Sta vi mislite, msi gtx 660 ti power edition ili xfx 2 gb 7870 DD Ghz edition (tahiti le) oboje mogu dobit za 1000 kn... sada imam 6850 i vidite ostatak konfiguracije pod '' MOJ Pc''
Novo ili polovno?
Polovno, novo :D nekoristeno oboje
Sta vi mislite, msi gtx 660 ti power edition ili xfx 2 gb 7870 DD Ghz edition (tahiti le) oboje mogu dobit za 1000 kn... sada imam 6850 i vidite ostatak konfiguracije pod '' MOJ Pc''
Novo ili polovno?
Polovno, novo :D nekoristeno oboje
Imao sam 7870 DD od XFX-a, to nikako ne uzimaj. Oko 100c u loadu temperatura. Jedino ako te pogodi verzija sa 4 toplovodne cijevi, onda su oko 75 (ali ni to ne impresionira).
Novo ili polovno?
EDIT: To su zaista poprilicno izjednacene kartice, evo citam od 28 testova 16 je bila bolja nvidia, 12 ati a ima razlike u cijeni kad se kupuje nova.
Ako kupujes polovno, radije dodaj love i uzmi novu sa garancijom R9 270, davati tolike novce za polovnu ja licno nikad ne bih!
http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1864&gid2=1104&compare=radeon-r9-270-vs-geforce-gtx-660-ti-power-edition da li je ovo istina? znaci trazim karticu za igrice, ciste preformanse me zanimaju.... 6950, 7870, 660ti do 1000 kn nesto tražim...
r9 270 je poprilicno best buy danas na trzistu, nista jace ti ne treba za 1080p gaming zaista. Ako si bas picajzla mozes je i clocknuti
Ako ne namjeravas igrati u 1080p, imas i slabije varijante tipa R7 260X koja, na 1440*900 sve zivo pokrece na max u poprilicnom broju fpsa, a sasvim pristojno se drzi na 1080p, da bi se mnogi zacudili!
Nije losa, to je sigurno... Zanima me koliko ce biti sporija od duplo skupljeg titana Z - predvidanja? 0-10% ovisno o igri... u pola cijene :D
Kako vam se čini ovaj oglas?
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/msi-gtx-760-gaming-oglas-11280813
ili
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/amd-radeon-r9-270x-xfx-asus-oglas-11219378
nikako! uzmes nove iz ducana..
270x i 760 su po pefomansama skoro pa iste +- kako koja igra..!
Koja je bolja grafa?
ili
S obzirom na cijenu jeli ima smisla dati 250kn više za Nvidiu?
Nema.
Pa koliko se fpsa vise dobije sa Nvidiom otprilike?
750 ti je rang hd 7850, a to je 20-30% bolje od 260x
I nije baš rang HD 7850 nego je taman negdje između R7 260X i HD 7850. Za 1150 kn je najbolje uzeti refreshanu HD 7850 a to je R7 265 nego GTX 750 Ti ako je igranje u pitanju.
Sta bi islo na C2D E8400 @ 4Ghz (800-1000kn).
A ništa jače od R7 260X ti nema puno smisla.
A ništa jače od R7 260X ti nema puno smisla.
a i ona je vec teski overkill, no s obzirom koliko kosta ona je najbolji izbor! nebu valjda cijeli zivot ostao na dualcu sad se quad procesor uzme za 350-max 400kn ima ih ko blata na njusci a dobit u perfomansama s tom 260x bi bio visestruki!lp
kupio sam graficku R7 250 i kada je stavim u komp ona normalno vrti ventilator ali mi ne pokazuje sliku na monitoru, spojeno direkt na VGA iz monitora, a na staroj grafi mi radi(imam adapter dvi to vga)
zna netko sto moze biti?pomoc
Sta kazete na ovu karticu do 500 kn? Naime riknula mi je moja HD4850 i sad mi treba hitno nekakva zamjena a da je malo bolja od ove i da je novijeg datuma kako bi bio miran duze vrijeme. PC koristim za office, autocad i nesto 3da... Planirao sam za ljeto mozda malo nesto odigrati. Kakva je ta naspram stare 4850?
Mogao bi i cak neku polovnu do 500 kn ali dalje ne mogu razvuci.
Sta kazete na ovu karticu do 500 kn? Naime riknula mi je moja HD4850 i sad mi treba hitno nekakva zamjena a da je malo bolja od ove i da je novijeg datuma kako bi bio miran duze vrijeme. PC koristim za office, autocad i nesto 3da... Planirao sam za ljeto mozda malo nesto odigrati. Kakva je ta naspram stare 4850?
Sasvim pristojna kartica za pocetak!
Sasvim pristojna kartica za pocetak!
Sad sam se malo predomislio i sjetio sam se nekog svog pravila da kada kupujem da kupim pravo pa sam naletio na Sapphire r7 260x 1gb OC... Moze li to moje napanje podnjeti i hoce li biti dobro s obzirom na CPU? Sapphire preporucuje minimalno 500 w...
Može to napajanje držat. Taj CPU nije nešto dobar, neće ju najbolje izgurat ali nemoj da te to previše ograničava u odabiru. Nadogradit će i njega jednom.
Sad sam se malo predomislio i sjetio sam se nekog svog pravila da kada kupujem da kupim pravo pa sam naletio na Sapphire r7 260x 1gb OC... Moze li to moje napanje podnjeti i hoce li biti dobro s obzirom na CPU? Sapphire preporucuje minimalno 500 w...
Odlicna kartica, jeftina a nudi jako puno i nemas brige za napajanje, bocni i vozi!
A sto se tice cpu, malo ce kaskati ali nista bitno
Može to napajanje držat. Taj CPU nije nešto dobar, neće ju najbolje izgurat ali nemoj da te to previše ograničava u odabiru. Nadogradit će i njega jednom.
Odlicna kartica, jeftina a nudi jako puno i nemas brige za napajanje, bocni i vozi!
A sto se tice cpu, malo ce kaskati ali nista bitno
Hvala kolege. Jednog dana planiram mijenjati neke komponente ali trenutno nisam pri nekoj lovi da promjenim pa eto graficka je sad na redu posto je dala svoje. Sto se tice napajanja hoce li ostati malo snage ili je knap knap? Pitam jer je napajanje staro negdje 5-6 godina i nebih volio da i ono crkne jer sam stavio malo jacu graficku pa vise struje vuce.
Ne brini za napajanje, neće crknit, držat će to bez problema.
Bolje da uzmem 2 gb ili 1gb? Za 3d i autocad? Ne znam ukoliko je velika razlika u performasama.
Bolje da uzmem 2 gb ili 1gb? Za 3d i autocad? Ne znam ukoliko je velika razlika u performasama.
Za autocad 1gb je dosta, a i ta kartica sa 2gb je realno sarena laza ako me razumijes.
Za autocad 1gb je dosta, a i ta kartica sa 2gb je realno sarena laza ako me razumijes.
Ne shvacam ove zadnje termine. Dobro mozda sam shvatio sto si htio reci, ali zasto nije dobro vise memorije?
2gb vrama i ddr3, nema nikakve koristi od 1gb vise na toj ultra low grafi:)! baceno 100kn vise u vjetar!lp