AMD Vega

poruka: 3.223
|
čitano: 534.534
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Re: AMD Vega
Mrgud Veliki kaže...

Nista. Sada kada dolazi gsync monitor, red je prodati vegu i uzeti 1080ti...

Slicno je zvucala i zakletva titu

14 godina
neaktivan
AMD Vega

uzet cu 1080ti po mogucnosti fe me zanima, ,,, a vega ako se porda proda ako ne neka je lipo izgleda hehe,,, uvik ce bit dobra karta jedina liqvid koja ima hr garanciju na njuškalu.. i kako su ljudi pricali odlicna je za gaming ja sam proba batalion , wulfenjstajn  pubg diablo i bf1 i odlicno radi jos s freesyncom ... ko nije manijak ko i ja moze je koristit sve tri godine garancije a ne ko ja od lita 6 grafa ,, ja volim probat kome smeta jebiga na ni jednoj grafi nisam izgubia pare 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Vega

https://www.techspot.com/article/1600-far-cry-5-benchmarks/page2.html  nije vega 64 lc opce losa vise u novim naslovima pogotovo 4k i 2k

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Vega

evo

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
AMD Vega

lega imas vise novaca nego pameti (ili si najbolji troler na forumu)

daj napisi cim se bavis (ili roditelji ti) da si mozes priustiti saltati izmedju freesync/gsync monitora i grafulja od 5k+kn na tjednoj bazi..

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AMD Vega

Idiot onaj koji mu ubuduce ide odgovarat na njegova moronska pitanja...

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
augi80 kaže...

uzet cu 1080ti po mogucnosti fe me zanima,

Za tebe je najbolje da imaš jedno i drugo, onda si miran.

13 godina
AMD Vega

Najbolje i za njega i za forum da pobere ban... prakticki je preuzeo topic, 8 od 10 postova su njegovi monolozi, a mislim da se slazemo da nikad nije rekao nista pametno...

Al nekako se nadam da je ipak samo troll i da nije zbilja tolko glup da kupuje trecu GTX 1080 Ti u 2 tjedna...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Vega

Dobio sam na poklon od cure sad za rodendan acer predator gsYnc nisam ni zna jebiga.... sada ce mi benq i vega bit višak ...zasto bi dobio ban jel sam koga ja vrijedđa il uvridija  mogu kupit 100 1080ti i šta zasto to nekog smeta niko mi ne kupuje ni vi ni roditelji dok vi sidite doma ja more tučen i valjam se 183 dana na godinu

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Svaka cast curi koja se dobro razumije u problematiku ;)
16 godina
odjavljen
Valentin17 kaže...
augi80 kaže...

uzet cu 1080ti po mogucnosti fe me zanima,

Za tebe je najbolje da imaš jedno i drugo, onda si miran.

I može, to smo već rekli.

Nope.
14 godina
augi80 kaže...

sidite doma ja more tučen i valjam se 183 dana na godinu

I onda se tako razbacuješ novcima, čudno, svatko radi sa svojim novcima što želi.

ps. možda da malo razmišljaš, ne bi se morao toliko mučiti ili bi mogao novce potrošiti za nešto pametnije,

ali dobro, meni je tako svejedno, radi što hoćeš, samo baš nije dobro da spammaš ovoliko po temi s glupostima.

ps. 2 ovo da netko sjedi doma ti ne možeš znati, drugi novce troše npr. na registraciju auta, ratu kredita,

da kupe djeci jelo, odjeću, knjige i sl., tako da nemoj pričati gluposti.

ps. 3 mene bi sramota bilo uopće pričati drugima da treći put kupujem istu karticu, a ti se time praktički hvališ.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2018 10:08 (Valentin17).
16 godina
odjavljen

A gle, nek' momak radi što hoće, baš ga briga. Ako mu je zabavno, neka je. Ima gušta i u tom mijenjanju. Mnogi su napravili i gluplje poteze (recimo, Ansha je kupio X299 platformu :P )...

Nope.
15 godina

8 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

A gle, nek' momak radi što hoće, baš ga briga. Ako mu je zabavno, neka je. Ima gušta i u tom mijenjanju. Mnogi su napravili i gluplje poteze (recimo, Ansha je kupio X299 platformu :P )...

Mogu shvatiti da ima gušta u mijenjaju u stvari koje nisi isprobao... ali mijenanje 3 puta iz šupljeg u prazno i prodaja pa kupnja 3 puta ISTE STVARI jednostavno nema veze s mozgom kak god okreneš :) Bez obzira kolko love imao...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2018 11:13 (Minneyar).
8 godina
protjeran
AMD Vega

nekad su pomorci mijenjali BMW petice ko čarape, a sad su se srozali na grafičke kartice, otišla i ta branša u krasni k...

a stvarno mislim ajde da je problem ubosti vegu i 1080ti i staviti ih na jednu matičnu i svaku na svoj monitor, nego nas terorizirati svakih pola sata koju da uzmem...

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tonči kaže...

Imam kupca za 600$, u sad-u su apex-ice out of stock ;-)

16 godina
odjavljen
lav1000 kaže...

a stvarno mislim ajde da je problem ubosti vegu i 1080ti i staviti ih na jednu matičnu i svaku na svoj monitor, nego nas terorizirati svakih pola sata koju da uzmem...

Znatiželja; bili kartice mogle radit paralelno? Svaka bi imala svoj desktop? 

steam: skank666 origin:IhrvojeI
12 godina
AMD Vega

Forum bez lucija uopce nije tako monoton kako se predmnijevalo.

Zivia mooving! :D

Vega! :p

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
protjeran
skank666 kaže...
lav1000 kaže...

Ne znam, mozda i bi...ali odvojeno da bira malo jednu malo drugu bi islo bez problema

12 godina
skank666 kaže...
lav1000 kaže...

vjerojatno preko virtualke..

10 godina
neaktivan
AMD Vega

Što nije bilo neko njesra da su Nvidia driveri tj, GForce Experience radilo neke bugove na AMD drivere ako ne napraviš clean install?
Taj neki problem je bio aktivan pred par godina možda sa gtx 9xx serijom ako se dobro sjećam.

Znači nije problem da stavi fizički obje kartice u kućište i da ih pali/gasi po volji nego da li se ti softveri i dalje kolju ili ne??

SSD koliko si mi života uštedio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Vega

A auto isto imam bolje mi ne treba 507ks v10 je cisto ok..ja priznam da ne znam sta bi ... ali sam malo sta na balun ostavit cu vegu i uzet neki ultrawide monitor as freeyncom 75-100hz i cekat nove grafe i platformu jel vega radi super izmedu 1080 o 1080ti mislim lc

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
skank666 kaže...
lav1000 kaže...

hoce, samo sto ces morati raditi clean instal AMD drivera, svaki puta kada izadu novi

8 godina
protjeran
augi80 kaže...

A auto isto imam bolje mi ne treba 507ks v10 je cisto ok..ja priznam da ne znam sta bi ... ali sam malo sta na balun ostavit cu vegu i uzet neki ultrawide monitor as freeyncom 75-100hz i cekat nove grafe i platformu jel vega radi super izmedu 1080 o 1080ti mislim lc

A da se ti lipo iskrcaš s broda i otvoriš trgovinu IT opreme??? 

14 godina
neaktivan
AMD Vega

Koje bi zrebale bit temp vege lc meni je 65 full load jel u driverima je vent auto a target tem je 65 i to je sve auto namisteno na deskopu je 25-30  jel joj puno 65 ili da joj target spustim 55

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
augi80 kaže...

Koje bi zrebale bit temp vege lc meni je 65 full load jel u driverima je vent auto a target tem je 65 i to je sve auto namisteno na deskopu je 25-30  jel joj puno 65 ili da joj target spustim 55

65° je puno za vodu, mijenjaj to za Matrox Millenium....

14 godina
augi80 kaže...

Meni u custom loopu 40-42 C, pa sad računaj. Ta Vega s tim vodenim Coolermaster kršem na sebi je promašaj.

A da i ti razmisliš o custom loopu, po mogućnosti hardline tubingu, bit će ti teže mijenjat grafe! 

14 godina
neaktivan
AMD Vega

A na svim recenzijama sve sve auto i turbo mob je 65 a balanced 60 padne ona na 50 kada stavim vent na 2200-2500rpm... a grafu necu minjat u dogledno vrime dok ne dode ista novije od nvidie ili amd dobio sam je za niske pare 36 miseci garancije... radi odlicno freesync volio bi jedino ultrawide od lg 144hz ili 75 freesync 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ne brini dobre su to temperature...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice