AMD Serija 400 (Polaris)

poruka: 9.707
|
čitano: 809.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: AMD Serija 400 (Polaris)
dreadmoore kaže...
toxic kaže...
dabar_solta_V2 kaže...

ne izgleda to tak i dok se to desi ako sam na teamspeaku cujem ekipu i ekipa cuje mene jos jedno 1 minutu...

inace ne desava se nigdje osim na wotu.. mozda samo nisam dovoljno dugo igrao.

Recimo kada mi je Crossfire iskljucen i u Wotu isto zna bacit gresku wattman restore default nesto bla bla i izade mi iz igre.

No budem vidio sada s ovim novim driverima jel ce se jedna graficka krešat.

Reko bih da je to mjesavina svega pomalo, Windowsa, Wot-a i AMD-a

Ako koristis modove sve ti je za ocekivati

koristim normalan xvm.....

9 godina

ma to je valjda isto evo slike moje prve asus 280x sta se događalo zaminili mi je bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 21:57 (dabar_solta_V2).
13 godina
protjeran
dabar_solta_V2 kaže...

ma to ti je isto evo slike moje prve asus 280x tocno isto se događalo zaminili mi je bez problema.

joj na mojih cca 20x280x sam imao valjda sve moguce probleme po ekranu...rijetko koji problem je rijesio driver! pogotovo one s bojama...nema tu spasa!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
9 godina
gcn :D
13 godina
protjeran
dabar_solta_V2 kaže...
gcn :D

naravno! "kužiš mali nema šta"lp

17 godina
dabar_solta_V2 kaže...

ma to je valjda isto evo slike moje prve asus 280x sta se događalo zaminili mi je bez problema.

ma znam je ovu tu manifestaciju koju ti govoris ali shvacas li da se dogada samo u WOT-u?

Na temelju cega i sto ce mi zamijeniti?

13 godina
protjeran
toxic kaže...
dabar_solta_V2 kaže...

ma znam je ovu tu manifestaciju koju ti govoris ali shvacas li da se dogada samo u WOT-u?

i meni se na jednoj asus desavalo samo na desktopu(sahovsko polje/280x platinum matrix)lp

9 godina
toxic kaže...
..

snimi mobitelom da se sve vidi i nema problema.

9 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

pita me mali sta je to OC, pa da mu ne objasnjavam reko idem pokazat na primjeru

kazem mu vidis sad ovaj broj sta pise u 3dmarku, e sad cemo povecati frekvencije na grafickoj i onda ce ti taj broj biti dosta veci, i to ti je u principu OC

i evo sta se desi  :

stock score 3633 stock score 3633
OC score 2868 OC score 2868
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 22:23 (X3M).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

mozda mu na servisu vele da je do igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
X3M kaže...

pita me mali sta je to OC, pa da mu ne objasnjavam reko idem pokazat na primjeru

kazem mu vidis sad ovaj broj sta pise u 3dmarku, e sad cemo povecati frekvencije na grafickoj i onda ce ti taj broj biti dosta veci, i to ti je u principu OC

i evo sta se desi  :

lol!hahaha tebi je kriv 3dmark toxicu wot...tko je sljedeci?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 22:23 (Stjepanj).
15 godina
X3M kaže...

i evo sta se desi  :

Bolje bi bilo da nisi postao tu sliku sad si me definitivno uvjerio da ne idem na te rx serije nego jednostavno da se okrenm prema zelenom taboru

13 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

daj dreadmoore nemoj zajebavati ostat ce samo chaselol i xxx u temi, odlazak anshe ih najvise boli! zoharbizo je vec na pola puta, toxic je vec poslao gpu na servis lp

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

daj dreadmoore nemoj zajebavati ostat ce samo chaselol i xxx u temi, odlazak anshe ih najvise boli! zoharbizo je vec na pola puta, toxic je vec poslao gpu na servis lp

Zašto ne otvoriš Intel HD Club, pa tamo ti je sad mjesto otkad si prodao drvenu 970ku a frendu vratio njegovu 1070ku?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Primamo nove članove uvijek.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...
X3M kaže...

i evo sta se desi  :

Bolje bi bilo da nisi postao tu sliku sad si me definitivno uvjerio da ne idem na te rx serije nego jednostavno da se okrenm prema zelenom taboru

ma nema to veze sa crvenim i zelenim

pocinjem vjerovat u gremline u svojem stroju, jer od kad pamtim nema srece sa driverima na grafickama, stalno neki problemi od voodoo 3, preko 9000 serije, 8800, 270, titan 780, gtx 960, gtx 970 i sad ova 470 

ali zacudo samo u tim "sintetickim" testovima, u igrama nikada nemam problema

17 godina
protjeran
X3M kaže...

Onda problema nema.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Ja ostajem makar bio posljednji Mohikanac...intel i nvidija moje novce više nebudu vidli, prije bum postal konzolaš 

13 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

@X3M

taj corsair 450m se ne gasi nikad? znam da nemre isporuciti vise od 350w, 200w gpu(ak osi ga oc-ao na 1.4+, 80-tak cpu+ ostalo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 22:39 (Stjepanj).
Moj PC  
1 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
X3M kaže...

Onda problema nema.

ma ima problema :)

ne volim kad neznam razlog zasto nesto funkcionira/ne funkcionira na odredeni nacin 

sva sreca pa nemam vremena za otkrivanje, ovih dana sam zaokupljen hranom i alkoholom, pa dok produ blagdani, vjerovatno ce se to popravit samo od sebe, gremlini ftw 

9 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

@X3M

taj corsair 450m se ne gasi nikad? znam da nemre isporuciti vise od 350w, 200w gpu(ak osi ga oc-ao na 1.4+, 80-tak cpu+ ostalo...

ne, napajnje je ok. pozabavit cu se problem kad stignem

probat cu sa drugim modelima kartica pa cu vidjet u cemu je problem

15 godina
neaktivan
AMD Serija 400 (Polaris)

Evo i mene sa obnovljenom grafikom,uzeo sam RX 480, Sapphire izdanje od 8 GB. Malo mi je onako čudno igrat Far Cry i COH2 a da ne razbijam glavu sa grafičkim postavkama a da to klizi

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
Re: AMD Serija 400 (Polaris
Stjepanj kaže...
Evo ih sad ce, jakovvp, chaselol, xxx i sad im se pridruzio zoharbizo, no eto on prodaje sve od amd-a i prelazi sigurno na intel stranu jer nema gdje drugdje! Sad kad propjeva na sve strane "bračo bio sam sljep"..:)lp

Ja prodajem jer mi nije glavna zanimacija gaming za kojeg nemam vremena nego posao i karijera...koje sputavam s tim.

Ako tko želi vidjeti neka svrati i pošalje pp sa igrama koje mu se igraju pa neka snimi i posta sve iz moga stana.

Da imam 1080 gtx sada bih imao 4770K ili 6700K min ali nemam jer imam 1080p TV za koji je to overkill.

Ovaj setup nema usko grlo i vozi 99% igara na max sve 1080p.

root
16 godina

@toxic

jel ti freesync upaljen? probaj bez?

13 godina
protjeran
AMD Serija 400 (Polaris)

joj sad su nam odjednom "jake" graficke postale overkill mozda da vam ih daju besplatno bi promjenili misljenje?

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina

Postoji li ijedna tema na ovom forumu koja se može izlistati a da ti ne trollaš. Mene koji ne sudjelujem u tim temama niti smo ijednu poruku razmjenili na forumu, prilično nerviraš. Molim te prestani spamati amd teme po forumu jer ja i vjerujem dosta prosječnih bug forumaša ne može izlistati neku temu bez da naiđe na cijele stranice spominjanja i blačenja tebe. Tu sam zbog informacija o stvarima koje me zanimaju i iskustava ljudi koji ih imaju, a ne zbog tvojih gluposti poput ovog posta. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 1:22 (jpantalon).
15 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

Da vam se pridruzim sa greskama

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AMD Serija 400 (Polaris)

kad dolaze grafe bolje od 480?

a kad dodju, kupuje ko moju 390x..

ps.ocal bi i ja ali ne vupam niti slajder potegnut udesno a kamoli voltaze mjenjat..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
jpantalon kaže...

Postoji li ijedna tema na ovom forumu koja se može izlistati a da ti ne trollaš. Mene koji ne sudjelujem u tim temama niti smo ijednu poruku razmjenili na forumu, prilično nerviraš. Molim te prestani spamati amd teme po forumu jer ja i vjerujem dosta prosječnih bug forumaša ne može izlistati neku temu bez da naiđe na cijele stranice spominjanja i blačenja tebe. Tu sam zbog informacija o stvarima koje me zanimaju i iskustava ljudi koji ih imaju, a ne zbog tvojih gluposti poput ovog posta. 

kaj imas nekih problema s amd-om ili? slobodno reci, iznenadio bi se kako nekima brzo rijesavamo ovdje probleme a o iskustvu s istima da ne pricamo, neki bi se i posramili!lp

17 godina
Stjepanj kaže...

joj sad su nam odjednom "jake" graficke postale overkill mozda da vam ih daju besplatno bi promjenili misljenje?

naporan si odi u svoju nvidiu temu, stvarno mi ides na qurac s svojim djecjim i retardiranim postovima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 8:35 (toxic).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice