NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 2.937
|
čitano: 297.659
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
Sandro HR Zagorje kaže...
ZGamer kaže...

Ne,mogu sad reorder iste za 1500 eura cca sa svim davanjima,onda bi me ispala 1100(nedam sad iz principa).Plan je sad probat ulovit 5070ti oko ili ispod 1000€ 

Ako ce 5070ti bit malo bolja od rtx 4080 super ili jednaka,a cijena do 1300e malo bolji model, ja kupujem .

na koju foru će 5070ti bit brža od 4080super.....

kad je 5080 brža za 10-ak posto, a 5070ti ima 2000 cuda jezgri manje....

vjerojatno će bit i mrvu sporija od obične 4080....

perfomanse 50x0 serije su gađane da budu brže samo od 40x0 imenjaka....

znači bit će to na kraju ovako po jačini...

4060

5060

4060ti

5060ti

4070s

5070

4070ti

5070ti

4080s

5080

4090

5090

a i cijene će se tako skalirati....

nabijen vas.............
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2025 23:03 (ushirlo).
10 godina

Neće cijene tak skalirat sigurno,5070 ti sigurno skuplja od 4080s

15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Evo MSI RTX 5070Ti Gaming Trio u Austriji 1.212€ jebenica, znači kod nas 1.500€ samo tako.

Ha ha ha ha ha. 

Nvidia

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
ushirlo kaže...
Sandro HR Zagorje kaže...
ZGamer kaže...

Ne,mogu sad reorder iste za 1500 eura cca sa svim davanjima,onda bi me ispala 1100(nedam sad iz principa).Plan je sad probat ulovit 5070ti oko ili ispod 1000€ 

Ako ce 5070ti bit malo bolja od rtx 4080 super ili jednaka,a cijena do 1300e malo bolji model, ja kupujem .

na koju foru će 5070ti bit brža od 4080super.....

kad je 5080 brža za 10-ak posto, a 5070ti ima 2000 cuda jezgri manje....

vjerojatno će bit i mrvu sporija od obične 4080....

perfomanse 50x0 serije su gađane da budu brže samo od 40x0 imenjaka....

znači bit će to na kraju ovako po jačini...

4060

5060

4060ti

5060ti

4070s

5070

4070ti

5070ti

4080s

5080

4090

5090

a i cijene će se tako skalirati....

5070 gotovo sigurno nece bit brza od 4070s. Ima 1000 jezgri/ 15% manje, previse da bi nadoknadila clockom i brzim RAMom. 

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Biti će X3 brža zbog MFGa.  Redje da je i skuplja, puno skuplja 😆

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Netko se uhvatio i rezervirao karticu za 4000e od lika koji ju je platio 2300e, strašno kakvih budala ima.

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Kome se da zaj. a ima keša nek pokupi par novih kartica jer nakon 5070ti fijaska opet cijene idu gore u hr.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Kvaliteta je uvijek koštala, kupite dok ima, još malo pa nestalo, dam samo da prodam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
forumaš kaže...

što viša to bolja, kvaliteta košta i treba ju platiti.

The More You Pay, The More You Save

15 godina

Pogledaj Ebay.de prodane 5090 idu kao vruca peciva. Kad sam vidio cijene isao sam googlati jel se isplati mining sa tim karticama i zato je cijena tolika ali nista 😂

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2025 8:44 (CroVandal).
3 godine
NVIDIA Blackwell 50xx

fapplevidia

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
CroVandal kaže...

Pogledaj Ebay.de prodane 5090 idu kao vruca peciva. Kad sam vidio cijene isao sam googlati jel se isplati mining sa tim karticama i zato je cijena tolika ali nista 😂

Pa kad su doslovno vruca peciva

150°c su kablovi nakon 1.5minute u loadu! Nije ni cudo kaj goreKartica je doslovno defektni proizvod!

Team Blue
15 godina

Znam pogledao sam taj video jucer ali ljudi i dalje kupuju. Nikako mi nije jasno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
4 godine
CroVandal kaže...

Znam pogledao sam taj video jucer ali ljudi i dalje kupuju. Nikako mi nije jasno.

Pa vjerovatno nisu informirani, vecina ako i je koja ima para na bacanje vjerovatno ga zaboli ona stvar jos ce se i hvaliti burazzzzz izgorilo mi sve

Team Blue
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

To je greška korisnika jer postupaju nestreučno. Nisu dobro uštekali kabel i stavili neki ventilator da puše direkt po konetoru u kabelu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Vidjet cemo hoce  li Nevidija uraditi istragu i koji ce biti odgovor , a ako do toga i dode ne bih se cudio da povuku sve 5090 . 

Nekako sumnjam da ce ista uciniti jer sam procitao da su vec bili testirali 5090 sa dva power konektora i ipak se odlucili za samo jedan.

Nakon DerBauera ceka se sta ce reci Gamers Nexus .

Éire
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Bit će istraga i odgovor kao i sa RTX 4090...krivi su korisnici. Nadam se da su ti isti korinici kupili RTX 5090 po 5000 eura 

Moj PC  
1 0 hvala 0
3 mjeseca
Boris grozni kaže...
CroVandal kaže...

Pa kad su doslovno vruca peciva  150°c su kablovi nakon 1.5minute u loadu! Nije ni cudo kaj goreKartica je doslovno defektni proizvod!

Da su kablove obložili krokodilskom kožom ne bi bilo ovih problema

16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Znači cijena u austriji i france oko 1200€.Stavili je cijenom rtx4080s jer prepostavljaju da je sa perf tu negdje. Ali tu je multi FG te će mahnita rulja past na marketing iako je rtx4080 jači.

https://videocardz.com/newz/msi-rtx-5070-ti-gaming-trio-listed-at-30-over-nvidia-msrp-in-austria

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2025 11:10 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

samo pazite na online prevare, ja zeni uplatio romanticni vikend za valentinovo, i jos neke sitnice da je iznenadim, a oni mi poslali 5080 umjesto toga.... 

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina

Pazi još ti žele kuću zapaliti.

10 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Nekak sumnjam da bude dostupnost bolja nego kaj je bila sa 5080 pošto se radi o istom čipu srezanih karakteristika...vj. budu količine još manje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Žena ce biti zadovoljna novom grijalicom, samo joj nemoj kazati koliko je koštala
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Gemmy kaže...
Žena ce biti zadovoljna novom grijalicom, samo joj nemoj kazati koliko je koštala

ma ja sam totalno shrvan i unisten, propade romanticno valentinovo, a sve zbog internet prevaranata.... kuda ide ovaj svijet.... 

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
12 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Kakav jeben launch nove Nvidia serije, spominju se zadovoljne i zene u temi.

Show totalni.

scion of the storm
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina

Moja sinoć ispalila da konačno kupim tu jeb..u karticu da sam nemoguć...dečki prioriteti 

10 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

bome to stvarno i kod nas u RH došle neke nove struje pa se sa ženama pregovara o takvim stvarima. 

Moja niti zna šta ja imam u kompu, niti joj planiram objašnjavati, kada nešto hoću ponesem svoju novčarku i kupim si šta hoću, a ona može lajati na mjesec.

lijepo je dogovarati se i treba biti kompromisa, ali dan kad budem ženu tražio za dozvolu da nešto kupim za svoje novce koje sam ja zaradio, to će biti dan mog najvećeg životnog poraza. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2025 13:38 (Cansee).
Moj PC  
12 2 hvala 2
14 godina
Cansee kaže...

bome to stvarno i kod nas u RH došle neke nove struje pa se sa ženama pregovara o takvim stvarima. 

Moja niti zna šta ja imam u kompu, niti joj planiram objašnjavati, kada nešto hoću ponesem svoju novčarku i kupim si šta hoću, a ona može lajati na mjesec.

lijepo je dogovarati se i treba biti kompromisa, ali dan kad budem ženu tražio za dozvolu da nešto kupim za svoje novce koje sam ja zaradio, to će biti dan mog najvećeg životnog poraza. 

potpisujem sve od riječi do riječi...

12 godina
Cansee kaže...

Fulavate "bit onoga sto je kolega mislio", ne mogu vjerovat. Nema tu vise svrhe niti problema.

100% se mislilo, kome je uopce ostalo para za grafu od 2000eura, nakon sto mu zena "potrosi svoj zamisljeni udio".

Ne pucajte u glasnika, i ne generalizirajmo.

Lp

scion of the storm
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Izgleda da im žene bolje kuže kako ih trgovci sapunaju i briju od jaja do vrata ko ovčice. Ovaj put žene imaju TU od mene.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2025 13:53 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice