Anime izdvojena tema

poruka: 4.017
|
čitano: 990.379
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Anime

ajme ovaj anime moram pogledati. Nakon DRR-a to je sljedece. Nije mi sjeo DRR bas...

13 godina
protjeran
Re: Anime
Gam3r kaže...

ajme ovaj anime moram pogledati. Nakon DRR-a to je sljedece. Nije mi sjeo DRR bas...

Izvoli. Prepare for random shit :D

EDIT: Meni je najbolje pojavljivanje Freddy Mercurya kako jase konja kroz skolu {#}

Sons of the gods today we shall die, Open Valhalla's door, Let the battle begin with swords in the wind, Hail Gods of War!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 10:53 (Raging-poopingbaby).
16 godina
Anime

Vjerojatno su svi ili velika većina već čuli za ovu stranicu, ali svejedno ću postaviti link. Kvaka je u tome što ima meni osobno ponajbolju dostupunu HD kvalitetu za jednu "online anime videoteku". Neki su čini mi se čak i full HD.

Link: www.kissanime.com

15 godina
protjeran
Anime
Zna li netko koji anime lik nosi najvise maceva sa sobom? U pocetku sam mislio da je to zorro (dva maca u rukama i jedan u ustima) a sad sam saznao da killer bee iz naruta nosi 7 komada haha. Pa me bas pocelo zanimati nadmasuje li ga tko?
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
neaktivan
Anime

Ustvari to je 8 sada sa Samehadom. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan
Anime

Neznam dali se broje ali u fate/stay night i fate/zero imaš dva lika koji imaju po 1000+ mačeva.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Neznam dali se broje ali u fate/stay night i fate/zero imaš dva lika koji imaju po 1000+ mačeva.

Da al on ih ne Wield-a nego ih ima samo ovako u "skladistu" 

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
g12356 kaže...

Da al on ih ne Wield-a nego ih ima samo ovako u "skladistu"

Wield-a ih magijom.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Anime

Ma to magije su gluposti, Bykauya iz Bleach-a isto tako moze imat masu maceva, al jedan je Killer B, pa lik nosi maci ispod koljena {#}

LoL acc THCJoshi
15 godina
protjeran
Anime
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ma to magije su gluposti, Bykauya iz Bleach-a isto tako moze imat masu maceva, al jedan je Killer B, pa lik nosi maci ispod koljena  {#}

Istina.

Ima li ikoga tko je pogledao sve te tisuće animea ko bi nam mogao reći točnu informaciju?Ei,ako slučajno ovo čitaš,javi nam se veliki vladaru animea!

17 godina
Anime

Koliko ja znam najviše ih aktivno fura sa sobom Gilgamesh iz Fate stay nighta / Fate Zeroa, a isto masivan broj može summonati Tenten iz Narutoa.

Potemkinhr#2800
14 godina
neaktivan
Ye, but they aint no wield em ...
16 godina
neaktivan
Anime

Inače nisam neki anime-fan( gledo sam samo death note i code geass) ali sam po preporuci pogledo Attack on Titan i izgledao sam ga za 1 noc (25 epizoda), svima bih preporučio.

14 godina
neaktivan
Sn!pY kaže...

Inače nisam neki anime-fan( gledo sam samo death note i code geass) ali sam po preporuci pogledo Attack on Titan i izgledao sam ga za 1 noc (25 epizoda), svima bih preporučio.

Vjerojatno si novi tu posto nisi vidio da su jedno 2-3 cjele stranice o toj animi ;)))

14 godina
neaktivan

Ima neko neku op animu da preporuci? 

(dupli post je samo da dobijete obavjest da je novi post dosel..)

Dosad sem pogenol : Death note, Code Geass, Shingeki,Bleach,Naruto(jos uvjek),Helsing,Helsing ultimate i tak jos neke nepoznatije serijale....

17 godina
Tkalle kaže...

Dosad sem pogenol : Death note, Code Geass, Shingeki,Bleach,Naruto(jos uvjek),Helsing,Helsing ultimate i tak jos neke nepoznatije serijale....

Cowboy Bebop?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Steins;gate,Sword art online?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 23:15 (g12356).
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Tkalle kaže...

Steins;gate,Sword art online?

SOA odgledal, steins;gate nisam cuo za to... A cowboy mi je dosadan....

15 godina
neaktivan
Anime

Kako nisi cuo za Steins;Gate, noob! 

Btw,  

Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 1:07 (hari85).
15 godina
Anime

probaj Kuroko no Basket. Odlican sportski anime kojemu ej upravo pocela druga sezona. naravno pra sezona je bila odlicna i bez ikakve zamjerke (barem ne od moje strane) Baci pogled, stvarno dobar sportski anime

15 godina
neaktivan
Anime

Steins gate je čuo sam bio najpopularniji anime 2011.

14 godina
neaktivan

Iako nisam neka "iskusnjara" u animeima nakon dragon balla (kojeg sam kao klinac pogledao i po par puta :) ) na preopruku od frenda pogledao sam death note i mogu reci da me dugo nije neka serija prikovala uz ekran (pogledao ga u 3 dana). Pa me zanima ima li koji anime slican, a da nije predugacak. Svi mi preporucaju Naruto, ali puno to epizoda, a premalo vremena. Pišite ljudi.

15 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

Iako nisam neka "iskusnjara" u animeima nakon dragon balla (kojeg sam kao klinac pogledao i po par puta :) ) na preopruku od frenda pogledao sam death note i mogu reci da me dugo nije neka serija prikovala uz ekran (pogledao ga u 3 dana). Pa me zanima ima li koji anime slican, a da nije predugacak. Svi mi preporucaju Naruto, ali puno to epizoda, a premalo vremena. Pišite ljudi.

Code geass...

Tko uspoređuje Naruto i death note očito nema blage o čemu priča.

14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Code geass...

Tko uspoređuje Naruto i death note očito nema blage o čemu priča.

Mozda sam se krivo izrazio, ali mislio sam ljudi mi preporucuju naruto jer mi dbz prije bio jedini anime (i dobar mi je bio), ali sad vidim da je dbz goli k***c za death note.

15 godina
neaktivan
Anime

Aha...U svakom slučaju pogledaj code geass...ima dvije sezone i svaka po 25 epizoda.

Ali ovako malo off topic,iako se ja često izražavam negativno o long runnerima,j zapravo imam relativno dobro mišljenje o Narutu i DBZ-u.

14 godina
neaktivan

Nezz meni dbz je preporucilo nekolicina ljudi dok je velicina popljuvalo ... Sad nezz el mi se uopce isplati gledati anime gdje se cjelo vrjeme samo tucu tucu i tucu..(tako sam barem cuo)

15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Nezz meni dbz je preporucilo nekolicina ljudi dok je velicina popljuvalo ... Sad nezz el mi se uopce isplati gledati anime gdje se cjelo vrjeme samo tucu tucu i tucu..(tako sam barem cuo)

Ma DBZ je idealan za djecu od 8-15 godina koja žele vidjeti puno eksplozija,akcije i još više eksplozija.Ukratko,entry anime za mlađe tinejdžere...Kada sam ga prvi puta gledao,bio je pun   pogodak i uvijek će mi ostati u dobrim sjećanjima.

14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Tkalle kaže...

Ma DBZ je idealan za djecu od 8-15 godina koja žele vidjeti puno eksplozija,akcije i još više eksplozija.Ukratko,entry anime za mlađe tinejdžere...Kada sam ga prvi puta gledao,bio je pun   pogodak i uvijek će mi ostati u dobrim sjećanjima.

Nezz ja sam s 15 pogledao Bleach pa onda poceo Naruto, I onda skocio na Death note ;)) 

14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Tkalle kaže...

Slažem se u potpunosti. Mislim da je većini ljudi ovdje DBZ uz pokemone bio prvi "crtić", pa se ne zaboravlja lako. Ali sad kad sam malo stariji (valjda i pametniji nešto) death note, pa i code geass po tvojoj preporuci, puno zanimljiviji. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice