Ja sam ju uspio ulovit po MSRP-u,valjda isti dan kad je isplivala.Ekipa se doslovno čudila cijeni ...kod nas čuđenje ali u negativnom kontekstu
Kad stize ili je stigla?
Ja sam ju uspio ulovit po MSRP-u,valjda isti dan kad je isplivala.Ekipa se doslovno čudila cijeni ...kod nas čuđenje ali u negativnom kontekstu
Kad stize ili je stigla?
Prednarucena ZOTAC NVIDIA GeForce RTX 5080 SOLID 16GB za 1358€ sa Scan UK
Bome u kojem si je to šupku svijeta nasao za 999€ ili čega vec
Ups
Šta im znači bricked? Zazidane?
izgorene brate, prestale raditi, strgane, potrganog biosa, kako god, značenje je za gpu koja više u svakom slučaju ne radi
Obićno se odnosi sa na sheban bios kad je PC hardver u pitanju usljed nadogradnje, pretvoriš ju ciglu...po naški postane uteg za papir.
Amerika može uvesti više carine na robu iz EU, a ne na robu prema EU. Kakve logike ima da Trump diže cijene američkih proizvoda u EU pa da ne proda ništa? Ono što se može dogoditi je da EU uvede protumjere na američku robu i da zato poskupi.
Kad sam u listopadu planirao nabavku novog hardvera, svuda sam čitao kako je to loše u tom trenutku jer dolazi nova generacija nvidijinih kartica i nova generacija intelovih procesora. Evo šta se događa. Nova generacija preskupa izvan svake mjere, dobavljivost nikakva. Na dobavljivost, tj. na nedobavljivost sam i računao. A šta se još može dogoditi sa trgovinskim ratom i cijenama, vidjet ćemo ubrzo. Tko zna, možda i nvidia snizi cijene u dogledno vrijeme ako im se planovi na AI tržištu izjalove.
Uvijek neki problemi sa novom serijom.
Kad stize ili je stigla?
Isto kad i ove iz Linksa,kroz mjesec dana
Bome u kojem si je to šupku svijeta nasao za 999€ ili čega vec
Digitech u švici,ironija ...imamo i jednog forumaša koji tam dela,sad sam na konju
Jesi me spalio...
Znaci nekako kako i moja
Majku ti milu u švici je 899 a kod nas 1899, pa ovo treba na Dnevnik u 19.30 staviti#jebotiotacamaterihrvatskoj
Tamo nikoga ne zanima gaming kakva potražnja takva cijena.Šta jadnija država veča cijena.
Tamo sa prosječnom plačom kupiš 5 rtx 5080, kod nas treba 1 i po plaća ta 1 karticu
A zašto TUF kad već za samo 150 eura više se može kupiti ROG.
Još ako TUF planiraš kupiti u trgovini, a ROG online, razlika je samo 50 eura. Dakle za samo 50 eura dobivaš ROG. A ljudi se bune...
https://vacom.hr/proizvod/graficka-kartica-asus-rog-astral-geforce-rtx-5080-16gb-gddr7-oc-edition/
bila jedna jedina :) Uspio provuć transakciju, sad ćemo vidjeti hoće li biti isporuka ili ne :)
po toj cijeni, nije kao da je neki super deal, neznam zasto nebi isporucili
2 soma za "5070", svaka ćas
o vidim kupuju se 5080 po 2000 eura .. ja kažem uvijek svaka roba ima svoga kupca
prodala si i Asus tuf na ekupi , to je ono kad ja nazovem Msan grupu pitam imate li grafičkih. NEMAA ma jok ni za lek, nismo ništa dobili, nestašica, i te fore kuzite.
a ono sutra na Ekupi (msan maloprodaja) osvane Asusica
https://www.ekupi.hr/hr/Ra%C4%8Dunala/Ra%C4%8Dunala-i-periferija/Ra%C4%8Dunalne-komponente/Grafi%C4%8Dke-kartice/Grafi%C4%8Dka-kartica-Asus-nVidia-GeForce-RTX-5080-16GB-OC-Edition%2C-TUF-RTX5080-O16G-GAMING/p/EK000652475?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
zadnja kupovina grafe je bila RX 580, koja je trenutno u kanti i vise ne sluzi danasnjim potrebama. tako da upgrade je ok.
prodala si i na tuf na ekupi , to je ono kad ja nazovem Msan grupu pitam imate li grafičkih. NEMAA ma jok ni za lek, nismo ništa dobili
a ono sutra na Ekupi osvane Asusica po cijeni deri kožu
https://www.ekupi.hr/hr/Ra%C4%8Dunala/Ra%C4%8Dunala-i-periferija/Ra%C4%8Dunalne-komponente/Grafi%C4%8Dke-kartice/Grafi%C4%8Dka-kartica-Asus-nVidia-GeForce-RTX-5080-16GB-OC-Edition%2C-TUF-RTX5080-O16G-GAMING/p/EK000652475?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
bila je dostupna danas popodne, isto kao i u ADM-u Gigabytica. Otisle i jedna i druga.
ROG Astral bila sinoc u Linksu za istu cijenu kao i VACOM, sada je vise uopce nema na webu.
zadnja kupovina grafe je bila RX 580, koja je trenutno u kanti i vise ne sluzi danasnjim potrebama. tako da upgrade je ok.
prodala si i na tuf na ekupi , to je ono kad ja nazovem Msan grupu pitam imate li grafičkih. NEMAA ma jok ni za lek, nismo ništa dobili
a ono sutra na Ekupi osvane Asusica po cijeni deri kožu
bila je dostupna danas popodne, isto kao i u ADM-u Gigabytica. Otisle i jedna i druga.
ROG Astral bila sinoc u Linksu za istu cijenu kao i VACOM, sada je vise uopce nema na webu.
Cek dao si 80% vise love za 5080 koja je jedva 5-15% jaca od 4080 super? pa gdje ti je pamet?
Msi ih je ovaj put napravio najbolje. Rog ima 4 venta ništa manja buka od drugih. Colorful je odradio bolje.
ova astral mi izgleda super u silence modu
800rpm i 70c, to je necujno. ja drzim sve ventove na 800 u kucistu s izolacijom, tako da bi tu gledao da nije duplo skuplja. ovako mi nije ni na kraju pameti
Imaš suprim msi jeftiniju bolju šta si se zaletio trebao si nas pitat.
u medjuvremenu, na drugoj temi, dizemo revoluciju radi par eura poskupljenja :)
ma da nas nema, trebalo bi nas izmisliti :)
u medjuvremenu, na drugoj temi, dizemo revoluciju radi par eura poskupljenja :)
ma da nas nema, trebalo bi nas izmisliti :)
Kad je hardware u pitanju mental stanje je na mdma steroidima.