Xbox 360 pc controller

poruka: 8
|
čitano: 2.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xbox 360 pc controller

Pozz ekipa nesto me zanima u vezi xbox 360 pc controllera. Gledao sam na nekim snimkama na youtube i likovi s kontrolerom upravljaju na pc. Pa me zanima ako bi ja to kupio sto bi igrao s tim sam nogometne pasu ili onak recimo igram mw2 s tim kontrolerom i dali uopce pc mw2 podrzava kontroler, samo pitaj dali je moguce jer bih htio se zavalit u naslonjac i igrati mw2 s joystickom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Xbox 360 pc controller

Masa igara na pc-u podržava kontroler, čak i fps-ovi za koje vlada uvriježeno mišljenje da ih je bolje igrati s mišem i tipkovnicom.  Ako ideš na kontroler (gamepad), onda je ovaj xbox gamepad za pc najbolji izbor jer ga većina igara po defaultu podržava dok za druge kontrolere ili moliš boga da je podržan ili nabavljaš emulator.

Ja sam imao prvo logitech a onda mi je dopi..ilo zezati se sa emulatorima pa sam nabavio xbox gamepad for windows (U linksu 265 Kn). Super je, nisam požalio.

15 godina
neaktivan
Xbox 360 pc controller

Dali je teško igrati s njim, vidim nekog lika igra s kontrolerom ubijaju kao kao neki koljači, msm znam trea se naviknut ali koliko, nezelim biti neki nooba, opcentio jel tesko na njemu igrat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bera kaže...

Dali je teško igrati s njim, vidim nekog lika igra s kontrolerom ubijaju kao kao neki koljači, msm znam trea se naviknut ali koliko, nezelim biti neki nooba, opcentio jel tesko na njemu igrat?

Ha,protiv tipkovnice i miša možda bi i moglo biti. Mislim da je multiplayer bolje sa mišem.

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
15 godina
neaktivan
Xbox 360 pc controller

Pitam prvenstveno zbog mp jer bih njega htio igrati pa dali vrijedi dati 260 kuna za kontroler jer nezelim biti njuba i koliko traje navika na kontroler, odgovor mooolim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox 360 pc controller

Nemreš bit konkurentan mišu i tipkovnici s kontrolerom u mp na pc, jednostavno nemožeš biti dovoljno brz i okretan.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

0 0 hvala 0
16 godina
mw2 ga ne podrzava, imas program xpadder koji ti omogucava emuliranje misa i tipkovnice u igrama koje ga ne podrzavaju.

Ako treba ja ti posaljem xpadder layout i xpadder mw2 config.
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
14 godina
protjeran
Bok
Imam jedno pitanje imam u planu kupiti ps3 jer ga mogu prikljuciti na obicni telkac ili moram imat lcd????

Hvala unaprijed
:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice