Zanemari Chaselol-a, cim je vidio da imas nvidiju morao ti je ono napisat jer ga je fanboy-stvo totalno pojelo.
Naravno da ce ti fps dobrano skocit s boljim procom jer je taj amd budimo realni drek.
Zanemari Chaselol-a, cim je vidio da imas nvidiju morao ti je ono napisat jer ga je fanboy-stvo totalno pojelo.
Naravno da ce ti fps dobrano skocit s boljim procom jer je taj amd budimo realni drek.
Tebi ako na 1072*768 dropa fps ispod 30, tebi nesto ne valja sa ili driverima ili masinom.
Evo jedan video sa starijom grafom i istim procom
Ti probaj clocknuti jos proc dokle ide, trebalo bi pomoci sigurno jer je igra gladna ko pas sirove CPU snage to je cinjenica(valjda imas aftermarket hladjenje)
Ali ispod 30fps na toj rezi low, tu nesto smrdi.
Jesu instalirani zadnji dostupni driveri za navedeni GPU?
Jesi probao detalje pojačati na Ultra ili High?
Vidim opet cemo o bf serijalu, no to je ok jer doticni po mojoj procjeni je barem 30% zahtjevniji, na 4k perfomasne drasticno padaju, na gtx 980 je cak neigrivo s poprilicno smanjenim detaljima(naravno AA ugasen)...
ps
nacuo sam da je vec par i5-ica krepalo!lp
Da li si iskoristio priliku i besplatno nadogradio na windowse 10? Ako jesi instaliraj winwse na čisto, ako nisi trebao si ali navodno se još uvijek može...proguglaj. Također mjenjaj grafičku ako imaš priliku, nemaju smisla ovi dropovi ako je napajanje OK i ako imaš solidnu ploču koja se ne pregrijava. Kod mene FX na 4.3, 16 gb rama, R9 380X i kombinacija ultra/high uz ssao i fxaa na 1080p imam prosječnih 80 fpsa na DX 11 i potpunu fluidnost. Evo zabilježio fraps
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
82935, 1000000, 18, 145, 82.935
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
2181, 26000, 67, 113, 83.885
Koliko fps-a imaš pošto nema prikaza na tvom screenshotu?
To je prastara am3 ploča koja sa zadnjim biosom službeno ni ne podržava FX 83XX procesore...kako ti to radi, na koliko mhza po jezgrama kad ga opteretiš?
Turbo isključi na toj ploči svakako, preporuka je da se isključi na bilo kojoj, ne donosi ništa osim divljih napona prema procesoru i pregijavanje chipseta.
Nemam pojma kaj te zeza, izgleda sve po malo.
druze kad ti pocne padati fps i trzati igra vjerojatno ti je sav sistemski ram zauzet a kako bf1 trenutno ima tih problema s koristenjem memorije gdje su se javi i ljudi da im je pojeo 32gb pa provjeri u task mangeru!
jos k tome imas gpu s samo 2gb video rama pa je sistemski ram dodatno opterecen!
Gore u tvom ss ti je ram vec na 5gb to ti se popne na 8gb za 30sek ako mu zatreba a na 64p lako!LP
Meni je ram stalno na sedam i nešto giga, ne raste i ne pada. Ljudi sa 8 gb ukupno kukaju da nakon partiju dvije sve počne cukati...tak da dobro Stjepan veli, moglo bi biti do toga.
edit; imaš 16 a troši ti samo pet, ćudno.
meni neki dan poceo fps ici u crveno i stekalo, ja gledam koji k sramotim svoj komp pred frendom...kad ono ram pojeden do zadnjeg bita...
Pa barem je ram jeftin, eto ti povod da pukneš duplo.
nemam jos potrebe ovo je samo bug u beti kao i slucaj s zadnjim batmanom! jbga ak nije ram moze onda biti sto cudesa kad je amd u pitanju!
To je prastara am3 ploča koja sa zadnjim biosom službeno ni ne podržava FX 83XX procesore...kako ti to radi
Realno :D nigdje ne pise 8 core, jedino na zadnjoj reviziji i to 81xx a ne 83xx
Ne bi bilo lose pogledati temperature ugasi turbo nek radi na 4ghz stavi sve medium, 1080p stavi prethodne ne zadnje drivere i probaj. Mora da radi kako treba
jbga da si uzeo intela najvjerojatnije bi mogao igrati i prsa od prsa...šala naravno, probaj sve nabrojano pa se javi!
Nema svrhe dodavanja rama zbog BF1 to je memory leak problem kod njih, bilo je i u BF4 jedno vrijeme. Da imaš 16gb nakon 5-6 rundi bi doslo na 12-13gb
Nema svrhe dodavanja rama zbog BF1 to je memory leak problem kod njih, bilo je i u BF4 jedno vrijeme. Da imaš 16gb nakon 5-6 rundi bi doslo na 12-13gb
Istina meni je nakon nekoliko rundi ušlo u 11 GB rama
Iako nema direktne veze sa temom slučajno naišao na testiranje količine RAM-a/ Dual Channel, Single Channel na performanse u igrama.
Nisam načisto šta bi rekao na njihove rezultate testova u svezi količine RAM-a i i performansi u igrama.
Does more RAM make difference in gaming performance?
http://www.hardwaresecrets.com/does-more-ram-improve-gaming-performance/
Does dual-channel memory make difference in gaming performance?
http://www.hardwaresecrets.com/does-dual-channel-memory-make-difference-in-gaming-performance/6/