Radeon R9 270X Club

poruka: 917
|
čitano: 141.283
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Radeon R9 270X Club
NEoX kaže...

pozdrav!

zanima me dali se uz moj procesor isplati uzimat r9 270x jer se bojim bottlenecka! da ne bacam pare, a da nemam 100% iskoristenost grafe! (dobio sam preporuke iz r9 290x cluba da uzmem r9 270x) 

trenutno imam hd 5770 i definitivno trebam nesto jace i novije

Da ce biti bottlenecka hoce, u to nema sumnje ni sekunde. Ako mozes clockati CPU preko 3.3ghz onda ce biti dovoljna iskoristenost ali nece biti dugog vijeka, evo jedan bf4 ce ti stucati samo tako!

260X je odlicna grafa i tu bi legla kako nasi kazu, k'o budali samar! {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

da, i mislio sam da ce bit mali problem oko proca, al trebam nesto novije od ove 5770 koja jedva guta novije igre.

sto se tice 260x imam osjecaj da je to nekako vise vrsta modela "uzmi mene ako nemas za bolj", a sta se tice performanse stariji modeli ju popapaju :P mozda sam u krivu, trebam vase misljenje! hvala!

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
Radeon R9 270X Club

Nisan ti u temi o 290-kama savjetovs da uzmes 270x nego 270 bez x. Smatram da ce ju tvoj proc uz lagani oc uspjesno gurat.

koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

nisam uspio nac temu 270, pa sam smjestio pitnje tu..znam da ima razlike u performansama, al zanimaju me savjeti..nikud mi se ne zuri..nema ni novaca u ovo vrijeme da se baca okolo :)

12 godina
Radeon R9 270X Club

Dobija si savjet od mene da uzmes R9 270 i od kolege ga uzmes R7 260X a ti lipo pukni u sridu i uzmi 265.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 9:16 (nicky.sl).
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
nicky.sl kaže...

a ti lipo pukni u sridu i uzmi 265x.

Ne postoji 265X, barem koliko ja znam. {#}

12 godina
Radeon R9 270X Club

Jbg zajeba se od pustih x-eva.

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

pozz

nadam se da pitam na pravom mjestu-htio bih u dell inspirion r15 7520 staviti r9 m270x,da li je to moguće i ako je gdje mogu kupiti tu karticu

hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 23:04 (lega72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Radeon R9 270X Club

nije moguce. imas laptop a zelis desktop karticu ubaciti.

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
protjeran
lega72 kaže...

pozz

nadam se da pitam na pravom mjestu-htio bih u dell inspirion r15 7520 staviti r9 m270x,da li je to moguće i ako je gdje mogu kupiti tu karticu

hvala

Treba rastaviti laptop i vidjet ako koristi za grafičku MXM. Ako koristi MXM upgrade ili ebay i slične stranice pa se nađe grafa za kojih 200 eura

dennocro kaže...

Pogledaj malo bolje šta je napisao, m270x .. to je mobilna !

13 godina
protjeran
dennocro kaže...

covjek nije pitao za desktop verziju vec mobilnu verziju m270x!

lega72 inace u taj dellov laptop nije moguce nadogradivati gpu...LP

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 11:29 (Stjepanj).
11 godina
neaktivan

znači banana,nema igranja na tom laptopu ? pa koji k... su utrpali onda i7 i 8 giga rama ako nemreš se igrat-postoji li ikakvo rješenje osim podaje istog (a to baš i nije neko rješenje),dajte ljudi ako se išta može učiniti po tom pitanju napišite

hvala

13 godina
protjeran
lega72 kaže...

znači banana,nema igranja na tom laptopu ? pa koji k... su utrpali onda i7 i 8 giga rama ako nemreš se igrat-postoji li ikakvo rješenje osim podaje istog (a to baš i nije neko rješenje),dajte ljudi ako se išta može učiniti po tom pitanju napišite

hvala

a čuj imaš 7730, ja imam dell 5520 i ima i5, 6gb ram, hd7670 pa je okej za igre 

12 godina
Radeon R9 270X Club

krivo sam vidio, moja greska..al nisam fulao kad sam rekao da nemoze ugraditi... nebitno koja verzija graficke bila u taj laptop

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

jbga instalirao sam juče far cry 3 i šteka mi,spustio sam onda rezu sa full hd na 1280*768 i kvaliteta medium i opet šteka i kasni pa kontam da je slaba grafulja jer proc sigurno nije a i rama ne fali, šta je onda u pitanju? btw nisam neki IT stručanjak ni zagriženi gamer ali volim nekad neku igru odigati al ovakav gameplay je sr.... pa vas molim da mi kažete šta bi to moglo biti ako nije grafa u pitanju

hvala

12 godina
odjavljen
lega72 kaže...

jbga instalirao sam juče far cry 3 i šteka mi,spustio sam onda rezu sa full hd na 1280*768 i kvaliteta medium i opet šteka i kasni pa kontam da je slaba grafulja jer proc sigurno nije a i rama ne fali, šta je onda u pitanju? btw nisam neki IT stručanjak ni zagriženi gamer ali volim nekad neku igru odigati al ovakav gameplay je sr.... pa vas molim da mi kažete šta bi to moglo biti ako nije grafa u pitanju

hvala

Si probao nešto drugo osim fc3? Ajd zavrti nešto drugo, bf4, c3, bioshock pa javi. Možda nisi instalirao DirectX kako treba, možda fali neka dx file. Al svejedno ne možeš na 7730 igrat ništa novo na high detaljima. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
11 godina
neaktivan

Evo battlefield 2 je ok,al to je stara igra dx 9, moram neku noviju staviti dx 11 kao što je far cry 3pa vidjeti al čini se meni da je to ipak slaba kartica-vidjet ću te novije pa se opet javim, u svakom slučaju hvala na savjetu

i još jedna stvar... na GPU-Z pod BUS interface mi kaže da kartica podržava PCI-Express x16 v2.0. a da trenutno radi u režimu PCI-Express x8 v1.1. ,e sad jel to o.k ili nije nemam pojma pa molim da mi kažete.

HVALA

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 16:39 (lega72).
13 godina

Malo OT ali pošto sam kupio R9 290 prodajem svoju 270x Gaming sa 2,5 god. jamstva, ako kome treba PP

12 godina
Radeon R9 270X Club

Neznam dal je problem graficke ili windows postavki

U postavkama je namjesteno da se monitor ugasi nakon 15min i ako ga pustim preko noci tako sutra kad pomaknem mis ili stisnem neku tipku bi se monitor trebao upaliti, ali on i dalje ostaje ugasen te ga moram resetirati preko gumba. tog problema nema kad nakon pola sata sat vremena pomaknem mis on se upali ali kad bude puno duze e onda nece, dali je to problem graficke ili neceg drugog, u igrama nemam nikakvih problema radi super.

Sad mi je namjesteno da se uopce negasi ekran sam nego ga ja rucno ugasim kad znam da necu biti na njemu, al ako postoji mogucnost da se to napravi sta treba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dennocro kaže...

U postavkama je namjesteno da se monitor ugasi nakon 15min i ako ga pustim preko noci tako sutra kad pomaknem mis ili stisnem neku tipku bi se monitor trebao upaliti, ali on i dalje ostaje ugasen te ga moram resetirati preko gumba. tog problema nema kad nakon pola sata sat vremena pomaknem mis on se upali ali kad bude puno duze e onda nece, dali je to problem graficke ili neceg drugog, u igrama nemam nikakvih problema radi super.

Koje drivere koristis jer meni je se to par puta dogodilo na 14.1 verziji

12 godina
Radeon R9 270X Club

ove zadnje beta

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Pozdrav svima !

Imam kratko pitanje.

Bi li OVA  grafička kartica radila na OVOJ matičnoj ploči ?

0 0 hvala 0
12 godina

Radila bi, zato što ta matična ima PCIe x16 utor.

11 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Hvala 

1 0 hvala 1
13 godina
dennocro kaže...

ove zadnje beta

stavi 14.4, bug je u tim beta driverima

16 godina
BoobZ kaže...
dennocro kaže...

ove zadnje beta

stavi 14.4, bug je u tim beta driverima

Imam ja nekakav bug. Nadam se da je do drivera

Skyrim Skyrim
Portal 2 Portal 2
13 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Imam ja nekakav bug. Nadam se da je do drivera

drajveri nema sta drugo biti :/

14.4 najstabilniji a i oni znaju bubnuti plavi ekran nekad

mada otkad sam instalirao win8.1, apsolutno nikakvih problema nemam s grafom i drajverima! {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina

Evo instalirao sam zadnje beta drivere i sad valja

10 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Imam komp koji je otprilike star 4god (sve osim RAM-a je 4god staro):

• i5 750
  • 8GB DDR3
  • 1x SSD
  • 1x HDD
  • Kućište s jednim 120mm ventilatorom
  • Stara grafička ATI 4850HD (želim bi uzeti R9 270X)
  • Napajnje Corsair 450HX

Želim noviju grafičku, recimo R9 270X i jedino me napajanje malo brine. Prema mojim proračunima ne bi trebalo biti problema jer ima 2x 6+2pin kabela za napajanje grafičke i dovoljno snage (po mojem mišljenju). Vidio sam na prethodnim postovima da je nekome radi sa Corsair 430CX bez problema. Kada sam kupovao napajanje (Corsair 450HX) sjećam se da su pisali u recenzijama da daje 550W ako treba bez problema stabilno iako je nominalno snage 450W.

Htjeo bi mišljenje o tome da li mi je napajanje dovoljno za tu grafičku ili možda za Toxic verziju od Sapphire-a?

0 0 hvala 0
14 godina
knjajzis kaže...

Dovoljno je za bilo koji model R9 270X.

Ne obaziri se na TD, to su samo TD Trollovi, nemaju pojma o ničemu, pa moraju zaje... one koji nešto znaju. ;-))))))) (i3 4130 pojede ovaj tvoj i3 3240 za doručak) :D OMG.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice