NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 2.095
|
čitano: 195.410
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
ZGamer kaže...

Ja sam ju uspio ulovit po MSRP-u,valjda isti dan kad je isplivala.Ekipa se doslovno čudila cijeni ...kod nas čuđenje ali u negativnom kontekstu 

Kad stize ili je stigla?

14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Prednarucena ZOTAC NVIDIA GeForce RTX 5080 SOLID 16GB  za 1358€ sa  Scan UK

Éire
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2025 18:06 (DukeOs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
ZGamer kaže...

Ja sam ju uspio ulovit po MSRP-u,valjda isti dan kad je isplivala.Ekipa se doslovno čudila cijeni ...kod nas čuđenje ali u negativnom kontekstu 

Bome u kojem si je to šupku svijeta nasao za 999€ ili čega vec

Team Blue
4 godine
NVIDIA Blackwell 50xx

Ups

Team Blue
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Boris grozni kaže...

Ups 

Šta im znači bricked? Zazidane?

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
16 godina

izgorene brate, prestale raditi, strgane, potrganog biosa, kako god, značenje je za gpu koja više u svakom slučaju ne radi

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2025 17:41 (Wiz3m4n).
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Obićno se odnosi sa na sheban bios kad je PC hardver u pitanju usljed nadogradnje, pretvoriš ju ciglu...po naški postane uteg za papir.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Horned Reaer kaže...
Amerika uskoro uvodi carinu za robu prema EU. To znaci intel , nvidia i apple skuplji za 30 posto… bit ce uskoro jer Trump kad se naprdi na nesto onda ne odustaje

Amerika može uvesti više carine na robu iz EU, a ne na robu prema EU. Kakve logike ima da Trump diže cijene američkih proizvoda u EU pa da ne proda ništa? Ono što se može dogoditi je da EU uvede protumjere na američku robu i da zato poskupi.

Kad sam u listopadu planirao nabavku novog hardvera, svuda sam čitao kako je to loše u tom trenutku jer dolazi nova generacija nvidijinih kartica i nova generacija intelovih procesora. Evo šta se događa. Nova generacija preskupa izvan svake mjere, dobavljivost nikakva. Na dobavljivost, tj. na nedobavljivost sam i računao. A šta se još može dogoditi sa trgovinskim ratom i cijenama, vidjet ćemo ubrzo. Tko zna, možda i nvidia snizi cijene u dogledno vrijeme ako im se planovi na AI tržištu izjalove. 

PSN - darklydexter
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Uvijek neki problemi sa novom serijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
jopaa991 kaže...
ZGamer kaže...

Kad stize ili je stigla?

Isto kad i ove iz Linksa,kroz mjesec dana 

Boris grozni kaže...
ZGamer kaže...

Bome u kojem si je to šupku svijeta nasao za 999€ ili čega vec

Digitech u švici,ironija ...imamo i jednog forumaša koji tam dela,sad sam na konju 

11 godina

Znaci nekako kako i moja

10 godina

Jesi me spalio...

12 godina

Ides..?

hummer0 

scion of the storm
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2025 18:26 (metallic).
16 godina
Boris grozni kaže...
jopaa991 kaže...

Znaci nekako kako i moja

Majku ti milu u švici je 899 a kod nas 1899, pa ovo treba na Dnevnik u 19.30 staviti#jebotiotacamaterihrvatskoj

Tamo nikoga ne zanima gaming kakva potražnja takva cijena.Šta jadnija država veča cijena.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Tamo sa prosječnom plačom kupiš 5 rtx 5080, kod nas treba 1 i po plaća ta 1 karticu 

13 godina
Ali je kazna za brzinu kao 5090.

1 0 hvala 0
15 godina

A zašto TUF kad već za samo 150 eura više se može kupiti ROG.

Još ako TUF planiraš kupiti u trgovini, a ROG online, razlika je samo 50 eura. Dakle za samo 50 eura dobivaš ROG. A ljudi se bune...

PSN - darklydexter
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

https://vacom.hr/proizvod/graficka-kartica-asus-rog-astral-geforce-rtx-5080-16gb-gddr7-oc-edition/

bila jedna jedina :) Uspio provuć transakciju, sad ćemo vidjeti hoće li biti isporuka ili ne :)

Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

po toj cijeni, nije kao da je neki super deal, neznam zasto nebi isporucili

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

2 soma za "5070", svaka ćas

16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Msi ih je ovaj put napravio najbolje. Rog ima 4 venta ništa manja buka od drugih. Colorful je odradio bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

o vidim kupuju se 5080 po 2000 eura ..  ja kažem uvijek svaka roba ima svoga kupca 

prodala si i Asus  tuf na ekupi , to je ono kad ja nazovem Msan grupu pitam imate li grafičkih. NEMAA ma jok ni za lek, nismo ništa dobili, nestašica, i te fore kuzite.

a ono sutra na Ekupi (msan maloprodaja) osvane Asusica 

https://www.ekupi.hr/hr/Ra%C4%8Dunala/Ra%C4%8Dunala-i-periferija/Ra%C4%8Dunalne-komponente/Grafi%C4%8Dke-kartice/Grafi%C4%8Dka-kartica-Asus-nVidia-GeForce-RTX-5080-16GB-OC-Edition%2C-TUF-RTX5080-O16G-GAMING/p/EK000652475?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Intel 80286
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2025 19:24 (Horned Reaer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

zadnja kupovina grafe je bila RX 580, koja je trenutno u kanti i vise ne sluzi danasnjim potrebama. tako da upgrade je ok.

Horned Reaer kaže...

prodala si i na tuf na ekupi , to je ono kad ja nazovem Msan grupu pitam imate li grafičkih. NEMAA ma jok ni za lek, nismo ništa dobili

a ono sutra na Ekupi osvane Asusica po cijeni deri kožu 

https://www.ekupi.hr/hr/Ra%C4%8Dunala/Ra%C4%8Dunala-i-periferija/Ra%C4%8Dunalne-komponente/Grafi%C4%8Dke-kartice/Grafi%C4%8Dka-kartica-Asus-nVidia-GeForce-RTX-5080-16GB-OC-Edition%2C-TUF-RTX5080-O16G-GAMING/p/EK000652475?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

bila je dostupna danas popodne, isto kao i u ADM-u Gigabytica. Otisle i jedna i druga.

ROG Astral bila sinoc u Linksu za istu cijenu kao i VACOM, sada je vise uopce nema na webu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2025 19:24 (tuna-1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
tuna-1 kaže...

zadnja kupovina grafe je bila RX 580, koja je trenutno u kanti i vise ne sluzi danasnjim potrebama. tako da upgrade je ok.

Horned Reaer kaže...

prodala si i na tuf na ekupi , to je ono kad ja nazovem Msan grupu pitam imate li grafičkih. NEMAA ma jok ni za lek, nismo ništa dobili

a ono sutra na Ekupi osvane Asusica po cijeni deri kožu 

bila je dostupna danas popodne, isto kao i u ADM-u Gigabytica. Otisle i jedna i druga.

ROG Astral bila sinoc u Linksu za istu cijenu kao i VACOM, sada je vise uopce nema na webu.

Cek dao si 80% vise love za 5080 koja je jedva 5-15% jaca od 4080 super? pa gdje ti je pamet?

Team Blue
16 godina
dery kaže...

Msi ih je ovaj put napravio najbolje. Rog ima 4 venta ništa manja buka od drugih. Colorful je odradio bolje.

ova astral mi izgleda super u silence modu

800rpm i 70c, to je necujno. ja drzim sve ventove na 800 u kucistu s izolacijom, tako da bi tu gledao da nije duplo skuplja. ovako mi nije ni na kraju pameti

16 godina
tuna-1 kaže...

Imaš suprim msi jeftiniju bolju šta si se zaletio trebao si nas pitat.

15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

ja sam ovu danas uzeo ali dolazi u petak mozda cetvrtak

tuni podrska ako dečko ima love viška i nije mu bitno 500-800 eura više neka se počasti 

Intel 80286
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2025 19:35 (Horned Reaer).
Moj PC  
1 3 hvala 0
9 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

u medjuvremenu, na drugoj temi, dizemo revoluciju radi par eura poskupljenja :)

ma da nas nema, trebalo bi nas izmisliti :)

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
11 0 hvala 2
16 godina
Damir22 kaže...

u medjuvremenu, na drugoj temi, dizemo revoluciju radi par eura poskupljenja :)

ma da nas nema, trebalo bi nas izmisliti :)

Kad je hardware u pitanju mental stanje je na mdma steroidima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice