al jbg BF MP smrvi svakog dualca to je jednostavno tako
kao sto kolega kaze predjes nekad na i5 iz sandy ili ivy bridge i aferim
Hvala na informacijama!
JA imam Intel G2020 koji je odokativno kao tvoj procesor((više manje)) i sa HD7770 na full HD rezi mogu na medium pokrenuti večinu standardnh igara, CoD:Ghosts sam na low-medium grafici igrao na full HD-u s stabilnih 50-ak FPS-a...
Asusove gtx660ti top ili sapphierove r9 270?
Dobro, danas podižem 7770 a onda ću za nekih mjesec-dva kupit neki bolji cpu, minimalno neki i3, ali još ću onda morat i napajanje...
nedavno su mi se pocele pojavljivati plave linije na monitoru( artefakti) pa sam kupio novi, stara kanta je odsluzila svoje, na novom ista stvar pa sumnjam da je graficka otisla, koju bi graficku preporucili :
chieftec 440 w max
ga-ma770-ud3
amd phenom x4
nedavno su mi se pocele pojavljivati plave linije na monitoru( artefakti) pa sam kupio novi, stara kanta je odsluzila svoje, na novom ista stvar pa sumnjam da je graficka otisla, koju bi graficku preporucili :
chieftec 440 w max
ga-ma770-ud3
amd phenom x4
AMD Radeon HD 7770, R7 250X, HD 7790, R7 260X ili od nVidie GTX 650Ti, 750.
Ispod R7 250 1GB GDDR5, HD 7750 1GB GDDR5 ili GTX 650 ja ne bih išao.
ASUS HD 7790 DirectCU II bi uzeo, zanima me hoce napajnje novo trebat
Koje točno Chieftec napajanje imaš i koliko je staro?
Mislim da nećeš trebati novo, Chieftec napajanja su OK, al nikad se ne zna pa zato pitam...
Možda tj. bilo bi dobro. Skupiš 350Kn i zemiš CM 430W napajanje ili XFX 450W i sve pet
staro je vise od 5 godina
gps 450aa-101 a
staro je vise od 5 godina
jel to ovo? ispod pise 440w?(evo bio si brzi:)
moj frend ima to i staro je oko 5 godina, pa pretpostavljam da imas isto! ako je mozes staviti i dvije(sala naravno) 7790 jer su one poprilicno sparne grafe cca 80-max90w u full loadu!LPto je to, hvala puno
Iako je dovoljno jako ja bih ga svejedno zamijenio čisto zbog toga što je staro 5 godina.
Pozdrav, razmišljam o kupnji novog PC-a pa me zanima vaš savjet za odabir grafičke kartice uz ove komponente.
AMD Athlon II X4 750K
ASRock FM2A88X Extreme 4+
Western Digital Blue 1TB
G.Skill Ripjaw 4GB DDR3 1600 MHz
Corsair CX 430W
Razmišljao sam uzeti Sapphire AMD Radeon R7 260X OC ili ako ima nešto bolje do 1000kn, po mogućnosti iz linksa?
ubo sam ju nekidan bio xfx r9 270 dd .. Kartica mi se cini dobra osim sto nije htio da se ucita dvd sa driverima za razliku od nesretnika po netu nikakvih problema s install inih..
E sad posto nemam nikakvih igara skinuo metro last night pa odmah imam pitanje...NA 1440x900 igra je neigriva i sa svim low detaljima..
Sta mi steka komp*? proc ili memorija?
s tim da ga nisam clocko...I da igra mi je odlicna (puko 1024x720 rezu sve high i ja uzivam :D ) !!