ajme ovaj anime moram pogledati. Nakon DRR-a to je sljedece. Nije mi sjeo DRR bas...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajme ovaj anime moram pogledati. Nakon DRR-a to je sljedece. Nije mi sjeo DRR bas...
Izvoli. Prepare for random shit :D
EDIT: Meni je najbolje pojavljivanje Freddy Mercurya kako jase konja kroz skolu 
Vjerojatno su svi ili velika većina već čuli za ovu stranicu, ali svejedno ću postaviti link. Kvaka je u tome što ima meni osobno ponajbolju dostupunu HD kvalitetu za jednu "online anime videoteku". Neki su čini mi se čak i full HD.
Link: www.kissanime.com
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Ustvari to je 8 sada sa Samehadom. 
Neznam dali se broje ali u fate/stay night i fate/zero imaš dva lika koji imaju po 1000+ mačeva.
Neznam dali se broje ali u fate/stay night i fate/zero imaš dva lika koji imaju po 1000+ mačeva.
Da al on ih ne Wield-a nego ih ima samo ovako u "skladistu"
Da al on ih ne Wield-a nego ih ima samo ovako u "skladistu"
Wield-a ih magijom.
Ma to magije su gluposti, Bykauya iz Bleach-a isto tako moze imat masu maceva, al jedan je Killer B, pa lik nosi maci ispod koljena 
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Ma to magije su gluposti, Bykauya iz Bleach-a isto tako moze imat masu maceva, al jedan je Killer B, pa lik nosi maci ispod koljena 
Istina.
Ima li ikoga tko je pogledao sve te tisuće animea ko bi nam mogao reći točnu informaciju?Ei,ako slučajno ovo čitaš,javi nam se veliki vladaru animea!
Koliko ja znam najviše ih aktivno fura sa sobom Gilgamesh iz Fate stay nighta / Fate Zeroa, a isto masivan broj može summonati Tenten iz Narutoa.
xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Inače nisam neki anime-fan( gledo sam samo death note i code geass) ali sam po preporuci pogledo Attack on Titan i izgledao sam ga za 1 noc (25 epizoda), svima bih preporučio.
Inače nisam neki anime-fan( gledo sam samo death note i code geass) ali sam po preporuci pogledo Attack on Titan i izgledao sam ga za 1 noc (25 epizoda), svima bih preporučio.
Vjerojatno si novi tu posto nisi vidio da su jedno 2-3 cjele stranice o toj animi ;)))
Ima neko neku op animu da preporuci?
(dupli post je samo da dobijete obavjest da je novi post dosel..)
Dosad sem pogenol : Death note, Code Geass, Shingeki,Bleach,Naruto(jos uvjek),Helsing,Helsing ultimate i tak jos neke nepoznatije serijale....
Dosad sem pogenol : Death note, Code Geass, Shingeki,Bleach,Naruto(jos uvjek),Helsing,Helsing ultimate i tak jos neke nepoznatije serijale....
Cowboy Bebop?
Steins;gate,Sword art online?
Steins;gate,Sword art online?
SOA odgledal, steins;gate nisam cuo za to... A cowboy mi je dosadan....
probaj Kuroko no Basket. Odlican sportski anime kojemu ej upravo pocela druga sezona. naravno pra sezona je bila odlicna i bez ikakve zamjerke (barem ne od moje strane) Baci pogled, stvarno dobar sportski anime
Steins gate je čuo sam bio najpopularniji anime 2011.
Iako nisam neka "iskusnjara" u animeima nakon dragon balla (kojeg sam kao klinac pogledao i po par puta :) ) na preopruku od frenda pogledao sam death note i mogu reci da me dugo nije neka serija prikovala uz ekran (pogledao ga u 3 dana). Pa me zanima ima li koji anime slican, a da nije predugacak. Svi mi preporucaju Naruto, ali puno to epizoda, a premalo vremena. Pišite ljudi.
Iako nisam neka "iskusnjara" u animeima nakon dragon balla (kojeg sam kao klinac pogledao i po par puta :) ) na preopruku od frenda pogledao sam death note i mogu reci da me dugo nije neka serija prikovala uz ekran (pogledao ga u 3 dana). Pa me zanima ima li koji anime slican, a da nije predugacak. Svi mi preporucaju Naruto, ali puno to epizoda, a premalo vremena. Pišite ljudi.
Code geass...
Tko uspoređuje Naruto i death note očito nema blage o čemu priča.
Code geass...
Tko uspoređuje Naruto i death note očito nema blage o čemu priča.
Mozda sam se krivo izrazio, ali mislio sam ljudi mi preporucuju naruto jer mi dbz prije bio jedini anime (i dobar mi je bio), ali sad vidim da je dbz goli k***c za death note.
Aha...U svakom slučaju pogledaj code geass...ima dvije sezone i svaka po 25 epizoda.
Ali ovako malo off topic,iako se ja često izražavam negativno o long runnerima,j zapravo imam relativno dobro mišljenje o Narutu i DBZ-u.
Nezz meni dbz je preporucilo nekolicina ljudi dok je velicina popljuvalo ... Sad nezz el mi se uopce isplati gledati anime gdje se cjelo vrjeme samo tucu tucu i tucu..(tako sam barem cuo)
Nezz meni dbz je preporucilo nekolicina ljudi dok je velicina popljuvalo ... Sad nezz el mi se uopce isplati gledati anime gdje se cjelo vrjeme samo tucu tucu i tucu..(tako sam barem cuo)
Ma DBZ je idealan za djecu od 8-15 godina koja žele vidjeti puno eksplozija,akcije i još više eksplozija.Ukratko,entry anime za mlađe tinejdžere...Kada sam ga prvi puta gledao,bio je pun pogodak i uvijek će mi ostati u dobrim sjećanjima.
Ma DBZ je idealan za djecu od 8-15 godina koja žele vidjeti puno eksplozija,akcije i još više eksplozija.Ukratko,entry anime za mlađe tinejdžere...Kada sam ga prvi puta gledao,bio je pun pogodak i uvijek će mi ostati u dobrim sjećanjima.
Nezz ja sam s 15 pogledao Bleach pa onda poceo Naruto, I onda skocio na Death note ;))
Slažem se u potpunosti. Mislim da je većini ljudi ovdje DBZ uz pokemone bio prvi "crtić", pa se ne zaboravlja lako. Ali sad kad sam malo stariji (valjda i pametniji nešto) death note, pa i code geass po tvojoj preporuci, puno zanimljiviji.