planirao sam da stavim novu graficku geforce 9500 ili neku jacu
ali vidim da pise recomendet ram 3GB jel moze nesto da mi sjebe ili nece raditi ako mi je ram manji
planirao sam da stavim novu graficku geforce 9500 ili neku jacu
ali vidim da pise recomendet ram 3GB jel moze nesto da mi sjebe ili nece raditi ako mi je ram manji
Nisam siguran mozda krio govorim. al ja mislim da nećeš moć izvuc macimum iz grafe pa stavi javi RAM DDR3 nije 4gb danas skupo samo moraš pazit da za 4gb imaš x64 windowse.
ma nije meni problem da kupim 4gb ram ali fora je sto u maticnoj znaci moze i dobar procesor da podrzava i graficke jake ali jebe me to ima dd3 slot tako da mogu da podrzava max 2gb
RAM ne moze bottleneck-ati GPU samo CPU.
GPU ima svoj ram zvan VRAM u koji sprema texture,shadere itd.....
Znaci ako je RAM bottleneck onda ram bottlenecka CPU i onda CPU bottlenecka GPU.
Ako je racunalo starije od 5god vjerovatno je cpu bottleneck.
Znaci ako je RAM bottleneck onda ram bottlenecka CPU i onda CPU bottlenecka GPU.
nisam te al bash nista razbrao xd pisi na srpski oce da ima neke lose efekte ili ne xd i ako da koje
nisam te al bash nista razbrao xd pisi na srpski oce da ima neke lose efekte ili ne xd i ako da koje
Pisi ti na hrvatskom, ovo je na kraju krajeva hrvatski forum.
Problem je tvoj CPU koje je previse slab da salje podatke dovoljno brzo grafickoj kartici.Znaci slabi procesor+jaka graficka=ogranicene perfomanse zbog procesora,a to znaci nizak FPS.
ma nmv koji jezik onako sam reko ja sam iz makedonije... bitno da je balkanski da razumem
CPU nije problem njega planiram da zamenim sa Intel Core 2 Duo 2.80ghz najmanje
nego nisam znao ono zbog ram-a jer kad odem da vidim performace pise nesto recommendet ram 3gb a procesor nije problem
geforce 9500 ti je vec jako stara i slaba graficka,bolje ustedi za HD7730/7750/7770 i za quad core Q6600,a to ti je sve oko 200€ ako uzimas polovnu graficku/cpu moze biti za 40% jeftinije.
ja ako vec trosim 200e za pojacanje bolje cu da dodam josh 100 pa nov laptop uzeti..
za processor nez bash dali ce moja maticna podrzati a i da podrzava ni polovni nema jefitnije od 90e
ovo je star pc ima vec 6 godina najmanje... dovoljno je da ga pojacam za gta Iv da podrzava vise i da ocu nemogu
pa u tome je fora momentalno nemam toliko a dosadilo mi da nemogu ni kanter da igram jer imam intel graficku pa mi je nizak fps... pa planiram sad da pojacam malo pa nadalje da kupim nov